ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : intel(r) core (tm) 2 DUO E6550 2.33ghz

pharm
07-01-2013, 19:42
دوستان مشخصات سیستم من اینه
میخواستم بدونم چجوری cpu رو اورکلاک کنم بعد اینکار چه فایده ای داره تو بازی هم تاثیر گذاره؟ (fps)
بعد اینم تست با cpu -z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نیازی به اورکلاک داره اصلا؟
ممنون
من هیچ زمینه ای تو اورکلاک ندارم ولی بعضی از این تاپیک هارو خوندم ولی یه اموزش خوب پیدا نکردم

EXTREME
07-01-2013, 21:02
اگه میخواین اور کلاک کنید یک تست 15 دقیقه ای با تست prime95 بگیرید حین تست دما را hw monitor تست کنید ببینید دمای بیشینه چقدر است
از تب مموری هم عکس بدین

pharm
07-01-2013, 22:05
با اجرای prime پردازنده 55 هست
تب مموری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pharm
08-01-2013, 11:51
من اور کلاک کردم
اینم نتایجش از 2000mhz به 3010mhz
دمای cpu هم درحالت idle که هیچ تغییر نکرد تو کار های سنگین هم خیلی کم زیاد شد (البته فکر کنم اصلا دما تغییر نکردD:)
بعد این ضیر multiplier رو هم از 7 بیشتر نمیتونم بکنم چرا؟
bus speed هم اگه زیاد تر از 430 کنم سیستم بالا نمیاد
ولتاژ پل شمالی 1.2
ولتاژ رم 1.9
ولتاژ پردازنده هم 1.325
اینا همه در بایوس هست البته فکر کنم بایوسم اپدیت نیست چجوری اپدیت کنم ؟
در کل پایداره
اما رم
فرکانس رمم 860 کردم در بایوس که ddr3 هستیه قسمت داره بایوس برا تنظیمات رم که اونو manuel کردم کم شد فرکانس رم بقیه تنظیمات هم کم شد بزارم روی auto?
بیشتر هم میتونه بره؟

EXTREME
08-01-2013, 12:09
فرکانس رم همین قدر خوبه نگه دارین

ضریب رم قفله از یک مقداری دیگه بیشتر نمیشه

ممکنه در کلاک بالا که سیستم بوت نمیشه یا به دلیل افت ولتاژ بالاتر باشه یا به دلیل افت ولتاژ fsb یا nb باشه با اعمال ولتاژ به این ها تست کنید
درست نشد فرکانس رم رو زیاد تر کنید مثلا 1066 یک مقدار ولتاژ هم بدین بهش برای پایداری بیشتر
مدل مینتون رو بگین

pharm
08-01-2013, 19:18
دوست عزیز
من تایمینگ رو تو بایوس auto کردم بعد فرکانس رم هم 1066
این شکلی شد میتونید بگید چه چیز هایی رو تغییر بدم برای بازده بهتر؟
بعد این cpu تا چه حد میشه bus speed رو بالا برد؟
مدل مین هم asus p5kc

EXTREME
08-01-2013, 21:33
تنظیمات رم خوب است ببینید میتونید پارامتر اول یا دوم رو کم کنید مثلا 6

تاجایی میتونید اور کنید که دما مناسب باشه و توان مین و پاور جواب بده برای شما فکر کنم بتونید ادامه بدین شرایط دمایی هم خوبه میتونید به 3.3 هم برسونید ولی نیاز به اعمال ولتاز دارین

pharm
09-01-2013, 19:40
خیلی خیلی ممنون خیلی اطلاعات بدست اوردم
فقط یه سوال دیگه اینی که میگید ولتاژ رو زیاد کنم ولتاژ چی رو زیاد کنم؟
بعد pci -frequency رو رو 105 گذاشتم برای چیه؟
میتونید یه توضیح در مورد پارامتر های مخصوص ولتاژ بدین مثلا من ولت fsp پیدا نمی کنم چیه اسمش؟
بازم تشکر

EXTREME
10-01-2013, 17:46
منظورم ولتاژ سی پی یو است

fsb معمولا به این اسم هاست cpu termination ,fsb termination,fsb over voltag , vtt

اون پارامتر در پایداری سیستم در فرکانس های بالا یک مقدار تاثیر گذار است