ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادربرد با سی پی یو ورم ست است

nava-121
11-01-2013, 22:43
من یک سیستم میخوام ببندم برای مکس با این مشخصات:
مادربرد: ASUS - P8Z77-V LX
سی پی یو : Intel cor i73.9 Ghz 3770
رم : corsair8 g 1600
آیا سه قطعه با هم از نظر کارایی مطابقت داره در ضمن اهل اورکلاک نیستم.
نظر تون در مورد مادربرد چیه ؟ توانایی و جای ارتقا داره برای من سرعت و توانایی چندین کار همزمان خیلی مهمه البته در حالت عادی نه اورکلاک.
پیشنهاد شما در مورد یک گرافیک خوب برای کار مکس و انیمیشن چیه؟

Ali*Reza
12-01-2013, 00:18
به نظر من قطعات انتخابیتون کاملا مناسب و با هم مچ هستند. در مورد مادربورد هم گزینه خیلی خوبیه و از لحاظ پرفرمنس قابل قبول هست و محدودیتی ایجاد نمیکنه.
برای گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ کاربردتون فقط طراحی هست؟

amir.7
12-01-2013, 00:24
من یک سیستم میخوام ببندم برای مکس با این مشخصات:
مادربرد: ASUS - P8Z77-V LX
سی پی یو : Intel cor i73.9 Ghz 3770
رم : corsair8 g 1600
آیا سه قطعه با هم از نظر کارایی مطابقت داره در ضمن اهل اورکلاک نیستم.

سلام

بله ، کاملا با هم تطابق دارن

نظر تون در مورد مادربرد چیه ؟

اگه محدودیت هزینه نداری به این هم فکر کن P8Z77-V DELUXE

توانایی و جای ارتقا داره برای من سرعت و توانایی چندین کار همزمان خیلی مهمه البته در حالت عادی نه اورکلاک.

اجرای همزمان چند کار در درجه اول به پردازنده مربوط میشه و در مرحله دوم به میزان رم ، مادربرد در این مورد چندان تاثیری نداره

پیشنهاد شما در مورد یک گرافیک خوب برای کار مکس و انیمیشن چیه؟

متاسفانه در این مورد تجربه ای ندارم ، اگه سایر دوستان میتونن راهنمایی کنن

nava-121
12-01-2013, 00:33
به نظر من قطعات انتخابیتون کاملا مناسب و با هم مچ هستند. در مورد مادربورد هم گزینه خیلی خوبیه و از لحاظ پرفرمنس قابل قبول هست و محدودیتی ایجاد نمیکنه.
برای گرافیک حداکثر بودجتون چقدره؟ کاربردتون فقط طراحی هست؟
بودجه 400 تومان برای خرید گرافیک به چه نکاتی باید دقت کنم برای کار مکس و انیمیشن

nava-121
12-01-2013, 01:27
سلام

بله ، کاملا با هم تطابق دارن

اگه محدودیت هزینه نداری به این هم فکر کن P8Z77-V DELUXE

اجرای همزمان چند کار در درجه اول به پردازنده مربوط میشه و در مرحله دوم به میزان رم ، مادربرد در این مورد چندان تاثیری نداره

متاسفانه در این مورد تجربه ای ندارم ، اگه سایر دوستان میتونن راهنمایی کنن

متشکرم.
در مورد مادر برد که پیشنهاد داده بودی مشخصاتش نگاه کردم اختلاف قیمت با مادر بردی که من گفته بودم حدود 400 تومان می خواستم ببینم تفاوت در کارایش چیه ؟ و خصوصیات مهم اضافه نسبت به مادربرد پیشنهادی من چیه؟

amir.7
12-01-2013, 02:07
متشکرم.
در مورد مادر برد که پیشنهاد داده بودی مشخصاتش نگاه کردم اختلاف قیمت با مادر بردی که من گفته بودم حدود 400 تومان می خواستم ببینم تفاوت در کارایش چیه ؟ و خصوصیات مهم اضافه نسبت به مادربرد پیشنهادی من چیه؟

من فکر نمیکردم که اینقدر تفاوت داشته باشن ، خرید بردهای گرون قیمت فقط در بجث اورکلاک موجه هستش

در کار شما تا جایی که من میدونم اول پردازنده بسیار حائز اهمیت هست و بعد رم و سپس گرافیک

مزیت اون برد به برد پیشنهادی خودتون خنک کنندگی بهتر و پنل خروجی کامل تر بود که اصلا ارزش چنین هزینه ای

رو ندارن خصوصا زمانیکه شما قصد اور کردن رو هم نداری

دو تا برد msi هم بهتون معرفی میکنم که قابل تامل هستند اما قیمت ندارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من اینها از برد پیشنهادی خودتون قویتر هستند خصوصا 65

دوست من اگه قیمت گرفتی لطفا به من هم خبر بدید

Ali*Reza
12-01-2013, 13:10
چون کاربرد شما انیمیشن هست بهتر هست که گرافیک رو از نوع Quadro انتخاب کنین چون برای شما دایرکت ایکس اولویت نداره.
ولی از طرفی چون بودجتون خیلی بالا نیست و کارتهای گرافیک Quadro در این رنج قیمت پرفرمنس خیلی بالایی ندارند ، پیشنهاد میکنم از گرافیک غیر Quadro استفاده کنین چون تفاوت زیادی از لحاظ پرفرمنس در این رنج قیمت ندارند.
پیشنهاد من Sapphire 7770 1GB DDR5 با قیمت حدودا 400 هست.
در مورد مادربورد هم حداکثر بودجتون رو بفرمایین تا شاید گزینه های بهتری هم بشه پیشنهاد داد.

nava-121
12-01-2013, 14:13
چون کاربرد شما انیمیشن هست بهتر هست که گرافیک رو از نوع Quadro انتخاب کنین چون برای شما دایرکت ایکس اولویت نداره.
ولی از طرفی چون بودجتون خیلی بالا نیست و کارتهای گرافیک Quadro در این رنج قیمت پرفرمنس خیلی بالایی ندارند ، پیشنهاد میکنم از گرافیک غیر Quadro استفاده کنین چون تفاوت زیادی از لحاظ پرفرمنس در این رنج قیمت ندارند.
پیشنهاد من Sapphire 7770 1GB DDR5 با قیمت حدودا 400 هست.
در مورد مادربورد هم حداکثر بودجتون رو بفرمایین تا شاید گزینه های بهتری هم بشه پیشنهاد داد.
بودجه حدود 400 تا 500 اما گزینه هایی مثل wifi و امثال این زیاد برای من اهمیت نداره بیشتر کارایی و کیفیت آن مد نظر من است .
و لطفا علت انتخاب خود بگین.
با تشکر

Ali*Reza
12-01-2013, 14:53
برای انتخاب گرافیک باید به فرکانس GPU , Memory ، پهنای باند ، نوع حافظه و ظرفیت کارت توجه کرد.
در رنج قیمتی که شما گفتین کارت 7770 انتخاب خوبیه. برندهای دیگه مثل ایسوس یا گیگا قیمت بالاتری دارند ولی پیشنهاد میکنم از برند سافایر انتخاب کنین که قیمت و کیفیت مناسبی داره.