مشاهده نسخه کامل
: مشکل در رم لپ تاپ
home_in48
07-01-2013, 19:46
سلام
چند روز هست که مقدار استفاده ار رم لپ تاپ من بیشتر از 70 % هست.
در صورتی که هیچ استفاهده خاصی هم ازش نمیکنم. حتی وقتی ویندوز بالا میاد و کامل لود میشه و من از هیچ برنامه ای استفاده نمیکنم باز همین مشکل رو دارم.
رم لپ تاپ هم 6 گیگ هستش که معولا ویندوز 7 ، 2 گیگ استفاده میکنه .
توی تاسک منیجر هم به نتیجه خاصی نرسیدم .
اگه کمک کنید ممنون میشم .
مدل لپ تاپ :
fujitsu AH510
RAM 6G
CPU i7
VGA 2G
سلام
اول ویندوزتون رو با یه انتی ویروس اپدیت شده اسکن کنید و یه بار سیستم رو چک کنید ببینید مشکل از ویروس نیست
ضمنا شما قبل از اینکه به این مشکل دچار بشید برنامه ای رو نصب نکردید
مشکل هرچی است نرم افزاری است یا ویروس یا ویندوز یا یک نرم افزار خاص که حجم رم رو اشغال کرده
ببینید از کی این اتفاق افتاده برای سیستم و سیستم رو ریستور کنید به اون تاریخ مورد نظر
واسه یه بار هم تونستم جلو شما پست بدم اینقدر فعالید:n04::n02:که من موندم چطوری میتونید این همه مشکلات دوستان رو مدیریت و حل کنید خدا حفظتون کنه واسه تموم ملت
خیلی خیلی شرمنده من اسم شما رو بلد نیست جناب استریم
home_in48
07-01-2013, 21:37
سلام
اول ویندوزتون رو با یه انتی ویروس اپدیت شده اسکن کنید و یه بار سیستم رو چک کنید ببینید مشکل از ویروس نیست
ضمنا شما قبل از اینکه به این مشکل دچار بشید برنامه ای رو نصب نکردید
آنتی ویروس نود 32 آپدیت شده دارم
قیل از این مشکل هم نرم افزاری نصب نکردم
این بار دومه که این مشکل برام پیش میاد دفعه قبل با نصب دوباره ویندوز اورجینال خود لپتاپ مشکلم حل شدا اما مجددا اینطوری شده
ببین شما اون تذکرات دوستمون رو هم انجام بده ببین به نتیجه میرسی
یا یه شات از بخش تسک مینجر بزار و همچنین استارتاپ ویندوز
اینو تو ران بزن msconfig
بعد برو تو بخش start up عکس اونجا رو هم بزار
ولی قبلش یه دور سیستم ریستور رو انجام بده ببین مشکل حل میشه
شما اینبار ویندوز اورجینال نصب نکن یه نسخه کپی شده نصب کن ببین چطوره اپدیت شده
home_in48
07-01-2013, 22:20
خب من ریستور کردم و باز جواب نگرفتم.
حالا اون کاری رو که دوستمون khelane جان میگن انجام میدم ببینم نتیجه چی میشه
home_in48
07-01-2013, 22:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تیک اینا رو همه تو استارت اپ هست غیر فعال کن بغیر از انتی ویروس ببین درست میشه
با برنامه ccleaner هم یه دور سیستمت رو تروتیمز کن ببین چی میشه ولی وقتی تیک ها رو برداشتی سیستم رو ریست کن ببین بازم اینطوریه
تب پروسس هم خیلی شلوغه شما استارتاپ رو اینطوری انجام بده که عرض کردم ابراهیم اقا ببین درست میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.