مشاهده نسخه کامل
: هنگام مرگ، انسان چه حسی دارد؟ | ورود برای افراد زیر 18سال ممنوع |
shabe.saket
10-01-2013, 13:17
هنگام مرگ، انسان چه حسی دارد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غرق شدن
نخست، ترس و وحشت قربانیان را فرا میگیرد و آنها تلاش میکنند تا نفس خود را حبس کنند.
این فرآیند حدود 30 تا 90 ثانیه به طول میانجامد. نجات یافتگان میگویند زمانی که آب وارد ششها میشود،
حسی «سخت و دردآور» تجربه کردهاند اما این حس به سرعت جای خود را به «آرامش و راحتی» میدهد. نبود اکسیژن سبب از دست رفتن هوشیاری، توقف قلب و مرگ مغز میشود.
حمله قلبی
احساس درد و فشار شدید در قسمت سینه، معمولترین نشانه در این نوع مرگ است.
این امر بدان دلیل اتفاق میافتد که ماهیچههای قلب در حال تقلی برای دسترسی به اکسیژن هستند.
اختلال در ضربان عادی قلب، از کار افتادن آن را به دنبال خواهد داشت. از دست رفتن هوشیاری حدود 10 ثانیه طول میکشد و مرگ دقایقی بعد فرا خواهد رسید.
از دست رفتن خون
هر فرد که 1.5 لیتر از خون خود را از دست دهد، احساس ضعف و تشنگی در او به وجود خواهد آمد.
زمانی که 2 لیتر از خون بدن از دست رفته باشد، احساس سرگیجه در افراد غالب می شود و پس از آن فرد از هوش میرود.
برق گرفتگی
برقی گرفتگی خانگی ممکن است قلب را از کار بیندازد و پس از 10 ثانیه فرد را بیهوش کند.
این موضوع در مواردی همچنین میتواند منجر به از دست رفتن فوری هوشیاری شود.
این در حالی است که ادعاها حاکی از آن است که برخی زندانیان که توسط صندلی الکتریکی اعدام شدهاند، در اثر خفگی جان خود را از دست دادهاند.
سقوط از ارتفاع
نجات یافتگان سقوط آزاد اغلب این مورد را گزارش کردهاند که گذشت زمان کند میشود.
مطالعه بر روی 100 نفر از افرادی که از روی پل Golden Gate در سانفرانسیسکو خودکشی کرده بودند، نشان داد که اکثر آنها به صورت آنی فوت کردهاند.
اعدام (آویزان شدن از طناب)
مجازاتهایی که در برخی کشورها برای مجرمین در نظر گرفته میشود و یا خودکشی از این طریق، باعث مرگ شخص از طریق خفگی میشوند.
این عمل ممکن است فرد را ظرف 10 ثانیه بیهوش کند اما در صورتی که طناب به شیوهای درست بسته نشده باشد، این فرآیند ممکن است دقایق زیادی طول بکشد.
آتش سوختگی
درد شدیدی را منجر میشود و حساسیت پوست را به درد افزایش میدهد.
محققان میگویند پس از تخریب عصبهای سطحی، مقداری از درد ممکن است کاهش یابد اما نه زیاد. اما مرگ در آتشسوزی اکثراً به دلیل استنشاق گازهای سمی و خفگی حادث میشود.
بریده شدن سر
بریده شدن سر میتواند سریع و بدون درد باشد اما به نظر میرسد پس از صدمه دیدن نخاع، هوشیاری همچنان برای مدت کمی ادامه دارد.
محققان میگویند مغز ممکن است همچنان به فعالیت خود برای مدت 7 ثانیه ادامه دهد.
گزارشها از اعدامهای گیوتین در فرانسه حاکی از آن است که چشمها و دهان برخی قربانیان به مدت 30 ثانیه از خود حرکت نشان میدادهاند.
تزریق سم
یکی از بهترین روشها برای اعدام است.
