ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زمان انتظار انتخاب سیستم عامل

navab10000
08-01-2013, 10:04
سلام
من رو لپ تاپ خودم لینوکس مینت و 7 دارم
میخوام تایم انتظار صفحه ای که سیستم عامل رو برای log in انتخاب میکنم رو افزایش و حالت دیفالتش رو از لینوکس به 7 تغییر بدم .

ممنون

H.RAJABi87
23-01-2013, 12:44
سلام
من رو لپ تاپ خودم لینوکس مینت و 7 دارم
میخوام تایم انتظار صفحه ای که سیستم عامل رو برای log in انتخاب میکنم رو افزایش و حالت دیفالتش رو از لینوکس به 7 تغییر بدم .

ممنون
واقعاً سوال خوب و مهمی بود. من هم همچین مشکلی دارم. لینوکس فودونتو و ویندوز7 نصب کردم. زمان فعال انتخاب 3 ثانیه می باشد میخواستم افزایش بدم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

Beta
28-01-2013, 13:54
واقعاً سوال خوب و مهمی بود. من هم همچین مشکلی دارم. لینوکس فودونتو و ویندوز7 نصب کردم. زمان فعال انتخاب 3 ثانیه می باشد میخواستم افزایش بدم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
توی ویندوز 7 از طریق Run عبارت MSconfig رو تایپ کنید و اینتر رو بزنید !
پنجره ای که باز میشه زبانه ی BOOT.INI رو انتخاب کن و تو قسمت Timeout زمان مورد نظر رو به ثانیه وارد کنید !

Beta
28-01-2013, 14:04
سلام
حالت دیفالتش رو از لینوکس به 7 تغییر بدم .
ممنون
الان ویندوز 7 ندارم دقیق بگم جیکا کن ولی Start رو بزن قسمت سرچ(Search) عبارت Startup and recovery رو تایپ کن وقتی که پیدا کرد روش کلیک کن ! یه پنجره باز میشه!به صورت زیر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که میتونی Default Oper... رو انتخاب کنی!

navab10000
29-01-2013, 03:24
دوستان عزیزم از این که اهمیت دادین و جوابمو دادین ممنونم

اما باید عرض کنم خدمتتون که اولا منظورم تغییر از طریق لینوکس بود نه ویندوز

دوما چون لینوکس نصب کردم گزینه های پیشنهادی شما در سیستم من غیر فعال می باشد البته به غیر از ریجستری

vahidmir2000
31-01-2013, 05:17
دوستان عزیزم از این که اهمیت دادین و جوابمو دادین ممنونم

اما باید عرض کنم خدمتتون که اولا منظورم تغییر از طریق لینوکس بود نه ویندوز

دوما چون لینوکس نصب کردم گزینه های پیشنهادی شما در سیستم من غیر فعال می باشد البته به غیر از ریجستری

دوست من در لینوکس معمولا تنظیمات startup هست . بگردی پیدا میشه و میتونی همه ی گزینه هاشو ویرایش کنی.

tufan2010
31-01-2013, 16:14
اول دستور زیر را بزن(فرض من این هست که برنامه gedit روی دستگاهت نصب است که اگر از نگارش kde استفاده میکنی جای اون kate بگذار)

sudo gedit /etc/default/grub
بعد عدد روبروی GRUB_TIMEOUT= رو عوض کن که واحدش به ثانیه است
بعد ذخیره کن و در نهایت دستور زیر را وارد کن

sudo update-grub

ams70
19-03-2013, 02:07
سلام
دستور زیر را بزنید
vi/etc/grub/grub.conf
در یکی از خطوط این فایل مدت زمانی که شما دنبالش هستید را نوشته که شما می تونید به هر مقداری که خواستید تغییر دهید
البته این مسیر برای لینوکس ردهت اجرا کردم شاید برای نسخه شما تفاوت کرده باشد