ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ریکاوری هارد 500گیگ seagate

EBiN3M
08-01-2013, 18:12
سلام میخواستم بدونم بهتره از چه نرم افزاری برای ریکاوری استفاده کنم
آقا ما یه هارد 500 گیگ سی گیت داریم که خیلی هم ازش راضی هستیم :) این هارد رو ntfs بود که اینو دادیم پسرعمومون ببره واسش بازی ps3 بزنن طرف بدون هماهنگی زد کلا هاردو فرمت کرد و fat32 کردش :| (باید ..د تو مغز بعضیا :n21:)
لازم به ذکره که من یه ماه پیش هم این هارد رو defrag کرده بودم
حالا میخاستم یه کمکی به ما بدین و بگین که از چه نرم افزاری استفاده کنم برای ریکاوریش جوری که اسم فایل ها هم همون قبلی باشه و فولدراش قشنگ مثل اول بشن
یه چیز دیگه هم که هست اینه که قبل این که ببره بده مغازه من این فایل ها رو هیدن کرده بودم...
خیلی ممنون میشم اگه یه کمکی کنین :)

EXTREME
08-01-2013, 18:20
اگه میخواین کل هارد رو پارتیشن هاشو ریکاوری کنید بهترین نرم افزار acronis است که میتونید ریکاوری کنید و نیاز به حجم اضافه هم دارین

نرم افزار های دیگه هم است مثل get data back و power data recovery

khelane
08-01-2013, 20:25
من با GET DATA BACK کار کردم دقیق مثل اول و به ترتیب اسماشون رو میاره خیلی خوبه برنامه های اکرونیس هم خیلی خوبه ولی با ریکاوریش کارنکردم پیشنهاد میکنم اونو هم تست کنی

EBiN3M
09-01-2013, 01:48
اگه میخواین کل هارد رو پارتیشن هاشو ریکاوری کنید بهترین نرم افزار acronis است که میتونید ریکاوری کنید و نیاز به حجم اضافه هم دارین

آقا این نرم افزار اکرونیس 900 مگه تقریبا! تضمینیه ریکاوری بزارم دانلود بشه؟ :دی
get data back رو امتحان کردم ولی یه سری چرت و پرت آورد ... هم fat نصب کردم هم ntfs
دوباره هاردو فرمت کردم ntfs شد با نرم افزار ntfs ش خواستم ریکاوری کنم خیلی سریع یه سری فایل چرت و پرت آورد اینم عکسش (جالب اینجا بود که اصلا وقت نگرفت برای ریکاوری ... جیلینگی اینارو آورد)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم همونطوری که سیستم هارد رو ntfs مونده بود رفتم با getdataback for fat یه امتحان کنم ... هفت ساعت زمان برد تا ریکاوری کنه آخرشم 20 گیگ ریکاوری کرده بود که اونم اسمای چرت و پرت نوشته بود و من سردر نمی آوردم...

EBiN3M
09-01-2013, 21:38

من نرم افزار acronis رو دانلود کردم... اگه میشه مراحلشو هم با عکس بزارین من نمیدونم چطوریه کلا کار کردن باش!
وقتی هارد اکسترنالمو انتخاب می کنم از توی قسمت recover میرم توی select data و هاردم رو انتخاب می کنم okش فعال نمیشه نمیدونم چه مرگشه :n28:
میگه selected location doesnt contain backed up files
پس من الان چی کار کنم ؟ :n14:
گلبم الان گرفته

EXTREME
10-01-2013, 17:58
recovery expert ر و میزنید پارتیشن مورد نظر رو انتخاب میکنید و بقیه مراحل رو میزید

EBiN3M
15-01-2013, 01:42
recovery expert ر و میزنید پارتیشن مورد نظر رو انتخاب میکنید و بقیه مراحل رو میزید
شرمنده اصلا پیدا نکردم این ریکاوری اکسپرتو!
نسخه اکرونیس من 11.5 ــه
اگه میشه یه اسکرین شات بزارین :)

ata.royalfalcon
15-01-2013, 08:44
شرمنده اصلا پیدا نکردم این ریکاوری اکسپرتو!
نسخه اکرونیس من 11.5 ــه
اگه میشه یه اسکرین شات بزارین :)

در برنامه acronis disk director گزينه acronis recovery expert مشخص هست (قسمت پايين و چپ عكس زير) .

EBiN3M
15-01-2013, 21:39
در برنامه acronis disk director گزينه acronis recovery expert مشخص هست (قسمت پايين و چپ عكس زير) .

این ورژن 11ـه واس من 11.5ــه!!!!
اینم یه اسکرین شات!

ata.royalfalcon
16-01-2013, 07:42
این ورژن 11ـه واس من 11.5ــه!!!!
اینم یه اسکرین شات!

برنامه اي كه شما نصب كرديد acronis backup & recovery هست . شما بايد acronis disk director را دانلود و نصب كنيد .

Koorush91
09-03-2013, 18:46
کمک کنید لطفا. من هاردمو هنگام پارتیشن درست کردن اطلاعاتشو از دست دادم. دوباره ریکاوری کردم ولی. عکسام با فیلمم باهم مخلوط شدن.قره قاطی شدن.عکسامو پیدا کرده ولی باز نمیشه. فیلمهام هم با فیلم های دیگه قاطی می کنه خلاصه ناقص شدن از چیه لطفا تورو خدا کمک کنید.......................................... لطفا ایمیل برام بزنیدmahmood_husseini@yahoo.com

khelane
10-03-2013, 00:59
کمک کنید لطفا. من هاردمو هنگام پارتیشن درست کردن اطلاعاتشو از دست دادم. دوباره ریکاوری کردم ولی. عکسام با فیلمم باهم مخلوط شدن.قره قاطی شدن.عکسامو پیدا کرده ولی باز نمیشه. فیلمهام هم با فیلم های دیگه قاطی می کنه خلاصه ناقص شدن از چیه لطفا تورو خدا کمک کنید.......................................... لطفا ایمیل برام بزنیدmahmood_husseini@yahoo.com

عزیز با اکرونیس تست کردی ؟
شما برو با نرم افزار r-studio هم تست کن خیلی عالیه همین دیروز یه هارد اکسترنال رو حالت raw بود همه اطلاعت رو کامل بازیابی کرد معرکه هست سری اکرونیس هم خیلی خوبه پیشنهاد میکنم اونم دوستمون گفت تست کنید
موفق باشید