PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اسلحه مجاز

SA33D_GT
12-01-2013, 11:18
میخواستم بدونم تو ایران چه نوع اسلحه مجوز داده میشه و شرایطش چگونه است؟

SNOW PATROL
12-01-2013, 11:35
میخواستم بدونم تو ایران چه نوع اسلحه مجوز داده میشه و شرایطش چگونه است؟

دوست عزیز به غیر از اسلحه های شکاری
اسلحه های کمری مجوز داده میشود
که اکثرا برتا و کلت هستند
شما باید برای دادگاه ثابت کنید که جونتون در خطره و نیاز به سلاح گرم دارید
معمولا قضات دادگستری و مدیران کارخانه های بزرگ و رده های نظامی بالا تر از سرهنگ در اولویت هستند
البته یک زمانی به کسانی که دوربین و تجهیزات گرانبها داشتند مثل DSLR
مجوز میداداند اما الان رو در جریان نیستم
بعد از گرفتن مجوز به شما ادرس میدهند که باید برید اسلحه رو به همراه مقدار مشخصی فشنگ تحویل بگیرید
بعد به شما یک برگه میدن که شامل شماره رجیستر اسلحه به همراه مشخصات شماست
بعدا اون برگه رو باید ببری تبدیل به کارت مجوز حمل سلاح کنید

sent from my open source device

مصطفی
12-01-2013, 12:22
دوست عزیز به غیر از اسلحه های شکاری
اسلحه های کمری مجوز داده میشود
که اکثرا برتا و کلت هستند
شما باید برای دادگاه ثابت کنید که جونتون در خطره و نیاز به سلاح گرم دارید
دوست عزیز در ایران غیر از اسلحه شکاری بهتون مجوز اسلحه دیگری بهتون نمیدن . اگه به اقتضای شغلتون بود بهتون میدادن ولی غیر از شغل های خاصی مثل قضاوت به اشخاص عادی به هیچ وجه مجوز نمیدن ( حتی اگه جونشون در خطر باشه یا صاحب کارخانه باشن )
یه چند مدت قبل هم قانون حمل و نگهداری سلاح اصلاح شد اون هم برای اونایی بود که اسلحه داشتند و مجوز نداشتند که فقط اسلحه رو ازشون میگرفتند و مجازاتی براشون نداشت ولی اینکه مجوز بدن خیر !
متن این قانون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SNOW PATROL
12-01-2013, 12:36
دوست عزیز در ایران غیر از اسلحه شکاری بهتون مجوز اسلحه دیگری بهتون نمیدن . اگه به اقتضای شغلتون بود بهتون میدادن ولی غیر از شغل های خاصی مثل قضاوت به اشخاص عادی به هیچ وجه مجوز نمیدن ( حتی اگه جونشون در خطر باشه یا صاحب کارخانه باشن )
یه چند مدت قبل هم قانون حمل و نگهداری سلاح اصلاح شد اون هم برای اونایی بود که اسلحه داشتند و مجوز نداشتند که فقط اسلحه رو ازشون میگرفتند و مجازاتی براشون نداشت ولی اینکه مجوز بدن خیر !
متن این قانون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گرام گفتم که الان رو در جریان نیستم
و گفتم که رده بالا ها دارند
مدیر کارخونه هم میشناسم که اسلحه مجوز دار داره
بازنشته سپاه میشناسم که مجوز داره و .....
همیشه یک راهی هست داداش من

مصطفی
12-01-2013, 12:54
همیشه یک راهی هست داداش من
آره . کلا توی ایران همیشه یک راه هست . که بهترین راه هم پارتیه ! :n02:
من فقط از لحاظ قانونی گفتم که به اشخاصی که پارتی ندارن حتی تیر و کمون هم نمیدن !!!

SA33D_GT
12-01-2013, 13:02
من سلاح رو فقط برای تفریح میخواستم با تفنگ بادی تجربه تیر اندازی دارم (قوطی های کنسرو رو :دی).
میخواستم یه چیز کمی حرفه ای تر داشته باشم.میشه چند مدل مناسب و قیمتشون رو معرفی کنید؟

shabnam1986
12-01-2013, 13:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A+%DA%AF%D8%A7%D9%86&source=web&cd=9&cad=rja&ved=0CE0QFjAI&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5BE%25D9%2586%25D8%25AC%25E2%2580%258C%25D8%25AA%2 5DB%258C%25D8%25B1_%25D9%25BE%25D8%25B1%25D8%25A7% 25D9%2586&ei=lDfxUJz0L4PW9QS5z4Bg&usg=AFQjCNHI4H2vgAA01LyZrKewSqmQJnXsjQ

