مشاهده نسخه کامل
: مشکل با اسمارت تی وی
با سلام.من یه تی وی اسمارت تی وی سامسونگ گرفتم که باهاش اینترنت میرفتم و آپس دانلود میکردنم تا چند وقت پیش که بهم گفت باید بروزر رو اپدیت کنی و منم زدم اپدیت و ساعت ها گذشت و هیچ خبری نشد.با نمایندگی که تماس گرفتم گفت سرور اسمات تی وی ا از طرف ایران فیلتر شده.میخواستم ببینم چجوری میتونم به تی وی چیز پی ان بدم؟توی منوهاش خبری از پ ر و ک س ی نیست.تویه همین سایت روش شیر چیز پی ان توضیح داده شده ولی به درد اسمارت نمیخوره و توضیح برای ر س ی و ر هست.دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشم
smhsh121
10-01-2013, 22:40
نه فیل.تر نشده. اخیرا سرور مرکزی اسمارت هاب سامسونگ مشکل پیدا کرده بود و من هم که با سام سرویس تماس گرفتم صحبتی از فیل.ترینگ نکردند. ولی 2-3 روز پیش مشکل رفع شد و اسمارت هاب راحت آپدیت شد. شما باید با سام سرویس تماس بگیرید و بگید دیگران مشکل ندارن تا بلکه کمکی بکنن.
نه فیل.تر نشده. اخیرا سرور مرکزی اسمارت هاب سامسونگ مشکل پیدا کرده بود و من هم که با سام سرویس تماس گرفتم صحبتی از فیل.ترینگ نکردند. ولی 2-3 روز پیش مشکل رفع شد و اسمارت هاب راحت آپدیت شد. شما باید با سام سرویس تماس بگیرید و بگید دیگران مشکل ندارن تا بلکه کمکی بکنن.
ممنون از راهنماییت بزرگوار.اره منم اسمات رو آپ کردم ولی وقتی میخوام با بروزر به اینترنت برم بهم پیغام اپدیت میده و وقتی میزنم اپدیت مینویسه بروز شدن و دیگه همین حالت میمونه و هیچ اتفاق خاصی نمیوفته،نه اپدیت میشه ونه اروری میاد.حتی وقتی میخوام اپس دانلود کنم دانلود نمیکنه.به نمایندگی که مراجعه کردم میگن سرور از طرف ایران فیلتر شده
smhsh121
10-01-2013, 23:57
آها مشکل از براوزر هست. متاسفانه آپدیت کردنش مصیبته. منم خیلی وقت پیش که آپدیتش اومده بود چند روز مرتب تلاش کردم تا نهایتا آپدیت شد.
یه راه حلش اینه که از رو ریموت دکمه Search رو بزنی (اگه ریموتت نداشته باشه کار سخت میشه) و یه کلمه سرچ کن و بزن بره تو براوزر. بعدش که رفت اونجا مثلا گوگل رو بیار و از قسمت محلیاب ببر تو لیست موارد دلخواه. از اون به بعد سایت رو از لیست موارد دلخواه باز کنی دیگه به آپدیت گیر نمیده.
آها مشکل از براوزر هست. متاسفانه آپدیت کردنش مصیبته. منم خیلی وقت پیش که آپدیتش اومده بود چند روز مرتب تلاش کردم تا نهایتا آپدیت شد.
یه راه حلش اینه که از رو ریموت دکمه Search رو بزنی (اگه ریموتت نداشته باشه کار سخت میشه) و یه کلمه سرچ کن و بزن بره تو براوزر. بعدش که رفت اونجا مثلا گوگل رو بیار و از قسمت محلیاب ببر تو لیست موارد دلخواه. از اون به بعد سایت رو از لیست موارد دلخواه باز کنی دیگه به آپدیت گیر نمیده.
عزیز متاسفانه دکمه سرچ نداره.راهنمایی میفرمائید چیکار کنم؟
smhsh121
11-01-2013, 00:43
یه سری نرم افزار ریموت از طریق شبکه هست مثل ruSamsungTVCommunicator، Gemote و ... ولی تا جایی که یادمه دکمه سرچ توشون نیست. از لینک زیر برنامه های ریموتشون رو ببین شاید دکمه سرچ داشت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز قضیه خیلی پیچیده شد.اگه میشه همون پ ر و ک س ی رو توضیح بدید ممنون میشم
amindarin
11-01-2013, 11:41
منم یرای اسفاده از نرم افزار ها نیاز شدید به پ ر و ک س ی داره اگه ممکنه توضیح بدبد که ایا اصلا روشی هست
smhsh121
11-01-2013, 12:36
من که قبلا هر کار کردم سر راه اینترنت تی وی چیز پی ان یا ------ بذارم نشد. شاید من کم حوصله بودم ولی مطمئنا راه داره.
