مشاهده نسخه کامل
: کسی اطلاعاتی درباره پلاسمای سه بعدی دارد
سوگند5243183
07-01-2013, 20:00
ممنون میشوم
چه اطلاعاتی میخوای؟
شما بپرس. من و بقیه دوستان ، بلد باشیم جواب میدیم.
سوگند5243183
08-01-2013, 17:16
کیفیت تصویرش خوب است چه مدلش خوب است که بگیریم
کیفیت تصویر (کنتراست) بستگی به نور خونتون داره. اگه نور جایی که تلویزیون رو میزارید کمه (حدود 70 - 80 لوکس) پلاسما عالیه. اگه نور زیاد هست LED LCD بهتره.
در حال حاضر و در ایران مدل ST30 VT30 خوبند که بخاطر ته کشیدن موجودی هاشون ، خیلی کمیاب یا نایاب شده اند.
پلاسما سامسونگ سری 8 هم هست که مدل خوبیه اما کنتراست و عمق مشکی مثل مدلهای پاناسونیک نداره.
سوگند5243183
08-01-2013, 19:21
کیفیت تصویر (کنتراست) بستگی به نور خونتون داره. اگه نور جایی که تلویزیون رو میزارید کمه (حدود 70 - 80 لوکس) پلاسما عالیه. اگه نور زیاد هست LED LCD بهتره.
در حال حاضر و در ایران مدل ST30 VT30 خوبند که بخاطر ته کشیدن موجودی هاشون ، خیلی کمیاب یا نایاب شده اند.
پلاسما سامسونگ سری 8 هم هست که مدل خوبیه اما کنتراست و عمق مشکی مثل مدلهای پاناسونیک نداره.
من منظورم پلاسمای ال جی است چون کسی که داره به من تلویزیون میفروشد نمایندگی ال جی دارد اون هم با شرایط میدهد ال جی کدام مدل پلاسما یا ال ای دای کدام بهتر از نظر کیفیت خوب است
من منظورم پلاسمای ال جی است چون کسی که داره به من تلویزیون میفروشد نمایندگی ال جی دارد اون هم با شرایط میدهد ال جی کدام مدل پلاسما یا ال ای دای کدام بهتر از نظر کیفیت خوب است
ال جی نسبت به پاناسونیک و حتی سامسونگ، پلاسماهای تاپی نداره.
LEDهاش واسه کاربر عادی مطلوب تر هست.
بیشترین حسن LEDهاش عینکهای 3D سبک و راحتشه که چشم رو اذیت نمیکنه.
اطلاعاتم از مدلهای LEDش کامل نیست. برای انتخاب مدل از تاپیک زیر کمک بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواهم پلاسمای پاناسونیک تا سقف 3 میلیون بخرم کدام مدل پلاسما یا LED بهترین پیشنهاد است؟
از بین مدلهای GT,VT,ST پاناسونیک کدامیک بهتر و با کیفیت تر هست مزیتش در چیست؟
سایت اینترنتی نمایندگی مرکزی محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک چیه?
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.