مشاهده نسخه کامل
: سياه شدن صفحه desktop
Hamid Reza
09-01-2013, 13:33
سلام
مدتي هست رو لپ تاپم ويندوز 8 ريختم و خيلي خوب كار ميكرد
امروز صبح ديدم يه فايلي به نام explorer.exe داره از ترافيك استفاده ميكنه. منم اونو با فايروال كسپر بلوك كردم
بعدش سيستم رو ريست كردم و ديگه صفحه دسكتاپ نمياد و همه چي سياهه
صفحه لوگين مياد و من رمز رو وارد ميكنم بعدش ديگه سياه ميشه
حتي وقتي alt + ctr + delete هم ميزنم taskmanager باز ميشه ولي صفحه دسكتاپ كاملا سياهه
خواهشا راهنمايي كنيد
jamshid27
09-01-2013, 21:05
شما دوباره task manager رو اجرا کن
از منوی فایل run new task رو بزن بعد تایپ explorer
Hamid Reza
09-01-2013, 23:18
ممنون مشکل حل شد فقط هر دفعه که ویندوز بالا میاد باید اینکارو کنم
نمیشه یه کار کرد مثل حالت قبل دسکتاپ خودش اجرا بشه؟؟
hamidreza2010
10-01-2013, 03:41
خب داداش شما گرفتی explorer.exe رو با کسپر بلوک کردی واسه همینه که کسپر اجازه اجرای اونو نمیده و صفحت سیاه میشه.شما بگیر این فایل رو از قسمت بلوک کسپر خارج کن تا مشکلت حل شه.برای حل مشکل مصرف ترافیک توی وین 8 هم دو تا تاپیک اختصاصی هست.اونا رو بخون مشکلت حل میشه
موفق باشی
majidrock
20-03-2013, 01:40
من انتی ویروس avg دارم میشه توضیح بدین چظوری میشه از بلوک جلوگیری کرد. منم هر بار مجبورم explorer بزنم تو task manager.تازه بعد این کار بعضی برنامه ها هم بالا نمیان مثل انتی ویروس و google chrome ! ممنون میشم جواب بدید
hamidreza2010
25-03-2013, 23:32
من انتی ویروس avg دارم میشه توضیح بدین چظوری میشه از بلوک جلوگیری کرد. منم هر بار مجبورم explorer بزنم تو task manager.تازه بعد این کار بعضی برنامه ها هم بالا نمیان مثل انتی ویروس و google chrome ! ممنون میشم جواب بدید
دوست عزیز توی تاپیک مخصوص آنتی ویروستون پست بذارین اونجا دوستان بهتر کمک میکنن
funfunner
11-02-2014, 09:26
سلام
من تازه ویندوز 8.1 ریختم ولی یه دفعه بعد از 4 5 روز عکس دسکتاپم رفته و دیگه هر کاریش میکنم نمیاد چیزی رو هم بلاک نکردم . آنتی ویروسم آویراست ممنون میشم راهنمایی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.