PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا مشکل !

Mohsen EA
07-01-2013, 22:22
سلام
من نسخه اکتیو شده وین8 اینترپرایز 32 بیت نصب کردم... (MRT)
1- گزینه Personalize توی Setting کلا خاموشه و اصلا نمیتونم چیزیو تغییر بدم مثل رنگ استارت و...
2- منو بار من حالت تاچ داره و شیشه ای نیست
3- بازی های خود ویندوز رو ندارم (Spider , mines و...)
4- تمام بازی هایی که نصب میکنم یه اروری میدن که یه فایل .dll ای نصب نیست دایرت ایکس هم نصب کردم باز این ارور رو داد مثل بازی NFS MW2 ولی بازی Euro Truck Similator رو بالا آورد
5- وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و نت وصل میشه و از طریق اینترنت اکسپلورر میرم نت همه صفحه ها ارور میده
6- چند بار گرافیک ام رو نصب کردم ولی هیچ جای کامپیوترم اسمی از کارت گرافیک ننوشته
7- کامپیوترم از دکمه های alt+num1 تا 9 کار نمیکنه یعنی میزنی انگار هیچی نزدی ولی اعداد دو رقمی به بالا رو ساپورت میکنه
8- من وقتی وین 7 داشتم با Bitlocker ویندوز درایو هامو قفل کردم ... تو وین سون میشد قفل هارو پاک کنی ولی اینجا نمیشه

من از نسخه های پروفشنال و نسخه عادی این ویندوز هم نصب کردم همشون این مشکلات رو دارن
چیکار کنم؟
Sent from my LT15i using Tapatalk

payan_zaman
09-01-2013, 14:06
سلام
من نسخه اکتیو شده وین8 اینترپرایز 32 بیت نصب کردم... (MRT)
1- گزینه Personalize توی Setting کلا خاموشه و اصلا نمیتونم چیزیو تغییر بدم مثل رنگ استارت و...
2- منو بار من حالت تاچ داره و شیشه ای نیست
3- بازی های خود ویندوز رو ندارم (Spider , mines و...)
4- تمام بازی هایی که نصب میکنم یه اروری میدن که یه فایل .dll ای نصب نیست دایرت ایکس هم نصب کردم باز این ارور رو داد مثل بازی NFS MW2 ولی بازی Euro Truck Similator رو بالا آورد
5- وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم و نت وصل میشه و از طریق اینترنت اکسپلورر میرم نت همه صفحه ها ارور میده
6- چند بار گرافیک ام رو نصب کردم ولی هیچ جای کامپیوترم اسمی از کارت گرافیک ننوشته
7- کامپیوترم از دکمه های alt+num1 تا 9 کار نمیکنه یعنی میزنی انگار هیچی نزدی ولی اعداد دو رقمی به بالا رو ساپورت میکنه
8- من وقتی وین 7 داشتم با Bitlocker ویندوز درایو هامو قفل کردم ... تو وین سون میشد قفل هارو پاک کنی ولی اینجا نمیشه

من از نسخه های پروفشنال و نسخه عادی این ویندوز هم نصب کردم همشون این مشکلات رو دارن
چیکار کنم؟

دلیل گزینه اول کرک هست کرکی که شما دارید کامل نیست و صحیح ویندوز رو اکتیو نمی کنه من هم همین مشکل رو داشتم کرک ویندوز 8 از سایت شرکت پرند رو نصب کردم درست شد
دلیل گزینه دوم ویندوز 8 رابطش با ویندوز 7 فرق می کنه و دیگه شیشه ای نیست این طبیعی هست
باید دید بازی ها شما با ویندوز 8 سازگار هست یا نه
دقت کن نسخه بتا نصب نکرده باشی حتما فاینال باشه

Mohsen EA
10-01-2013, 12:01
ممنون
کلی برنامه تکمیل ویندوز نصب کردم مشکل بازیم حل شد ولی بازیو سیاه بالا میاره و میپره بیرون
در مورد دومی قبلا یه ویندوز 8 نصب کرده بودم که رابط کاربریش مثل 7 شیشه ای بود
کرک خود ویندوز MRT هست

راستی وقتی میام .Net framework 3 رو نصب کنم (چیزی که ویندوزم گیر میده میخواد) یه صفحه میاد که نوشته Download and Install this
Skip this install