فرد ابتدا به بیهوشی عمیق فرو رفته، سپس بدون آنکه خود بداند، مرگ فرا میرسد.
ایالت نیومکزیکو آمریکا، از این روش در مقیاس گسترده نسبت به سایر ایالت ها در اعدام افراد محکوم به مرگ استفاده میکند.
چندوقت پیش یه صحنه ای از نوع "چهارمی از آخر" دیدم ، هنوز نتونسته ام فراموشش کنم
ازون روز دپرس شدم. شب به سختی خوابم میبره... راستی شیوه ی تزریق سم رو نگفتی
shabe.saket
10-01-2013, 13:54
چندوقت پیش یه صحنه ای از نوع "سومی از آخر" دیدم ، هنوز نتونسته ام فراموشش کنم
ازون روز دپرس شدم. شب به سختی خوابم میبره... راستی شیوه ی تزریق سم رو نگفتی
منم این نوع رو حدود 15 سال پیش از نزدیک دیدم (خودکشی)
با تقلای شدید فرد برای رهایی همراه است.
سپس بدن به لرزش افتاده و مرگ فرا میرسد.
تزریق سم اضافه شد.....
Saeed Dz
10-01-2013, 23:37
شنیدم موقع سکته قلبی اگر سرفه کنه اون شخص میتونه مفید باشه و همینطور جویدن آسپرین.
تزریق سم
یکی از بهترین روشها برای اعدام است.
فرد ابتدا به بیهوشی عمیق فرو رفته، سپس بدون آنکه خود بداند، مرگ فرا میرسد.
ایالت نیومکزیکو آمریکا، از این روش در مقیاس گسترده نسبت به سایر ایالت ها در اعدام افراد محکوم به مرگ استفاده میکند.
این روش باید خیلی بی درد باشه چون اول ماده بیهوشی تزریق میشه درسته؟
shabe.saket
10-01-2013, 23:51
این روش باید خیلی بی درد باشه چون اول ماده بیهوشی تزریق میشه درسته؟
مواد سدیم ساپیونتال(داروی بیوش کننده)، پانکرودیم برمید(فلج کننده وباز دارنده تنفس)، و پتاسیم کلرید (باز دارنده ضربان قلب ) به ترتیب به فرد اعدامی تزریق میشود.
یک دستگاه ثبت ضربان قلب به شخص اعدام شونده متصل میباشد تا زمان مرگ مشخص شود.
نه که امیدوار بودم به زندگی این مطالب رو هم خوندم کاملا امیدوارتر شدم
دیشب هرچی اعدام بود تو یوتوب رو نگاه کردم.دیشب و امشب چه شب های رُعب انگیزی بودن
والا من چش دیدن مردن یه گوسفند رو هم ندارم باور کنید ، همیــن امروز پدرم گوسفند
گرفته بودن تا قربانی کنن واقعن دپرس شدم دیگه.... اون صحنه هارو هم اصلن طرفش
نرین تا چندماه از خاطرتون نمیره و خیلی ناراحتتون میکنه و یه سری نگرانی ها براتون به
وجود میاد... مثلن من الان خیلی زیاد نگران خونوادم شدم... بیخوابی گرفتم..
عنوان تاپیک رو تغییر دادم تا شاید افراد زیر 18 سال وارد این تاپیک نشن گرچه به نظر من
هیچ سنی برای دونستن این چیزا مناسب نیست.
:n16:
amaranth_silent
01-02-2013, 12:54
من خیلی از سر بریدن میترسم خیلی...چند وقت پیش بهش فک میکردم و فهمیدم کسایی ک اینجوری کشته میشن قبلش ترس زیادیو متحمل میشن و باعث تپش قلب میشه و وقتی گلوشون بریده میشه خون با فشار خیلی زیادی بیرون میاد .....اییییی:n21::n21::n21:
shabe.saket
12-02-2013, 12:13
اعدام با اتاق گاز
اتاق گاز در سال ۱۹۶۰، مورد استفاده در ایالت نیومکزیکو که بعدها با تزریق کشنده جایگزین شد.
