مشاهده نسخه کامل
: فقط 2 روز مهلت برای خرید قطعات
GhesseyeAmir
09-01-2013, 12:59
سلام بچه ها.من مهلت کمی دارم واسه خرید.میشه چند تا سیستم بهم پیشنهاد بدید؟
بودجه : 4 تومن قطعات : مادربرد سی پی یو گرافیک کاربرد : گیم ساعت روشن بودن : روزی بین 8 تا 10 ساعت
یه سوال هم داشتم.بعضی سیستما هم چیپست اینتله هم سی پی یو اینتله ولی گرافیکشون AMD ! مگه نمیگن AMD زود داغ میکنه؟چرا گرافیکم اینتل نکردن؟
ممنون
Ali*Reza
09-01-2013, 13:32
بعضی سیستما هم چیپست اینتله هم سی پی یو اینتله ولی گرافیکشون AMD ! مگه نمیگن AMD زود داغ میکنه؟چرا گرافیکم اینتل نکردن؟
اولا باید بگم که هردو پلتفرم اینتل و AMD با کارتهای انویدیا و AMD سازگار هستند و هیچ مشکلی از لحاظ کانفیگ ندارند.
دوما اینکه شما میگید گرافیکهای AMD زود داغ میکنه رو من تا حالا به همچین موردی بر نخوردم. چون برندهای تولید کننده گرافیک از خنک کننده های یکسان برای دو پلتفرم انویدیا و AMD در کارتهای مشابه و هم سطح استفاده میکنن.
شما 4 میلیون فقط برای اون 3 قطعه میخواین هزینه کنین؟
GhesseyeAmir
09-01-2013, 14:49
اولا باید بگم که هردو پلتفرم اینتل و AMD با کارتهای انویدیا و AMD سازگار هستند و هیچ مشکلی از لحاظ کانفیگ ندارند.
دوما اینکه شما میگید گرافیکهای AMD زود داغ میکنه رو من تا حالا به همچین موردی بر نخوردم. چون برندهای تولید کننده گرافیک از خنک کننده های یکسان برای دو پلتفرم انویدیا و AMD در کارتهای مشابه و هم سطح استفاده میکنن.
شما 4 میلیون فقط برای اون 3 قطعه میخواین هزینه کنین؟
بله 4 تومن.چون سیستمم رو دارم ارتقا میدم.4 تا رم gail دارم.دو تا هارد یک دارم.کیسم که هست.
من شنیدم AMD داغ میکنه.شاید منظورشون پردازنده های AMD باشه.نمیدونم.آخه میگن واسه کارای سنگین اینتل بهتره.واسه چی؟
Ali*Reza
09-01-2013, 15:44
آخه میگن واسه کارای سنگین اینتل بهتره.واسه چی؟
نمیشه بطور کلی نظر داد ، چون بستگی به کارکرد و نوع پردازنده داره. یک پردازنده رو با توجه به قیمتش و کاراییش با پردازنده هم تراز خودش باید مقایسه کرد.
در مورد گرمای پردازنده باید بگم که در سری جدید و معماری جدید پلتفرم AMD دیگه مثل قبل شاهد گرما و صدای زیاد فنهای استوک نیستیم.
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i7 3770K 3.5GHz : 1.150.000
M.B : ASUS P8Z77-V : 550.000
VGA : Club GTX 680 2GB DDR5 : 1.700.000
All : 3.400.000
در ضمن پاورتون چیه؟
مشخصات رمتون چیه؟
GhesseyeAmir
09-01-2013, 16:10
نمیشه بطور کلی نظر داد ، چون بستگی به کارکرد و نوع پردازنده داره. یک پردازنده رو با توجه به قیمتش و کاراییش با پردازنده هم تراز خودش باید مقایسه کرد.
در مورد گرمای پردازنده باید بگم که در سری جدید و معماری جدید پلتفرم AMD دیگه مثل قبل شاهد گرما و صدای زیاد فنهای استوک نیستیم.
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i7 3770K 3.5GHz : 1.150.000
M.B : ASUS P8Z77-V : 550.000
VGA : Club GTX 680 2GB DDR5 : 1.700.000
All : 3.400.000
در ضمن پاورتون چیه؟
مشخصات رمتون چیه؟
ممنونم.
پاورم green gp 1000 b-oc
رمم geill 4*2 gb ddr3
این سیستمو که گفتید چند سال دیگه نیاز نیست ارتقا بدم؟میخوام ارتقاش با اضافه کردن قطعه باشه نه جایگزینی قطعه.قطعه قبلی رو دیگه نزارم کنار.گرافیکی که گفتید بیتش چنده؟
اگه AMD مشکل قبلو نداره پیشنهاد میکنید AMD ببندم.چون هم ارزونه هم سی پی یوی 8 هسته ای با قیمت مناسبتری داره؟
Ali*Reza
09-01-2013, 16:21
سیستم پیشنهادی تا چندین سال آینده شما رو از بابت سخت افزار ساپورت میکنه و مشکلی نیست.
با توجه به اینکه کاربرد شما گیم هست و بودجتون هم میرسه ، پردازنده اینتل رو پیشنهاد میکنم چون در بازیها به مراتب از AMD بهتر عمل کرده.
در مورد گرافیک هم میتونین مشخصاتشو در لینک زیر ببینین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.