ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی: مهاجرت از سون به هشت؟

waltz
08-01-2013, 02:59
درود
چن تا سوال داشتم ممنون می‌شم جواب بدین

درسته می‌گن ویندوز هشت مثِ ویستا بدِ؟
آیا از نصبش راضی هستین؟
از سون بهتره، چون خودم خیلی از سون راضیم؟
برنامه‌هایی که رو سون نصبه رو ساپورت می‌کنه؟
ساپورت برنامه هاش چطوره؟
کدوم نسخه رو باید نصب کنم؟

hmosakazemi
08-01-2013, 10:26
درود
چن تا سوال داشتم ممنون می‌شم جواب بدین

درسته می‌گن ویندوز هشت مثِ ویستا بدِ؟
آیا از نصبش راضی هستین؟
از سون بهتره، چون خودم خیلی از سون راضیم؟
برنامه‌هایی که رو سون نصبه رو ساپورت می‌کنه؟
ساپورت برنامه هاش چطوره؟
کدوم نسخه رو باید نصب کنم؟
با خیال راحت مهاجرت کن.

waltz
08-01-2013, 10:34
یعنی اینقدر خوبه :n04:

راستش من خریدم ولی می ترسم نصب کنم، په این درد و دل های ویندوز هشتی چیه همه میگن بده :n13:

x64
08-01-2013, 11:10
یجوری میگین ویندوز 8 انگار لولوخورخورست:n02:
بابا اینم یه سیستم عامله دیگه!
من از نصبش راضیم!
برنامه هایی که رو سون نصب میشه رو ساپورت میکنه!
نسخه ی Pro رو نصب کن!
ویستا کجاش بده؟!:n23:
فقط یه مشکل کوچیک داره که .NEt Framework 3.5 هست!اونم باید یه 50 Mb دانلود کنی دیگه هیچ مشکلی نداره!

دانلود نسخه 32 بیتی با لينك مستقيم با حجم 37 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی ( Multi Mirror Link ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود نسخه 64 بیتی با لينك مستقيم با حجم 58 مگابايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کمکی ( Multi Mirror Link ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
lمنبع: ســـافت 98

بسته به نوع ویندوز 8 خود ( 32 یا 64 بیتی ) NET Framework 3.5 مناسب با آن را دانلود و اکسترکت کنید .
فایل Copy to hard را اجرا و منتظر بمانید تا کپی فایلها انجام شود .
سپس بر روی فایل Install راست کلیک کرده و گزینه ی Run as Administrator را انتخاب کنید و تا به نمایش در آمدن پیغام Completed صبر کنید .

bobSilon
08-01-2013, 22:30
کی گفته مثل ویستا بدِ..؟
شباهت خیلی زیادی به سون داره بعلاوه کلی ویژگی خوب بهش اضافه
شده که از هر نظر کاملش کرده، مخصوصا حالت متروش که واقعا کولاکه

من که تا حالا هر برنامه ای رو سون نصب داشتم رو این هم نصب کردم و هیچ مشکلی با برنامه های قبلی نداره،
فقط یه بار خواستم ماست وانتد جدید رو نصب کنم که به اون گیر داد، البته اگه دنبالشو میگرفتم 100% راه حل داشت.

دو نسخه داره pro و enterprise که هر کدومو نصب کردی مشکلی نداره، فرقشون اینطور که میگن اینه که نسخه pro برای
مصارف خانگی هست و enterprise هم برای ادارت هست که میخوان رو سیستم های زیادی نصبش کنن

من هردوشون رو نصب کرده بودم ولی نسخه enterprise رو راحتتر کرک کردم. الانم همین نسخه رو نصب دارم.

saeed_136915
08-01-2013, 22:37
من هم خیلی از نصبش راضی هستم.
خیلی سبک تر از سون هست و امکاناتش هم به درد میخوره.
یکی دوتا برنامه باهاش مشکل داره (یکیش یاهو مسنجر هست مثل اینکه. البته من خودم استفاده نمیکنم فقط یکی دوتا از بچه های اینجا میگن)

waltz
09-01-2013, 01:10
مرسی بچه ها لطف کردین :n12:

A M ! N
09-01-2013, 01:15
برای اطمینان خاطر بیشتر میگم،

وین 7 در مقابل وین 8 مث یه قصه ی قدیمی میمونه.
مطمئنا پس از یـــک هفته کار ، دیگه دوست نداری 7
رو لود کنی.