اتاق گاز به مکانی گفته میشود که برای اعدام انسان یا حیوان وی را در آن قرار میدهد و به کمک گازهای سمی یا گازهای خفه کننده او را میکشند.اتاقهای گاز در سالهای ۱۹۲۰ در آمریکا روشی برای اجرای حکم محکومین به مرگ بود.
در آلمان نازی هم برای پاکسازی نژادی مورد استفاده قرار می گرفت. اتاقهای گاز در کره شمالی همجنان مورد استفاده است.
آمریکا
از سال ۱۹۷۶ یازده اجرای حکم مرگ با اتاق گاز در ۴ ایالت آمریکا (آریزونا ، کالیفرنیا ، مریلند و میسوری ) صورت گرفته و محکومین بین آمپول هوا و اتاق گاز حق انتخاب داشتند.
جی جان اولین آمریکایی است که در ۸ فوریه ۱۹۲۴ در ابالت نوادا به مرگ با اتاق گاز محکوم شد و آخرین نفر والتر لاگراند است که تابعیت آلمانی داشت و در ۴ مارس ۱۹۹۹ باز هم در ایالت نوادا اعدام شد.
آلمان نازی
نازی ها بطور گسترده از اتاق گاز در سالهای ۱۹۳۰ استفاده می کردند.
در قانون جزو برنامه کشوری اتانازی بود و افرادی که دارای مشکلات فیزیکی و عقب ماندگی های ذهنی بودند با این روش حذف می شدند.
کمی بعدتر در جریان هولوکاست گنجایش این اتاقها را افزایش دادند تا افراد بیشتری از یهودیان،کولیها و همجنس گرایان را نابود کنند.
کره شمالی
زمانی که کون هایوک که خود از نگهبانان کمپ ۲۲ بود و به کره جنوبی پناهنده شد
و شهادت دیگر زندانیانی که موفق به فرار شده بودند پرده از وجود اتاقهای گاز در اردوگاههای کار اجباری کره شمالی برداشت.
هایوک که خود در سالهای ۱۹۹۰ در این کمپ که در مرز با روسیه واقع شده نگهبان بود شاهد آزمایش سلاحهای شیمیایی بر روی مردان،زنان و کودکان در اتاقهای بسته گاز بود.
او می گوید به من آموخته بودند که اینها دشمن خلق و شایسته مرگ به این روش هستند.
هایوک اضافه می کند که دستور اجرای این آزمایشها مکتوب بود و وقتی یکی از زندانیان موفق شد آن را برباید و از کشور خارج کند وجود این اتاقها تائید شد.
می شود تخمین زد که در این کمپ بین ۱۵٬۰۰۰ تا ۲۰٬۰۰۰ نفر با این روش به قتل رسیده باشند.
در اردوگاههای کار اجباری کره شمالی افرادی که مشکوک به مخالفت با رژیم هستند با خانواده هایشان زندانی میشوند و مجبورند تا ۱۲ ساعت در روز کار کنند و در نهایت از خستگی ، سوءتغذیه و شکنجه می میرند. با وجود شواهد و مدارک انکار ناپذیر پیونگ یانگ وجود چنین اتاقهای مرگی را انکار می کند و بیم آن می رود که جامعه بین المللی برای از سرگیری مذاکرات هسته ای با کشور تارک دنیا چشم بر وجود چنین کمپهایی ببندد.
Saeed System
12-02-2013, 12:28
فکر کنم آسونترین و بی درد ترین روش مرگ همون تیر خلاصه مستقیم به مغز باشه....تیر که شلیک میشه تا به عصبهای رو سر میخوره و تا بخاد احساس درد شدید رو به مغز برسونه که آدم فریاد بزنه قبل از اون تیر رسیده و مغز رو از بین برده..برای همین فکر کنم
اگر خودت ندونی اصلا ترسی نداره و نمیفهمی مثلا الان پشت کامپیوتر ی یه نفر تو فاصله 10 سانتیمتری پشت صندلی پشت سرت با کلت دیزرت ایگل نشونه بره رو مغزت و شلیک کنه فقط یه صدا میشنوی و سریع همه جا تاریک میشه ...فکر نکنم دردی حس کنیم....
