ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت برای راه اندازی خدمات کامپیوتری

mohsen29
10-01-2013, 22:30
با سلام
من میخوام خدمات کامپیوتری راه بندازم . میخوام بدونم چه چیزهایی نیاز هست که انجام بدم :n17:

منظورم اینه که باید چه خدماتی انجام بدم. کار با نرم افزارهای آفیسو خوب بلدم . تایپیست هم هستم:n09:. علاقه زیادی به نرم افزار و سخت افزار هم دارم . اگه میشه یه سایت خوب برای خرید نرم افزار و یه سایت هم برای فیلم معرفی کنید .

در آخر اینکه چقد سرمایه میخواد ؟

با تشکر فراوران
کوچیک شما محسن

khafan8288
11-01-2013, 15:05
سلام
بسته گی داره شما بخواید در چه حدی فعالیت داشته باشید
اید در مورد انواع نرم افزار ها و کارکردشون اطلاع داشته باشید
سخت افزاری هم اطلاعات داشته باشید
حضوری برید خرید خیلی بهتره از سایت و اینا بگیری اصلا به صرفه نیست
هرچی پول بیشتر داشته باشی و تویه این کار سرمایه گذاری کنی بهتره
باز به منطقه خودتون ربط داره که چه مقدار هزینه لازم باشه
این شهر ما شاید حدودا 4 5 میلیون تومنی لازم باشه
موفق باشید

mohsen29
11-01-2013, 18:29
سلام
بسته گی داره شما بخواید در چه حدی فعالیت داشته باشید
اید در مورد انواع نرم افزار ها و کارکردشون اطلاع داشته باشید
سخت افزاری هم اطلاعات داشته باشید
حضوری برید خرید خیلی بهتره از سایت و اینا بگیری اصلا به صرفه نیست
هرچی پول بیشتر داشته باشی و تویه این کار سرمایه گذاری کنی بهتره
باز به منطقه خودتون ربط داره که چه مقدار هزینه لازم باشه
این شهر ما شاید حدودا 4 5 میلیون تومنی لازم باشه
موفق باشید

سلام
آیا ایده دیگه ای برای ارائه خدمات دیگر تو خدمات کامپیوتری دارید؟

khafan8288
12-01-2013, 00:26
چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
ولی نصب ویندوز و اینا هم درآمدش خوبه

Mohammad Yek110
12-01-2013, 14:08
سلام
کلی کار میشه کرد توی مغازه خدمات کامپیوتری
اگه فتوشاپ بلدین که کافیه عکسای قدیمی مردمو که دارن از بین میرن اسکن کنین و ترمیم و رنگی کردن و...
خرید کامپیوتر برای دیگران ، باید مونتاژ بلد باشین و قطعاتش رو از جای دیگه بخرین ، خودتون مونتاژ کنین و حق المونتاز (:دی) بگیرین
پرداخت قبوض ، فتوکپی و...
نصب بازی ، فروش بازی و فیلم ، ارتقاء کامپیوتر و...
خیلی کارا میشه کرد...
موفق باشید :n16:

EB00LI 5IAH
13-01-2013, 16:19
فیلم هم بفروش + کارتون و بازی جدید

Amir Hossein
13-01-2013, 16:57
سلام
بچه ها البته همه کارهارو نمیشه با هم انجام داد
من یکی از دوستام خدمات کامپیوتری داشت,چند تا کار رو با هم انجام میداد
اماکن اومد ریخت تو مغازه گفت اختلاف صنفی داری,درشو تا یه مدت تخته کرد,جریمه هم شد

khafan8288
13-01-2013, 17:01
سلام
بچه ها البته همه کارهارو نمیشه با هم انجام داد
من یکی از دوستام خدمات کامپیوتری داشت,چند تا کار رو با هم انجام میداد
اماکن اومد ریخت تو مغازه گفت اختلاف صنفی داری,درشو تا یه مدت تخته کرد,جریمه هم شد
درسته
ویه شهرهایه بزرگ معمولا نمیزارن که چندتا کارو با هم کرد
گه شهر کوچیک باشه فک نکنم زیاد مشکلی پیش بیاد

Mr_100_dolari
14-01-2013, 23:53
با سلام دوست عزیز

یه سوالی پرسیدی من دارم فکر میکنم توی مغازه خدمات کامپوتری چه کاری نمیشه کرد :n09: جدی انقدر زیاده که اصلا نمیشه گفت ولی کلا چند تا چیز مهمه اول اینکه شما به کارتون علاقه داشته باشید دوم جای مغازتون

بعد از اینا توی کار پی سی و موبایل توی هر قسمتیش که بگی اطلاعات حرف اول و آخر رو میزنه مثلا من الان یه مشکلی توی فلان نرم افزار دارم و میدونم شما کارت درسته خوب 10 تا مغازم توی محلمون باشه مستقیم میام پیش شما چرا چون میگم بقیه حالیشون نیست و اگر فردا کسی بیاد که ببینم از شما اطلاعاتش به روز تره و یا خدماتش گسترده تر و بهتر باز میرم پیش اون به دوستامم میگم برن پیش اون :n02:

