ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خطا در هنگام اجراي فيلم و ...

kaveh0181
03-01-2013, 00:11
سلام دوستان من دو تا مشکل دارم!
اولی این که من وقتی میخوام موزیکی رو با برنامه موزیک خود ویندوز اجرا کنم!این ارور رو میده!
یا حتی فیلم هم میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده!یکی میشه راهنمایی کنه!؟
اینم ارورش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مشکل دیگه هم این که وتقی تصویری رو با برنامه ویندوز پوتو viewerاجرا میکنم رنگش انیجوری میشه!اینم یکی راهنمایی کنه ممنون میشم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidreza2010
03-01-2013, 02:40
سلام دوستان من دو تا مشکل دارم!
اولی این که من وقتی میخوام موزیکی رو با برنامه موزیک خود ویندوز اجرا کنم!این ارور رو میده!
یا حتی فیلم هم میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده!یکی میشه راهنمایی کنه!؟
اینم ارورش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه مشکل دیگه هم این که وتقی تصویری رو با برنامه ویندوز پوتو viewerاجرا میکنم رنگش انیجوری میشه!اینم یکی راهنمایی کنه ممنون میشم!

سلام
این چیزی که من متوجه شدم میگه برنامه نمیتونن اجرا بشن چون uac غیر فعاله.شما میخوای روش زیر رو امتحان کن شاید درست بشه

برو توی کنترل پنل بعد مسیر زیر رو کپی و توی آدرس بار کنترل پنل paste کن بعد اینتر بزن

Control Panel\All Control Panel Items\User Accounts

حالا روی گزینه آخری یعنی change user account setting کلیک کن بعد اون نوار سمت چپ رو بکش بالا مثلا خط دوم یا سوم بعد هم ok کن.شاید نیاز به یه ریستارت هم بشه

kaveh0181
03-01-2013, 12:23
ممنون داداش در مورد دومی هم یه توضیح میدی!؟

hamidreza2010
03-01-2013, 15:44

پیام خطای این یکی هم مثل همون قبلی هست و اگه راه حلی که گفتم جواب بده باید مشکل هر دوتا حل شه
راستش در مورد رنگ مطمئن نیستم.شاید از درایور کارت گرافیکت باشه میخوای درایور رو آپدیت کن احتمالا باید درست شه

Dew Drop
04-01-2013, 11:16

سلام
Control panel>Color management
بعد use my setting for the device رو تیک بزنید و قسمت پایینش اگه پروفایلی هست اون رو remove کنید
بعد با یه بار ریستارت کردن مشکلتون حل میشه ولی میتونید این کاررو هم در ادامه اش انجام بدید
تو همون قسمت تو add کلیک کنید و بین گزینه ها این رو انتخاب کنید sRGB IEC61966-2.1
و بعد Set as Default Profile رو بزنید و بعد ریستارت کنید.