مشاهده نسخه کامل
: دوستان آيا ميشود كسي امتحان كرده
علي طهماسبي
09-01-2013, 13:00
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
چند روزيه بدجور تو خريد يه سيستم جديد براي كارهاي ميكس و .... هستم گفتم يه كار جديد انجام بدم كه هم از شر قيمتهاي نجومي كارتهاي تدوين راحت بشيم هم در اديوس 6 به بالا ريل باشيم حتما ميپرسين ججوري
كارت گرافيكي كه انتخاب كردم gtx 580 asus هست كه يك خروجي hd و دو خروجي ديگه داره دوتا مانيتور 19 خريدم و گفتم يه مانيتور ips ديگه بخرم كه جمعا 3 تا بشه يكي از مانيتورها در حالت فول اسكرين مونيتور مخصوص اون باشه كه در دو مانيتور ديگه كار و در مانيتور سوم تصوير داشته باشم نمي دونم كسي امتحان كرده آيا ميشود
كه اگر بشود با كمترين هزينه بيشتر افراد ميتونند اينكارو انجام بدن
majid0307
09-01-2013, 14:11
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
چند روزيه بدجور تو خريد يه سيستم جديد براي كارهاي ميكس و .... هستم گفتم يه كار جديد انجام بدم كه هم از شر قيمتهاي نجومي كارتهاي تدوين راحت بشيم هم در اديوس 6 به بالا ريل باشيم حتما ميپرسين ججوري
كارت گرافيكي كه انتخاب كردم gtx 580 asus هست كه دو خروجي hd و دو خروجي ديگه داره دوتا مانيتور 19 خريدم و گفتم يه مانيتور ips ديگه بخرم كه جمعا 3 تا بشه يكي از مانيتورها در حالت فول اسكرين مونيتور مخصوص اون باشه كه در دو مانيتور ديگه كار و در مانيتور سوم تصوير داشته باشم نمي دونم كسي امتحان كرده آيا ميشود
كه اگر بشود با كمترين هزينه بيشتر افراد ميتونند اينكارو انجام بدن
ما سیستمهای خود را به دو مونیتور مجهز کردیم یک مونیتور مخصوص کار و یکی هم تصویر اصلی و فکر کنم احتیاج به مونیتور سوم نباشد چون ما مدتهاست اینطور کار میکنیم و مشکلی هم نداریم
علي طهماسبي
09-01-2013, 15:47
ما سیستمهای خود را به دو مونیتور مجهز کردیم یک مونیتور مخصوص کار و یکی هم تصویر اصلی و فکر کنم احتیاج به مونیتور سوم نباشد چون ما مدتهاست اینطور کار میکنیم و مشکلی هم نداریم
با سلام دوست عزيز سوال من اين نبود كه ميشود از دو مانيتور استفاده كرد يا كي با دو مانيتور ميتونه اين كارو انجام بده اينو همه مي دونند وقتي در دو مانيتور نرم افزار و داشته باشي و مانيتور سوم براي تصحيح رنگ و كلا خروجي كامل تصوير رو داشته باشي سرعت عمل ميره بالا شما مي تونستيد با يه مانيتور ودوربين فيلمبرداري يه تلويزيون توي تموم برنامه ها خروجي ريل و كامل تصوير داشته باشي با يه مانيتور هم ميشه
hamed_aa
16-01-2013, 21:25
علی آقا ارادت ، ببخشید زنگ زدی خواب خواب بودم :دی
تایمش به موقع بود ، ما بی موقع خواب بودیم :)
سیستمت رو گرفتی؟
علي طهماسبي
19-01-2013, 22:29
سلام حامد جان اون روز تو بازار رضا بودم گفتم مزاحمت نشم كه متاسفانه .... خلاصه ببخشيد آره سيستمي كه انتخاب كرده بودم 4 هزينه برمي داشت با كلي تغيير تا 7 برام هزينه برداشت سه تا مانيتور خريدم دو تا سامسونگ 19 يه دونه ال جي ips 22 حالا موندم چطوري نصبش كنم امري باشه در خدمتم
hamed_aa
24-01-2013, 01:39
نه اقا ، مراحم بودی
قسمت نشد زیارتت کنیم
این سری تشریف اوردی این سمتی حتما خبر بده
به سلامتی یه سیستم عالی هم جمع کردی این طور که مشخصه
اگه 3 مانیتوره و همین طوری که میگی نتیجه گرفتی ، اعلام کن ما هم در جریان باشیم :n01:
علي طهماسبي
27-01-2013, 12:50
با سلام خدمت آقا حامد عزيزسيستمي كه جمع كردم اينه
CPU : Intel Core i7 3770K
M.B :asus p8z77-v deluxe
RAM : Corsair 4*4 1600 vengens
VGA : Nvidia asus gtx580 1536 GB DDR5
HDD : WD 2 TB
SSD :intel 180 GB SATA 3
DVD/RW : plextor
Power : cooler master pro silent 850
Case : cooler master 430
Monitor : samsung 19B150 *2 LG ips228 *1
Fan : cooler master 520
سيستم بدي نيست حالا مشكلي كه من دارم اينه كه كارت گرافيكهاي سري 500 برا ميكس وتدوين بهتر عمل مي كنند ولي سيستم سه مانيتوري رو ساپورت نمي كنند در سري 600 اين مشكل برطرف شده كه بيشتر برا گيم طراحي شده اند حالا مشكل عمده اي كه دارم اينه كه چكار كنم دوستان پيشنهاد يه اسپليتر بهم دادند كه نمي دونم از كجا تهيه كنم يه سري به اينجا بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nima_effat
12-01-2014, 01:50
دوست عزیر منم سه مانیتور رو پیشنهاد نمیکنم حتی دو مانیتور رو هم پیشنهاد نمیکنم چون جابجا کردن نقطه دید بین دو مانیتور خودش باعث گندی کار میشه اگه به کار در یک مانتیور عادت کنی سرعتت واقعا بیشتر میشه بی خودی هزینه نکن در مورد رنگ هم نکران نباش بعد یه مدت دستت میاد چیزی که توی مانیتورت میبینی چه قدر با تلوزیون فرق داره باور کن بعد سال ها مونتاژ و حتی چاپ عکس میگم بهترین روش کالیبره کردن مانیتور شناختن همون مانیوریه که باهاش کار میکنی ،بی خودی هزینه نکن دیگه خود دانی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.