اگر از لحاظ سود بخوای بگی اول خرید و فروش هست که باز اول باید قیمت ها رو خوب بدونی هم نو هم دست دو بعدم تجربه میخواد طرف نیاد یه قطعه داغون بندازه بهت بعد رو دستت بمونه اگر بتونی توی خرید فروش وارد بشی و طرز بخورد با مشتری بهترین سود رو داره شما گوشی تعمیر میکنی گوشی طرف ایراد پیدا میکنه میاد میگه تو کردی میخوای چی کار کنی ؟ حالا فکر کن طرف عو ... باشه اینا دیگه میشه تجربه

بعد اون هم انواع اقسام خدمات پی سی هستش که کارایی مثل تایپ و فکس و آفیس و فتوکپی ثبت نام وام / دانشگاه و ... که راحتره میتونی شاگرد بگیری زیر نظرت انجام بدن (بهش میگن خر کاری های مغازه :n02:)

کارای تخصصی تر هم مثل خود نرم افزار و ... خودت انجام بده

راه که افتادی آگهی خدمات پی سی توی منزلم بزن تونستی یه وبلاگ یا وب سایتم بزن بازم تونستی توی وب سایت های مخصوص این کار آگهی بده چون میزی خونه طرف یه ویندوز عوض میکنی و یه ویروس یاب میریزی و ... کلی میگیری اما توی مغازه مسلما اونقدر نمیتونی بگیری و ... بعدش میگی این چه سیستمی بیا بهت پی سی بدم باهاش برو فضا :n02: و ... (اونجاست که متوجه میشی شناخت قطعات و قیمتشون و خرید و فروشش چه سودی داره :n06:)

راستی در مورد خرید نرم افزار و فیلم و نمیدونم هر چی دیگه نمیخواد پول بدی از فروشگاه و ... بخری توی نت پره طرف 1 ترا با هارد بهت مفت میدن شما هم از روش رایت کن بده دست ملت .. اگر فیلمه حواست به اماکن باشه و ...

اگر مغازت جاش خوبه و جا دارم هستش اگر بتونی گیم نتم بزنی که بگیره خوبه و ...

دو تا پی سی بزار و Adsl بده ولی حواست باشه هگت نکنن :n02: تو سه سوت میشه یوزرت رو بیارن پایین و یا ایمل نزن کارت بیفته به اطلاعات (دیدم این رو ها که یارو 9 ماه گیر آگاهی شده)

گفتم نمیدونم توش نمیشه چه کاری کرد :n02: واقعا دیگه نمیدونم از چیش بگم خیلی زیاده ...

khelane
16-01-2013, 18:02
عزیز هرکاری رو بلدی انجام بده کار زیاده انجام بدی ولی باید بتونی که انشالله میتونید چون میخواید
اگه خرید و فروش انجام بدید خیلی خوبه سود داره ولی حواستون باشه چیزی میخرید تست کنید فرضا از مشتری یه مهلت دو سه ساعت تست بخواید فرضا شما یه سیستم میخرید شاید رمش مشکل داشته باشه با برنامه های تست رم در عرض 20 دقیقه میشه دید رمش مشکل داره یا نه
یا پاور یا مین هرچیزی در قیمت دادن نترس
همیشه به روز باش سعی کن مطالعه داشته باشی تو زمینه کارت خیلی کمک میکنه به انجمن ها سر بزن پیگیری کن
تو کارات همین اعتماد مشتری رو جلب کن
چیزی که میفروشی رو طوری جلوه نده که مشتری خیال کنه داری قالب میکنی حتی اگه واقعا جنست عالیه و راست میگی چون من بارها برام پیش اومده
فرضا من یه بار مشتری اومد پاور گرین داشتم بهش گفتم پاورش ایراد داره منم بهش گفتم عزیز این پاور خودت(از همین اشغالا(بی ادبی نشه) الگانس) خوب نیست و بعد ازمدتی به هارد و کل سیستم ضربه میرسونه که واقعا هم همینطوره برو یه کولر مستری گرین ای سی بل خلاصه
دید من گرین دارم خیال کردم دارم واسه جنس خودم راه باز میکنم رفت بازار یه دونه 1000 وات الگانس بازم بهش دادند 35 تومن...... هرچی بهش گفتم نزار کو گوش شنوا تا امسال که اومد و گفت سیستم خراب دیدم هاردش همراه با چیپ i/o داغون شده...(از اتصالی بوده که تو مین بورد بوده)
=============
برای خرید هم حضوری بری بهتره چون جای ارزون تر رو پیدا میکنی در کل حضوری توصیه میشه تا تلفنی بعدا میتونی با تلفن هم سفارش بدی
اگه مجموعه افیس رو خوب بلدی اونم واسه خودش درامده
نصب ویندوز خیلی خوبه مخصوصا یه ورژن دان کن و با نرم افزار های ویرایش یه سری برنامه جانبی روش بزار بعد نصب کردی نیاز نداری نصبشون کنی اینجوری به صرفه تره
سعی کن همیشه مجموعه درایور داشته باشی و بروز ترین ارشیو درایورهای سخت افزاری رو داشته باشی
این چیزا رو وقتی مغازه یه کم پیشرفت کرد خودتون به طور محسوس احساس میکنید و دنبالش رو میگیرید

