ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پارتیشن بندی لپ تاپ سونی 64 بیتی با ویندوز 7(SP1)

Shiva.K
08-01-2013, 15:46
سلام به همگی پیشاپیش ممنون میشم اگه هرچه سریعتر راهنماییم کنید:n06:

برای پارتیشن بندی ویندوز 7 لپ تاپ خواهرم و خودم و تقسیم درایو C به 4 تا درایو از نرم افزار Easeus Partition Master 9.1.1 (Pro Eddition
استفاده کردم و کار باهاش مثل بقیه نرم افزارای مربوطه روتین و راحت بود!
سایز درایو سی رو کم کردم و پشت سرِ هم و به ترتیب بقیه رو به سه تا درایو تقسیم کردم و Apply کردم که ویندوز ریست شد و برنامه شروع به کار کرد ولی وسطش قطع شد و اروری داد که براتون این پایین عکسشو گذاشتم و من مجبور شدم کلی زمان بذارم و ریکاوری کنم:n27: دو بار این کار رو کردم و حالا نمیدونم مشکل لپ تاپ منِ یا نرم افزار چه کار باید بکنم؟!!!!....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ssiinnaarad
08-01-2013, 17:57
سلام دوست عزیز موقع قسمت بندی فایل های ویندوزت جابه جا شدن به همین دلیل این ارور رو کرفتی سعی کن با سی دی ویندوز انجام بدی

Shiva.K
08-01-2013, 21:08
سونی روی لپ تاپ هاش ویندوز اصلی نصب میکنه و هیچ سی دی ندارم فقط دی وی دی های بک آپ رو دارم
یعنی هیچ راهی نداره من رو همین ویندوز نصب شده ی خود سونی پارتیشن بندیم رو انجام بدم گیرش چیه که جابه جا میشه؟
رو این لپ تاپ بعد از اولین باری که روشنش کردیم 35 گیگ درایو C پرشده بود من برای درایو برنامه ها 150 گیگ اختصاص دادم و تو خود برنامه که Unspecified _After & Before داره دلیلی واسه جابه جایی محتویات ویندوز نمیبینم؟
چرا اینطوری میشه؟
نرم افزار قویتری که رو یه همچین سیستمی جواب بده سراغ ندارید؟
Sony Vaio S Series(SVS13116FGS) Windows7 home Premium 64 bit
Corei5

hasanoooooooo
08-01-2013, 22:41
ببین با paragon , partition magic هم تست کن... ممکنه درایو c شما توسط کارخانه تنظیماتش جوری ردیف شده باشه که وقتی شما حجم رو کم میکنی این تنظیمات بهم میخوره... شما اینکار رو با نرم افزارهای نام برده انجام بده اگه نشد فقط مربوط میشه به همین جریانی که گفتم.... اگر هم کارت نشد . خیلی راحت برو و کامل هارد رو فرمت کن ویندوز home premium یا هر نسخه دیگه ای که دلت خواست رو وصل کن.... با یک اکتیویتور هم راحت ویندوزت اصل میشه! با قابلیت اپدیت....هر وقت هم دلت هوای ویندوز اصل خودشو کرد راحت ریکاوری کن! من خودم 2 تا لنوو و یک ایسر با ویندوز به اصطلاح اصب هم داشتم و اینکارو باهاش کردم مشکلی نبوده!...

Shiva.K
08-01-2013, 23:58
ممنوووووووووووووووووووووو وووون حتماً اول با اون دو تا برنامه که گفتید امتحان میکنم نشد بی خیال ویندوز خود سونی میشم فقط یه بدیی که داره اینه که سونی یه سری برنامه هایی داره مثل
Vaio Gate و خیلیایِ دیگه که ترجیح میدم رو همین پارتیشن بزنم تمام سعیم رو میکنم تا ببینم میشه یا نه؟!

hamed_bluesky
27-02-2013, 15:03
سلام
من دو سال وایو سری F دارم.
با Partition Magic
پارتیشن هام رو ایجاد کردم. مشکلی هم پیش نیومد.
موفق باشید.