ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن ویندوز اکسپلورر بعد از کلیک راست // مشکل نشون ندادن ‏restore point‏ در ‏properties‏ فایل ها

hamed29
11-01-2013, 16:49
سلام، وقتی روی یه فایل یا پوشه کلیک راست میکنم وندوز اکسپلورر هنگ میکنه. سابق یه نرم افزار نصب کرده بودم به اسم ‏moo right clicker‏ از وقتی حذفش کردم اینطوری شده. البته توی یه اکانت ویندوز تونستم مشکل رو حل کنم. بعد از حذف نرم افزار یه فایل مونده بود که وقتی پاکش کردم درست شد. اما تو اکانت دیگه درست نشده!‏

یه مشکل دیگه هست که همینجا مطرح میکنم. قبلا وقتی یه ‏restore point ‎‏ درست میکردم توی ‏properties ‎‏ قسمت ‏previous version‏ میومد. (‏alt enter‏) ولی الان نه. هیچی تو این قسمت دیده نمیشه. ممنون اگه راهنمایی کنید

payam178
11-01-2013, 17:07
سلام، وقتی روی یه فایل یا پوشه کلیک راست میکنم وندوز اکسپلورر هنگ میکنه. سابق یه نرم افزار نصب کرده بودم به اسم ‏moo right clicker‏ از وقتی حذفش کردم اینطوری شده. البته توی یه اکانت ویندوز تونستم مشکل رو حل کنم. بعد از حذف نرم افزار یه فایل مونده بود که وقتی پاکش کردم درست شد. اما تو اکانت دیگه درست نشده!‏/#/ یه مشکل دیگه هست که همینجا مطرح میکنم. قبلا وقتی یه ‏restore point ‎‏ درست میکردم توی ‏properties ‎‏ قسمت ‏previous version‏ میومد. (‏alt enter‏) ولی الان نه. هیچی تو این قسمت دیده نمیشه. ممنون اگه راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز
یکی از فامیل های من هم اینجوری شده بود
فکر کنم اون فامیلم ویروسی شده باشه چون آنتی ویروس شو آپدیت نمیکنه و هر کولدیسکی هم که به او بدن میزنه به سیستمش
شما کل سیستمت را با یه آنتی ویروس بروز چک کن نتیجه را بگو

hamed29
11-01-2013, 18:19
واسه انتی ویروس نیست چون ‏pc‏ و لپتاپ هر دوشون انتی ویروس دارن که بروز نیست ولی ‏pc‏ مشکلش حل شد، لپتاپ هم یه اکانت(یوزر) درست شد ولی اون یکی نه. ضمنا الان ماه ها همینطوریه، تو این مدت آنتی ویروسم آپدیت بود ولی مشکل یه طور دیگه حل شد (پست ۱) . در کل مطمئنم از ویروس نیست هرچی هست زیر سر اون نرم افزاره بود.

payam178
11-01-2013, 18:39
خب شاید اگر دوباره این نرم افزار را نصب کنید و از طریق وین مشکل دار حذفش کنین و آن فایل را هم پاک کنین درست شود

hamed29
19-01-2013, 23:58
اینکار هم جواب نداد

.AraMesh.
20-01-2013, 00:16
حالا ی چیز دیگه: منم همین برنامه رو دارمش، open with نمیاد. ارور میده!