Desert-Eagle:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kambiz11000
12-02-2013, 14:06
بی درد ترین روش مرگ تزریق آمپول بی هوشی (مخصوص عمل های جراحی) توی سرم هست (به مقدار بیش از حد توصیه شده) بدون هیچ دردی زندگی تموم میشه.
در طول سال خیلی اتفاق میوفته به علت اینکه دکتربیهوشی ناشی بوده بیمار جان خودش رو از دست داده.
mohammd1
26-02-2013, 19:53
اکثر ما فیلم The Green Mile رو دیدیم... و با این شیوه مرگ (اعدام) کاملا آشنا شدیم
صندلی الکتریکی
از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اسپارکی پیر، صندلی الکتریکی که در زندان سینگ سینگ مورد استفاده قرار میگرفت
اعدام به وسیله برق، معمولا با استفاده از صندلی الکتریکی انجام میشود. در این روش اعدام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که منشا آن ایالات متحده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD%D8%AF%D9%87) است، فردی که قرار است اعدام شود را به یک صندلی چوبی مخصوص میبندند و جریان برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را به وسیله یک الکترود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که روی بدن فرد قرار دارد از بدنش عبور میدهند. این روش اعدام که توسط کارمندان توماس ادیسون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%D9%88%D9%86) ایجاد شده است تنها در ایالات متحده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AD%D8%AF%D9%87)[۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C#cite_note-1)، و به مدت چندین دهه در فیلیپین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (اولین بار در سال ۱۹۲۴ تحت اشغال آمریکا و آخرین بار در سال ۱۹۷۶) استفاده میشد.
پس از آنکه فرد محکوم به صندلی متصل میشود، چرخه (زمان و ولتاژ مختلف) مختلفی از جریان الکتریکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C) متناوب به منظور آسیب رساندن به ارگانهای داخلی بدن به فرد منتقل میشود. اولین اثر جریان الکتریکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C) بیهوشی فوری و مرگ مغزی است. پس از آن جریان برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منجر به مرگ اعضای حیاتی بدن میشود. مرگ اغلب به علت تحریک بیش از حد قلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به وسیله برق ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صورت میگیرد.
Reza Azimy_RW
27-02-2013, 18:50
آور دوز با مخدرها هم میتونه باعث مرگ بشه ولی سخته
ولی طبق آماری که گرفتم متادون اگه دوز بالا مصرف شه کم کم خابت میگیره و تو اوج فضا که داری با خودت حال میکنی خابت میبره و ... . یعنی حالت بد نمیشه
این فقط در حده یه آمار گیری بود و صحت علمیشو نمیدونم :دی
gipsy2009
10-03-2013, 01:02
بی درد ترین روش مرگ تزریق آمپول بی هوشی (مخصوص عمل های جراحی) توی سرم هست (به مقدار بیش از حد توصیه شده) بدون هیچ دردی زندگی تموم میشه.
در طول سال خیلی اتفاق میوفته به علت اینکه دکتربیهوشی ناشی بوده بیمار جان خودش رو از دست داده.