ممنون عزیزان،مشکلم حل شد و خیلی راحت تونستم اینترنت بدون فی ل تر رو هم واسه تی وی های هوشمند و هر دستگاه دیگه مثل موبایل شیر کنم.الان راحت تی وی سامسونگ ام رو راه اندازیش کردم.بازم ممنون
smhsh121
11-01-2013, 16:35
ممنون عزیزان،مشکلم حل شد و خیلی راحت تونستم اینترنت بدون فی ل تر رو هم واسه تی وی های هوشمند و هر دستگاه دیگه مثل موبایل شیر کنم.الان راحت تی وی سامسونگ ام رو راه اندازیش کردم.بازم ممنون
یه توضیحی میدی چکار کردی؟ از برنامه خاصی استفاده کردی یا چیز پی ان رو شیر کردی؟
چیز پی ان رو از طریق نرم افزار به صورت وایرلس و وایرلن شیر کردم.حالا اموزش شیر کردن اینترنت رو به طور اتوماتیک اماده میکنم و رویه سایت قرار میدم.به غیر از اسمارت تی وی تونستم رویه ایپدم هم اینترنت شیر شده بدون فیلتر استفاده کنم.یک اموزش تویه سایت هست که باید ای پی رو دستی ست کرد که خیلی مصیبته
smhsh121
11-01-2013, 19:59
چیز پی ان رو از طریق نرم افزار به صورت وایرلس و وایرلن شیر کردم.حالا اموزش شیر کردن اینترنت رو به طور اتوماتیک اماده میکنم و رویه سایت قرار میدم.به غیر از اسمارت تی وی تونستم رویه ایپدم هم اینترنت شیر شده بدون فیلتر استفاده کنم.یک اموزش تویه سایت هست که باید ای پی رو دستی ست کرد که خیلی مصیبته
اگر می شد به جای چیز پی ان آی پی پرو.کسی رو شیر کرد بهتر بود.
اگر می شد به جای چیز پی ان آی پی پرو.کسی رو شیر کرد بهتر بود.
عزیز دقیقا متوجه منظورت نشدم ولی این روش راحت ترین روشی بود که به ذهنم رسید و ابتکاری انجامش دادم.
لطفا اگر اموزش شیر کردن چیز پی ان اماده شده اینجا قرار بده تا ما هم استفاده کنیم دوست عزیر با تشکر
من یک ماه تمام برنامه هام از کار افتاده
عزیز دقیقا متوجه منظورت نشدم ولی این روش راحت ترین روشی بود که به ذهنم رسید و ابتکاری انجامش دادم.
لطفا اگر اموزش شیر کردن چیز پی ان اماده شده اینجا قرار بده تا ما هم استفاده کنیم دوست عزیر با تشکر
من یک ماه تمام برنامه هام از کار افتاده
Oscar-Rivers
29-01-2013, 15:52
باید از نرم افزار Connectify Hotspot برای شیر کردن پی ان استفاده کنید. شیوه کار خیلی ساده هست.
اگ میشه بگید مام بتونیم مشکلمونو حل کنید
soheil63
19-02-2013, 13:29
خب اگر راهی ژیدا کردی بگو بقیه هم استفاده کنند
:n05:
matinpour
08-03-2013, 18:23
اگ میشه بگید مام بتونیم مشکلمونو حل کنید
دوست عزیز
شیر کردن تلویزیون و کامپیوتر
به وسیله این نرمافزار و wifi متوانید کامپیو تر و تلویزیونتان با هم شیر کنید
راههای بسیار متعددی برای دسترسی به اینترنت وجود دارد و شما به صورت معمول فقط توسط یکی از راهکارهای معمول می توانید به اینترنت متصل شود , حال ما در این پست برایتان نرم افزار Connectify Dispatch را آماده کرده ایم , این نرم افزار با به کارگیری تمامی راهکارهای ممکن برای اتصال به اینترنت این امکان را فراهم می کند که با سرعت بسیار بالایی به اینترنت متصل شوید.
از دیگر ویژگیهای این نرم افزار می توان به ویژگی ایجاد یک شبکه بین چندین کامپیوتر اشاره کرد که در این صورت می توانید با سرعت خیره کننده ای فایلهایتان را به کامپیوترهای مختلف انتقال دهید.
آخرین ورژن از این نرم افزار را می توانید از سایت آریادانلود دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.