مشاهده نسخه کامل
: ایجاد یک شبکه کوچک اداری با 4 سیستم مختلف
AAb NAbAT
08-01-2013, 09:26
سلام خسته نباشید
من تو قسمتی از یه اداره کار میکنم که یه کابل lan برای اینترنت به ما داده پرسرعت!!! نه نیاز به مودم داره نه چیزی جالب هم اینجاست که وقتی به سوییچ lan متصل میکنی هرچند تا خروجی که بگیری به همون تعداد اینترنت جدای از هم داری! ینی اگه یه سیستمت با 1000 دانلود میکنه 5 تا دیگه هم وصل کنی هرکدوم با 1000 دانلود میکنه:n19::n02:
اینارو گفتم که نوع اینترنتمو بدونید دقیق راهنماییم کنید:n18::n16:
من اینجا یه لپ تاپ با ویندوز 7 دارم یه پی سی با ویندوز xp و دوتا دستگاه پرینتر با پورت lan که فقط در صورتی کار می کنند که بهشون ip داده بشه !!! همه اینا رو به یه سوییچ 5 پورت متصل کردم که الان پی سی و لپ تاپ بدون هیچ تنظیمی با هم به اینترنت وصل هستن اما مشکل اینجاست که:
وقتی ip کامپیوترها رو به کامپیوترا میدم اینترنت دیگه کار نمیکنه:n28: ولی ip رو که برمیدارم باز نت وصل میشه!!!:n15: چه باید کرد؟
ممنون:n26:
reza_mega
08-01-2013, 11:44
شما برای تنطیم دستی شبکه احتیاج به سه پارامتر داری
ip-subnet-getway
getway ادرس روتر یا سوییچ که اینترنت روش route میشه
در ضمن بعضی شبکه ها نیاز یه ادرس DNS هم دارند که اونم باید ست بشه اکه DNS سرور رو شبکه داشته باشین
AAb NAbAT
08-01-2013, 12:41
شما برای تنطیم دستی شبکه احتیاج به سه پارامتر داریip-subnet-getwaygetway ادرس روتر یا سوییچ که اینترنت روش route میشه در ضمن بعضی شبکه ها نیاز یه ادرس DNS هم دارند که اونم باید ست بشه اکه DNS سرور رو شبکه داشته باشیناينايي كه فرمودين از كجا بايد بدست آورد؟ getway دستگاه هاي پرينتر رو دارم ولي روتر رو نه! مشكل اينا نيست. اينترنت به راحتي وصل ميشه و مشكلي هم نداره ولي براي نصب پرينتر ها ip پرينتر رو بايد به network connection معرفي كرد كه اونجاست كه ip و subnet mask رو ميدي و پرينتر فعال ميشه ولي اينترنت قطع ميشه
behrooz.shie
08-01-2013, 17:38
اينايي كه فرمودين از كجا بايد بدست آورد؟ getway دستگاه هاي پرينتر رو دارم ولي روتر رو نه! مشكل اينا نيست. اينترنت به راحتي وصل ميشه و مشكلي هم نداره ولي براي نصب پرينتر ها ip پرينتر رو بايد به network connection معرفي كرد كه اونجاست كه ip و subnet mask رو ميدي و پرينتر فعال ميشه ولي اينترنت قطع ميشه
بله خوب باید هم قطع بشه چون دارید سیستم رو وارد یک شبکه دیگه میکنید!
شما به سیستم ایپی ندید توی استاتوس شبکه تون نگاه کنید ببینید چه ایپی گرفته بعد توی همون رنج به سیستم ایپی بدید و پرینتر ! همین
گیتوی هم باید روتر باشه
AAb NAbAT
08-01-2013, 19:13
شما به سیستم ایپی ندید توی استاتوس شبکه تون نگاه کنید ببینید چه ایپی گرفته بعد توی همون رنج به سیستم ایپی بدید و پرینتر ! همین
گیتوی هم باید روتر باشه
جان؟:n13: ینی منظورت اینه دقیقا همون آی پی که از نت میگیره به جای آی پی معرفی شده به پرینتر بذارم؟:n20: اگه درست فهمیده باشم و با اینکار درست بشه پس حله!!! ولی بعید میدانم. سوییچ رو چطور میشه فهمید گیتویش چنده؟ با پرینتر نباس یکی باشه چون الان پرینترام دقیقا جفتن ولی گیتوی هرکدوم یه چیز جداست!
AAb NAbAT
09-01-2013, 19:43
گیتوی هم باید روتر باشه
درست شد ایول دستت طلا:n19::n20: خیلی تلاش کردم اما بالاخره شد! فقط الان مشکل اساسی رفعشده اما یه مشکل دیگه درست شده اینکه قبلا پرینت میزدم بلافاصله میزد اما الان با تنظیماتی که شما گفتی بیش از 30 ثانیه طول میکشه تا پرینت رو بفرسته!!! 10 بار فکر کردم نمیزنه کنسل کردم تا آخر یجا یادم رفت کنسل کنم بعد 30 ثانیه پرینت شد!!! دیگه هرچه تست زدم دیدم بعله شده 30 ثانیه ای:n13:
behrooz.shie
10-01-2013, 03:03
درست شد ایول دستت طلا:n19::n20: خیلی تلاش کردم اما بالاخره شد! فقط الان مشکل اساسی رفعشده اما یه مشکل دیگه درست شده اینکه قبلا پرینت میزدم بلافاصله میزد اما الان با تنظیماتی که شما گفتی بیش از 30 ثانیه طول میکشه تا پرینت رو بفرسته!!! 10 بار فکر کردم نمیزنه کنسل کردم تا آخر یجا یادم رفت کنسل کنم بعد 30 ثانیه پرینت شد!!! دیگه هرچه تست زدم دیدم بعله شده 30 ثانیه ای:n13:
خوب نه البته ایپی روتر تون نه گفتم توی رنج روتر یعنی مثلا روتر هست 192.168.1.1 شما باید ایپی سیستم رو بدی 192.168.1.2 که عدد 2 میتونه هرچی باشه البته اگه ثابنت تون باشه 255.255.255.0 :n02:
فکر میکنم مشکل دومتون برمیگرده به شبکه یعنی دیتا ها تون توی شبکه دور میزنه !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.