رابط مترو که خیلی من رو یاد لینوکس فدورا میندازه :n12:

waltz
09-01-2013, 01:22
برای اطمینان خاطر بیشتر میگم،

وین 7 در مقابل وین 8 مث یه قصه ی قدیمی میمونه.
مطمئنا پس از یـــک هفته کار ، دیگه دوست نداری 7
رو لود کنی.

رابط مترو که خیلی من رو یاد لینوکس فدورا میندازه :n12:

با تعریف های شما دارم وسوسه میشم همین امشب نصب کنم، ممنون از همگی

SA.JJ.AD
09-01-2013, 03:14
حالا که این تاپیک هستش !! یه سوال کوچولو :n02: از دوستانی که از ویندوز 8 در حال حاظر دارن استفاده میکنن !!
+
سیستم ایکون گذاری رو پوشه ها و همچنین عکس گذاشتن به عنوان کاور پوشه ها در ویندوز 8 چطوره ؟! منظورم اینه که از همون سیستم ویندوز 7 پیروی میکنه !!؟ ( در حد امکان یه عکس از فولدری که روش عکس گذاشتین بزارید )
+
+
راستش من هزاران پوشه موزیک و ویدئو و و و ... دارم که با هزار بدبختی و طی ماه ها !! روشون کاور عکساشونو گذاشتم و حتی با عوض کردن ویندوز 7 هم ازشون backup گرفتم و بر میگردونمشون !! اما میترسم بیام 8 و اینطور نباشه !!

Argada
09-01-2013, 04:28
اقا من دو تا سال مبتدی دارم....
اگه ویندوز 8 نصب کنم برای ویندوز قبلیم(7) مشکلی پیش نمیاد!؟ وقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟

K1lou
09-01-2013, 07:34
اقا من دو تا سال مبتدی دارم....
اگه ویندوز 8 نصب کنم برای ویندوز قبلیم(7) مشکلی پیش نمیاد!؟ وقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟

با سلام
من ویندوز 7 و 8 رو کنار هم دارم . ویندوز 8 رو روی درایو دیگه ای نصب کنید مشکلی پیش نمیاد . در زمان نصب هم نیازی نیست حتما به اینترنت وصل باشید و حساب هات میل یا outlook داشته باشید هر چند که برعکسش هم صادقه و اگه حساب داشته باشید می تونید اونها رو وارد کنید

manli7
09-01-2013, 09:43
سلام

یه مشکلی که من تو چند نفر دیدم در مورد استفاده از چیز پی انه

مثل این که حتما باید یه کانکشن درست کنی توی 8 بعد یوسر پسورد بدی..

دوستان کسی تجربه داره ؟

bobSilon
09-01-2013, 10:22
وقت نصب ویندوز 8 باید به اینترنت وصل باشیم و حساب هات میل داشته باشیم!؟
موقع نصب لازم نیست به اینترنت وصل باشی، یه اکانت آفلاین میسازی مثل ویندوز 7 و xp بعد اینکه نصب ویندوز تموم شد و
وارد محیط ویندوز شدی میتونی به اینترنت وصل بشی و اکانت live یا hotmail رو هم بهش متصل کنی.

البته یه نکته در مورد داشتن اکانت live هست، اونم این که موقع دانلود برنامه ها از فروشگاه ویندوز حتما باید به این اکانتت متصل بشی

یه مشکلی که من تو چند نفر دیدم در مورد استفاده از چیز پی انه

مثل این که حتما باید یه کانکشن درست کنی توی 8 بعد یوسر پسورد بدی..

دوستان کسی تجربه داره ؟
من برای استفاده از چیز پی ان هر دو روش رو تست کردم جواب میده،
یعنی هم میتونی خودت کانکشن بسازی مثل کانکشن های معمولیت
و هم اینکه از یه جای دیگه فایل کانکشن رو دانلود کنی و با اون وصل شی
هر دو روش امکانپذیره.

manli7
09-01-2013, 10:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میشه اینم که نگاه بندازین مرسی

GodFather009
12-01-2013, 00:32
سلام عزيزان
يه سوال داشتم فك كنم اين سوال براي همه عزيزاني كه دائما دانلود ميكنن و با پوشه هاي زياد سرو كار دارن هم پيش امده
چطور بايد نحوه چيدمان پوشه ها به دست خودم باشه عين ايكس پي.يعني بر اساس تاريخ يا حجم يا اسم نباشه .طبق اولويتهاييكه خودم انتخاب ميكنم باشه؟؟؟؟
با تشكر