گیوتین بی درد تره قبول کن,,,,فقط باید قبلش بیهوشت کرده باشن که نفهمی داری میری زیر گیوتین!!! اصلا نمیفهمی چی شد
چه برسه بخوای صدا هم بشنوی:n10:
V E S T A
10-03-2013, 01:31
وقتی در علایم حیاتی بدن تغییر ایجاد میشه مثل تغییر کیفیت تنفس(سخت و دردناکی تنفس یا تغییر در عمق و تعداد) تغییر در سرعت و ریتم و قدرت (قوی یا ضعیف بودن)نبض ویا قلب کاهش
درجه حرارت بدن و .. مطمئننا نمیشه ادعا کرد هیچ حسی به انسان در حال مرگ دست نمیده. هیچ مرگی با آرامش جسمی یا روحی نمیتونه باشه. چه انسان بیهوش کامل باشه چه با Desert Eagle
کشته شه چه رو صندلی الکتریکی نشسته باشه چه با سیانور کشته شه .. بالاخره بدنش این مراحل رو طی میکنه
arian1987
13-03-2013, 19:51
من چند ماه پيش جزو نفرات اولي بودم كه سر تصادف يه ماشين رسيدم.داشتن دوتاشون جون ميدادن اما فقط ترسيدم برسونمشون بيمارستان.آخه تا اون روز نديده بودم...
واسه عذاب وجدانم چيكار كنم؟
من چند ماه پيش جزو نفرات اولي بودم كه سر تصادف يه ماشين رسيدم.داشتن دوتاشون جون ميدادن اما فقط ترسيدم برسونمشون بيمارستان.آخه تا اون روز نديده بودم...
واسه عذاب وجدانم چيكار كنم؟
سلام..
در انجمن پایین برای حل مشکل عذاب وجدان تاپیک بزنید
پرسش و پاسخ پزشكي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
polestar98g
28-08-2013, 16:37
در آلمان نازی هم برای پاکسازی نژادی مورد استفاده قرار می گرفت. اتاقهای گاز در کره شمالی همجنان مورد استفاده است.
نازی ها بطور گسترده از اتاق گاز در سالهای ۱۹۳۰ استفاده می کردند.
کمی بعدتر در جریان هولوکاست گنجایش این اتاقها را افزایش دادند تا افراد بیشتری از یهودیان،کولیها و همجنس گرایان را نابود کنند.
اینم از اون حرفاست ها...!:21::sq_11:
:n02:
حالا فرض کنیم بدونیم راحت ترین مرگ چیه، مگه میدونیم خودمون چطور میمیریم؟ منظورم اینه که روش مرگمون دست خودمون نیست مگه این که خودکشی کنیم که یک آدم سالم هیچ وقت هم چنین کاری نمیکنه، راستی یه چیزی، داعش داره هر روز به شیوه جدیدی آدما رو میکشه!!
حالا فرض کنیم بدونیم راحت ترین مرگ چیه، مگه میدونیم خودمون چطور میمیریم؟ منظورم اینه که روش مرگمون دست خودمون نیست مگه این که خودکشی کنیم که یک آدم سالم هیچ وقت هم چنین کاری نمیکنه، راستی یه چیزی، داعش داره هر روز به شیوه جدیدی آدما رو میکشه!!
ایجاد کنندگان این تاپیک در سال 2013 از ظهور د ا ع ش خبر داشتند!
این چه تااپیکیه دیگه!
2016 بود. داعش تو پستی اومده که واسه تاریخ 2016 هست.
حال که بالا آوردیش یه شیوه هم من بگم.
مرگ توسط گاز ناشی از احتراق گاز شهری.
درب و پنجره ها بسته، بخاری گازی روشن ، دودکش خارج کرده ، موبایل به دست ، مشغول چت ، بعد یکی 2 ساعت بدون اینکه بفهمی کی اتفاق افتاد.
اگر خوابتان نمیگیرد، یک عدد قرض دیازپام.
میتونید در این مدت نامه خداحافظی خود را هم بنویسید. اما اینکار را نکنید. بازمانده ها جریحه دار میشوند. و آن نامه تا پایان عمرشان باقی خواهد ماند.
بله منظورم کسی که شروع کرده در سال 2013 اگاه بوده به ظهور این گروه و پیش اگهی داده!
داداش من شوخی میکنم
منظورم اینه که اخه این چه تاپیکیه!!!
تاپیکه دیگه... چیکار داری.
علاقه مندانشان دوست دارند. همه که هم سلیقه نیستن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.