PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد Cpu Intel Core i3 2120 & 3220 / دوستانی که از این دو مدل دارن لطفاً بیان تو

Hoffman
10-01-2013, 16:15
سلام و عرض ادب
دوستان من قصد دارم یکی از این دوتا سی پی یو Intel Core i3 2120 , 3220 رو برای سیستم جدیدم بگیرم، حالا یک سری سوال در مورد این مدل ها دارم، دوستانی که خودشون از این دو مدل دارند و تجربه کار با اون رو دارند یا به هر نحوی اطلاعاتی در مورد اون دارند ممنون میشم بنده رو تو زمینه انتخاب یک گزینه مناسب راهنمایی کنند:
اول اینکه من قصد دارم از گرافیک مجتمع این سی پی یو ها (intel hd graphic) استفاده کنم و قصد تهیه گرافیک جدا ندارم، سوال اصلیم هم در مورد گرافیک مجتمع این سی پی یو ها هست ،و پاسخ واضحی هم تو هیچ فرومی(چه خارجی وچه ایرانی) براش پیدا نکردم ، که آیا میشه بدون هیچ مشکلی مثل فریز تصویر یا ... فیلمهای بلوری فول اچ دی رو با بهترین کیفیت باهاش تماشا کرد (فیلمهای بلوری 50 گیگی با بیت ریت بالای 30K)
وسوال بعدی اینکه آیا تفاوت خیلی زیادی بین مدل 2120 با 3220 هست (با توجه به اختلاف قیمت کم،20 الی 30 تومنی) که منو مجاب کنه 3220 رو بخرم؟چون چند جایی خوندم که سری ivy bridge یه مقدار مشکل گرم شدن بیش از حد داره
با این حال در صورتی که ivy bridge 3220 گرفتم تمام مادربردهای سوکت 1155 این مدل رو ساپورت میکنن؟ مدل مادربرد (Asrock H67M)

پیشاپیش ممنون

amir.7
11-01-2013, 00:17
سلام

دوست من در مورد گرافیک باید عرض کنم که بدون شک گرافیک 3220 از 2120 قویتره اما در مورد اون سئوالتون

متاسفانه تجربه شخصی ندارم

وسوال بعدی اینکه آیا تفاوت خیلی زیادی بین مدل 2120 با 3220 هست (با توجه به اختلاف قیمت کم،20 الی 30 تومنی) که منو مجاب کنه 3220 رو بخرم؟چون چند جایی خوندم که سری ivy bridge یه مقدار مشکل گرم شدن بیش از حد داره

خیر ، تفاوت زیادی ندارن اما 3220 مصرف کمتری داره و از رم تا 1600 پشتیبانی میکنه و فناوری ساختش 22 نانو هست

و در مورد گرم شدنشون باید عرض کنم که برمیگرده به زمان اورکلاک اونها ، پردازنده های سری IV بریج در حالت اور

بیشتر از سری سندی بریج گرم میشن و همین مسئله باعث شد تا سری IV نتونن در بین اورکلاکرها جای خودشون رو باز

کنن

با این حال در صورتی که ivy bridge 3220 گرفتم تمام مادربردهای سوکت 1155 این مدل رو ساپورت میکنن؟ مدل مادربرد (Asrock H67M)

بله تمام 1155 ها رو پشتیبانی میکنه اما اگه 3220 گرفتین بهتره که از چیپ های سری 7 اینتل تهیه کنید تا

تمام پتانسیل پردازنه رو براتون قابل دسترسی کنه که بهترینشون Z77 هست

Hoffman
11-01-2013, 14:40
ممنون از amir.7 عزیز بابت توضیحات عالیشون ...

با این حال اگه هر کدوم از دوستان تجربه ی اجرای فیلمهای Blu-Ray 50GB با استفاده از گرافیک مجتمع این سی پی یو ها رو دارند، ممنون میشم در موردش توضیح بدن، چون یکی از کارهای اصلی من با سیستم جدید دیدن فیلمهای Full Hd و خیلی برام مهم که گرافیک مجتمع این سی پی یو ها بتونه فیلمهای با این کیفیت و رزولیشن رو بدون هیچ مشکلی و با بهترین کیفیت اجرا کنه ...

amir.7
11-01-2013, 19:34
خواهش میکنم دوست من

یه پیشنهاد ، شما که در نهایت سیستم رو میخوای بگیری و در هر حال گرافیگ مجتمع رو هم داری

پس بگیر ، اگه اونی شد که خواستی چه بهتر ، که به احتمال زیاد میشه چون اکثرا خروجی HDMI دارن

و اگه نشد یه گرافیک براش میگیری ، در نهایت ضرر نمیکنی

saeedhashemee
11-01-2013, 19:50
با بهترین کیفیت ممکن برات پخش میکنه

خیالت راحت باشه

این سی پی یو ها اختصاصی توانایی رمزگشایی فیلمهای اچ دی به اسم intel pure hd دارند
میتونی با سایت انیتل بری و خودت بررسی کنی