PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شرکت تبلیغاتی و مهندسی

david84
07-01-2013, 12:54
درود دوستان
من میخوام یه شرکت راه بندازم و یه بخش گرافیکی هم میخوام داشته باشم.که مثلا کارت ویزیت چاپ کنم یا کتابچه های دو برگی که تبلیغات شرکتهای مختلف رو توش قرار بدم.در ضمن میخوام کارت ویزیت ها برش های خاصی هم داشته باشند.میشه راهنمایی کنین که چه چیزهایی نیاز دارم؟نرم افزاری و دستگاهی.طراحی کارت ویزیت با فتوشاپ بهتره یا نرم افزارهای دیگه؟اون کتابچه رو چطور میشه چاپ کرد؟کلا اگه کسی بلده از صفر تا صدشو بهم بگه.ممنون میشم:n13:

david84
09-01-2013, 12:21
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟

siavosh1
14-01-2013, 19:26
اگه فقط می خوای کارت ویزیت یا اینجور چیزا رو چاپ کنی دوست گلم عمرت رو تلف اینکار نکن چون به اندازه زحمتت درآمد نخواهی داشت

mohsensada
08-02-2013, 09:16
خب شما كه تجربه نداريد بايد يه طراح حرفه اي پيدا كنيد مخصوصا براي اول كار چون وقتي كار داديد بيرون و مشتري پسنديد مشتري برات مياري و بهترين تبليغ ممكنه اول هزينه زياد بكني براي طراح ولي تو دراز مدت بر ميگردونه هزينه ها را
نرم افزارهاي زيادي هست خودتون هم ميتونيد بريد آموزشگاه هاي معتبر چندماه وقت بگذاريد و چندتاشو ياد بگيريد
موفق باشيد

amir.orc
08-02-2013, 20:24
حدود 1 سال تجربه لازم داری.باید 6 ماه رو صرف آموزش انواع نرم افزارها که فقط یکیش فتوشاپ هست بکنی و یه 6 ماهی بردست یکی کار کنی که کار و استاندارد و .. .... رو یاد بگیری .بودجه بالای 20 تا برای شروع کار الزامی است.