VAHID
12-01-2013, 18:00
من سلاح رو فقط برای تفریح میخواستم با تفنگ بادی تجربه تیر اندازی دارم (قوطی های کنسرو رو :دی).
میخواستم یه چیز کمی حرفه ای تر داشته باشم.میشه چند مدل مناسب و قیمتشون رو معرفی کنید؟

اینجا درخواست بده
مشاوره براي خريد تفنگ بادي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iyannahi
30-01-2013, 12:35
اگه تفگ شکاری میخوایید انواع گلوله ای 5 تیر و ساچمه ای در انواع تک لول و دو لول و دستکش (شاتگان) موجود هستن و میتونید بخرید(با طی مراحل مجوز و ...)

senaps
30-01-2013, 14:48
هر شخص در ایران حق داره و میتونه دو اسلحه‌ی ساچمه زن( انواع دو لول‌ها و پران و ...!!) و یه اسلحه‌ی گلوله زن( ۵ تیر و ...!!) بگیره....
خود ایران، اسلحه‌های نخجیر ۱و۲و۳ داره که ۱و۲ ساچمه زن، و۳ یه ۵ تیر میباشه...
اسلحه‌های دیگه‌ای هم هستن که با مراجعه به اسلحه‌فروشی ها و خود سازمان اسلحه و مهمات شهرتون می‌تونین از نوع و قیمتشون اطلاع حاصل کنین...

هرکی میخواید باشید!! بجای داشتن پارتی، خودتون هم پارتی باشید، اسلحه‌ی سازمانی و کمری بهتون نمی‌دن مگر اینکه نظامی باشید و یا قاضی و اینا...(نظامی زیر سرهنگ هم حق داشتن اسلحه‌ شخصی نداره....)

در نهایت، اگر قصد حمله به یکی از سینما های اکران کننده‌ی فیلم‌های جشنواره‌ی فجر ندارید، میتونین برای تفریح یه اپولو(دو لول روی هم ترک!) بخرین به قیمت حدود ۳.۵ که اسلحه‌ی بسیار خوش‌دست و زیبایی هستش...
برنو کوتاه هم هست که پول خون باباشون رو ازتون میگیرن!!!!

اسلحه‌ های اوتوماتیک مثه کلاشینکف و جی‌۳ و ۳۶ و ...! و ام‌۴ و ام۱۶ و .... اینا هم هیچ راهی نداره جز اینکه نظامی باشید و بهتون تحویل بدن، یا اینکه قاچاقی بخرین که اگر ازتون بگیرن، پوستتون رو میکنن، میبندن دور سرتون تا درس عبرتی بشید برای سایرین!!!

---------------
مصرف تفریحی همون یه دو لول روی هم بخرین!....(سعی کنین دو ماشه بخرین... اگر پول دارین، یه مدل روسی که اسمش یادم نیست! که پوکه پران هم داره اگر هم ندارین که همون اپولو خیلی خوش‌دسته...)...

shabnam1986
30-01-2013, 15:18
اگه تفگ شکاری میخوایید انواع گلوله ای 5 تیر و ساچمه ای در انواع تک لول و دو لول و دستکش (شاتگان) موجود هستن و میتونید بخرید(با طی مراحل مجوز و ...)

قیمت شاتگان مدل متوسط چنده؟

iyannahi
30-01-2013, 15:55
اطلاع دقیقی ندارم ولی احتمالا بالای 5 تمن باشه

jamshidjap
31-01-2013, 01:31
بهترین اسلحه های شکاری رو فکر کنم اتریش میسازه.
من پارسال یه برنو فروختم 7.5 الان همونو میگه 14
الانم یه دولول دو ماشه دارم،قدیمیه ولی خیلی گردن کلفته ،،،،چینی هم دو لول روهم تک ماشه هست ولی آشغاله،،،باشگاه مهام داره،،برو ببین،،میگن فشنگ کمتر از 5یا6 نزارید چون به اسلحشون فشار میاد،،من یواشکی 4 گذاشتم وقتی شلیک کردم اسلحه از وسط باز شد!!!! خیلی هم خطرناکه
ولی با اسلحه خودم چهارپاره میزنم صدا خمپاره میده ولی آخ نمیگه

shabnam1986
31-01-2013, 10:57

برد شاتگان چند متره؟
مدل 4 گیج

jamshidjap
31-01-2013, 14:44
شاتگان نداشنم تا حالا ولی فکر کنم الان از 7 به بالا باشه،بردشم بستگی به شماره فشنگی داره که میزاری،هرچی ساچمه ریزتر باشه بردش بیشتر میشه،من تا 60~70 مترم زدم

shabnam1986
01-02-2013, 20:19
اسلحه های دست ساز ک فشنگ شاتگان میخوره چنده قیمتش؟
از کجا باید فهمید لوله ش منفجر نمیشه؟

iyannahi
02-02-2013, 00:37
نخجیر تک لول ساخت ترکیه قیمتش چند؟