مشاهده نسخه کامل
: خرید قطعات مصرفی
maryam74114
07-01-2013, 09:22
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم عزیزان امید وارم کمکم نمایید
در شهرستان ما هیچگونه تعمیرات کپی و پرینتر و شارژوجود ندارد و باید از مرکز استان رفع نیاز شود و من برای آموزش می خواهم به تهران بیایم و 50 جلسه تعمیر پرینتر را بگذرانم
1 به نظر دوستان در مدت 50 جلسه 2 ساعتی امکان فراگیری کامل وجود دارد و می توانم تعمیرات بزنم ؟
2دوستان عزیز کسی در تهران برای آموزش جای سراغ دارد که مدرک فنی حرفه ای بدهد و مدرکش معتابر باشد
3 به نظر شما هزینه زدن نمایندگی چقدر می باشد؟و یا مغازه ای در تعمیر و
4 قطعات م مواد مصرفی را از کجا تهیه کنم از تهران یا از مرکز استانم (اصفهان)
اگه بحث جدید نامربوطه یا جای دیگه باید بحث بشه لطفا لینکشو بدین چون من پیدا نکردم ممنون:n16:
mohammad.t
07-01-2013, 11:21
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم عزیزان امید وارم کمکم نمایید
در شهرستان ما هیچگونه تعمیرات کپی و پرینتر و شارژوجود ندارد و باید از مرکز استان رفع نیاز شود و من برای آموزش می خواهم به تهران بیایم و 50 جلسه تعمیر پرینتر را بگذرانم
1 به نظر دوستان در مدت 50 جلسه 2 ساعتی امکان فراگیری کامل وجود دارد و می توانم تعمیرات بزنم ؟
2دوستان عزیز کسی در تهران برای آموزش جای سراغ دارد که مدرک فنی حرفه ای بدهد و مدرکش معتابر باشد
3 به نظر شما هزینه زدن نمایندگی چقدر می باشد؟و یا مغازه ای در تعمیر و
4 قطعات م مواد مصرفی را از کجا تهیه کنم از تهران یا از مرکز استانم (اصفهان)
اگه بحث جدید نامربوطه یا جای دیگه باید بحث بشه لطفا لینکشو بدین چون من پیدا نکردم ممنون:n16:
اينا جواب تمام سوالات شما نيست و دوستان ديگه ميان و پاسخ كامل تر ميدن بهتون فقط چند نكته.
هيچكس با كلاس و دوره نمي تونه بياد پرينتر و به طور كلي چيزي تعمير كنه. توي كار تعميرات اول علاقه بعد تجربه و دانش باعث ميشه كه فرد موفق بشه. با گذراندن يك دوره فقط شرط لازم رو داريد ولي كافي نيست.
نميشه يه دفعه شروع كنيد بگيد خب من رفتم تهران دوره ديدم از الان ديگه مغازه تعميراتي هستم بفرماييد پرينتر بياريد من تعمير كنم. يه مدت بايد بريد پيش يه تعميراتي خوب كار كنيد حتي شده دستمزد نگيريد تا كار دستتون بياد.
اين كار ممكنه در ظاهر در آمد خوبي داشته باشه ولي خب هزينه هايي هم داره مي شناسم افرادي رو كه در اثر تماس زياد با تونرها ريه ها شون اذيت شده. وقتي كه در شروع روي يه دستگاه مي ذاري مثلا چندين روز و آخر نتيجه نمي ده و بايد دستگاه مشتري رو بدون گرفتن پول تحويل بدي و ...
نمايندگي ها خيلي خوبه اگه داشته باشي. نمايندگي مثلا ماديران پشتيباني خوبي از نظر تامين قطعات و دادن اطلاعات لازم داره. حتي خودشون هم دوره هاي تعميرات مي ذارن كه خيلي مفيده.
من خيلي تو بحث هاي هزينه اي وارد نشدم كه گفتم از همكاراي ديگه كسي خواست بياد پاسخ بده ولي به غير از يك مغازه مناسب شما هزينه زيادي نداريد فقط اعتماد و تجربه مي خواهيد. حتي قطعات مصرفي هم هزينه زيادي براي شما ندارند مهم همون اعتماد هستش وقتي مشتري دستگاهش رو مياره و پيش شماست اگه بهش بگيد 2 روز صبركن تا سفارش بدم قبول ميكنه.
از تهران بگيريد بهتره.
نكته آخر: اينكه توي شهر شما تعميرات پرينتر نباشه شايد نيازش هم نباشه. اسم اين وسايل ماشين هاي اداري هست! 80 درصد تعميرات مربوط به وسايل ادارات و شركت هاست.
maryam74114
07-01-2013, 11:37
دستتون درد نکنه آقا محمد صدرصد تجربه و علاقه حرفه اول رو می زنه چون خیلی ها بودن خواستند این تعمیراتی رو بزنن ولی تجربه کافی نداشتند ولی در کل برای آموزش به نظر شما کدامیک از دولینک زیر را پیشنهاد می کنید اولی میگه ما در کارگاه آموزشتون می دیمو بعدا می تونید نمایندگی هم از ما بگیرین و دومی هم در کلاس و هم عملی اما نمایندگی رو هنوز کارمند مربوطشون نبودند توضیح بدن؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad.t
07-01-2013, 11:59
دستتون درد نکنه آقا محمد صدرصد تجربه و علاقه حرفه اول رو می زنه چون خیلی ها بودن خواستند این تعمیراتی رو بزنن ولی تجربه کافی نداشتند ولی در کل برای آموزش به نظر شما کدامیک از دولینک زیر را پیشنهاد می کنید اولی میگه ما در کارگاه آموزشتون می دیمو بعدا می تونید نمایندگی هم از ما بگیرین و دومی هم در کلاس و هم عملی اما نمایندگی رو هنوز کارمند مربوطشون نبودند توضیح بدن؟
سايت اولي كه باز نميشه. ولي در كل قضاوت اينجوري كار درستي نيست. موضوع رو توي قسمتهاي عمومي انجمن مطرح كنيد تا اگه كسي تجربه شركت در دوره هاشون رو داشته نظرش رو بگه. يا بريد از نزديك خودتون ببنيد چه مهارتهايي رو آموزش ميدن.
maryam74114
07-01-2013, 15:15
ممنون باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.