ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك .كامپيوترم هاردمو نميشناسه

Ali-Abcd
09-01-2013, 10:03
سلام
من دو روز پيش يه نرم افزار براي برگرداندن كامپيوتر به چند روز قبل دانلود كردم بعد اين نرم افزار عين ويندوز نصب شد. بعد از بالا اومدن كلي ارور ديدم بعد اون نرم افزار رو پاك كردم ريستارت دادن نوشت چك هارد بعد 300 گيگ چك كرد و ويندوز سالم بالا اومد.
فرداي اون روز رفتم روشن كنم ديدم ويندور بالا نمياد.رفتم ويندوز جديد نصب كنم ديدم درايو ها نيستن.
كمك كنين. چي كار بايد بكنم. به نظرتون هاردم خراب شده?

Ali-Abcd
09-01-2013, 18:32
من هنوزم منتظر راهنمايي هستم.
ممنون.

ata.royalfalcon
09-01-2013, 21:41
سلام
من دو روز پيش يه نرم افزار براي برگرداندن كامپيوتر به چند روز قبل دانلود كردم بعد اين نرم افزار عين ويندوز نصب شد. بعد از بالا اومدن كلي ارور ديدم بعد اون نرم افزار رو پاك كردم ريستارت دادن نوشت چك هارد بعد 300 گيگ چك كرد و ويندوز سالم بالا اومد.
فرداي اون روز رفتم روشن كنم ديدم ويندور بالا نمياد.رفتم ويندوز جديد نصب كنم ديدم درايو ها نيستن.

من هنوزم منتظر راهنمايي هستم.
ممنون.

سلام .
وارد بایوس شوید و بررسی کنید آیا هارد شناسایی شده یا خیر .

naeini89
09-01-2013, 22:04
هارد رو دربیار مجدد بزن جاش

Ali-Abcd
10-01-2013, 08:55
تو بايوس هارد رو ننيشناسه
من همه كار كردم.هارد رو در اوردم. باتري رو در اوردم . رم رو در اوردم ولي بازم نشناخت

ata.royalfalcon
10-01-2013, 10:28
تو بايوس هارد رو ننيشناسه
من همه كار كردم.هارد رو در اوردم. باتري رو در اوردم . رم رو در اوردم ولي بازم نشناخت

کابلها را هم چک کردید ؟
محض اطمینان روی یه سیستم دیگه هم تست کنید اگر بازهم نشناخت که چاره ای جز ارسال به گارانتی ندارید .

Ali-Abcd
10-01-2013, 14:47
کابلها را هم چک کردید ؟
محض اطمینان روی یه سیستم دیگه هم تست کنید اگر بازهم نشناخت که چاره ای جز ارسال به گارانتی ندارید .

كابل ها مشكلي ندارند.فكر نكنم ديگه كارانتي داشته باشه آخه 4 سال پيش گرفتم.
روي يهسيستم ديگه چك ميكنم اطلاع ميدم.

gladiator11
10-01-2013, 15:08
سلام

توی سی دی مادربوردت یک فولدری به نام Raid باید باشه. اونو بریز توی یه فلاپی دیسک و موقع نصب ویندوز دیسکت رو بنداز توش موقع نصب ویندوز وقتی صفحه آبی میاد F6 رو بزن بعد مراحل کار رو خودش میگه اینجوری هارد شناسایی میشه