ضمنا یه چیز خیلی خوب
هروقت یه سیستم اومد پیشت صاحبش نبود بازش کن و تموم قطعات رو برسسی کن چیپش و مشخصاتش و مینبود خلاصه همین طوری یه نیگا بنداز بعد با نرم افزار های مشخصات سیستم یه نیگا هم بنداز خیلی این اطلاعات بدردت میخوره درمواقع خرید و فروش و ...
درکل پیشنهاد میکنم این کار رو بکنی ولی مواظب باشه سوتی و خراب کاری نکنی
موفق باشید

mohsen29
28-01-2013, 23:50
با سلام به همه دوستان
از نظرهایی که دادید متشکرم

راستی یه اسم خوب هم براش پیشنهاد بدید :n01:

Alex Fera
29-01-2013, 13:35
بچه ها راهنمایی کنید همچین مغازه ای چقد سرمایه میخواد؟!
بدون پول پیش مغازه...............
به جز یه سیستم خوب و کار ران انداز و پرینتر و دستگاه کپی چیزه دیگه هم لازمه؟!
خرده ریزاش چقد میشه حدودا مثلا بازی و فیلم و نرم افزار و اینجور چیزا....................................

khafan8288
29-01-2013, 21:40
بچه ها راهنمایی کنید همچین مغازه ای چقد سرمایه میخواد؟!
بدون پول پیش مغازه...............
به جز یه سیستم خوب و کار ران انداز و پرینتر و دستگاه کپی چیزه دیگه هم لازمه؟!
خرده ریزاش چقد میشه حدودا مثلا بازی و فیلم و نرم افزار و اینجور چیزا....................................
هر چقدر پول بیشتر بدی بیشتر بازی و فیلم میاری
ولی با یه میلیون میشه

khafan8288
29-01-2013, 21:42
با سلام به همه دوستان
از نظرهایی که دادید متشکرم

راستی یه اسم خوب هم براش پیشنهاد بدید :n01:
به نظر من اگه اسم بزاری شاید بعد از یه مدت بگی اسمش به درد نمیخوره و فلان و بلان
اسم مغازه رو همون فامیلی خودت بزاری بهتره

Saeed Dz
29-01-2013, 22:29
هر چقدر پول بیشتر بدی بیشتر بازی و فیلم میاری
ولی با یه میلیون میشه
شوخی میکنی؟!!!

khafan8288
30-01-2013, 01:24
شوخی میکنی؟!!!
جدا میگم
من خدمات کامپیوتری دارم
هفته پیش رفتم خرید حدود 700 تومن خرید کردم کلی بازی و نرم افزار آوردم
ولی فیلم کار نمیکنم
شما هم میتونید با همون یه تومن مغازه رو پر کنی

Saeed Dz
30-01-2013, 01:37
جدا میگم
من خدمات کامپیوتری دارم
هفته پیش رفتم خرید حدود 700 تومن خرید کردم کلی بازی و نرم افزار آوردم
ولی فیلم کار نمیکنم
شما هم میتونید با همون یه تومن مغازه رو پر کنی
احتمالن شما ساکن تهران نیستی و از وضعیت قیمت ها اطلاع نداری.
تا منظور از پر کردن چی باشه، با سی دی بله تا حدی میشه گفت اما به جز اون زیاد نمیشه مانور داد.

khafan8288
31-01-2013, 00:45
احتمالن شما ساکن تهران نیستی و از وضعیت قیمت ها اطلاع نداری.
تا منظور از پر کردن چی باشه، با سی دی بله تا حدی میشه گفت اما به جز اون زیاد نمیشه مانور داد.
ساکن تهران نیستم
اما از تهران خرید میکنم

Saeed Dz
31-01-2013, 12:14
ساکن تهران نیستم
اما از تهران خرید میکنم
به هر حال من فکر نمیکنم با یک میلیون بشه زیاد کاری کرد به جز همون سی یا دی وی دی که شما فرمودی که با اون هم نمیشه مغازه رو چرخوند مگر اینکه مغازه شخصی باشه و پول کرایه ندی. حالا دوستان خودشون دو دوتا چهارتا کنن ببینن دخلشون با خرجشون جور در میاد اینکارو کنن و اگر نه که ریسک نکنن تا دچار ضرر نشن.