مشاهده نسخه کامل
: هارد 2 ترا بایت وسترن آک که فقط 1 ترا نشون میده
سلام به همه اساتید
امروز یه هارد 2 ترا وسترن دیجیتال آک با پلمپ خریدم بعد از باز کردن به کامپیوتر وصل کردم تا پارتیشن بندی کنم دیدم 931 گیگ زده رفتم تو دیسک منیجمنت دیدم 931 گیگ زده دو تا نرم افزار هم نصب کردم Hard Disk Sentinel و MiniTool Partition Wizard Professional Edition باز هم همینو نشون میده
مشکل کار چیه ؟مشکل قابل رفع هست یا کلاه برداریه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین تا تصمیم گیری کنم
.AraMesh.
07-01-2013, 00:44
سلام" بعضی از مادر بوردها تا میزان مشخصی هارد ساپورت میکنند یعنی بستگی ب نوع و مدل مادربورد. از شما چطور؟ چک کنید ک تناسب داره؟
اگه این مقدار رو ساپورت میکنه، از داخل تنظیمات مادربورد ببینید همین 931 گیگ زده؟ اگه همینه ک خب حتما اشتباهی بهتون دادند
دوست گلم همزمان با این هارد سیستم عاملم از روی یه هارد 1.5 ترا بالا میاد
امکانش هست تا 1.5 ترا ساپورت کنه؟!!
.AraMesh.
07-01-2013, 00:57
عرض کردم بستگی داره. الان ک آنلاین هستید وارد سایت سازنده مادربوردتون بشید و آمار بگیرید تا چ حد هارد ساپورت میکنه.
جزئیات بیشتر رو نمیدونم
بعضی اوقات باید از سایت سازنده برنامه ای (مثل درایور) دانلود و نصب کرد تا از هارد های با ظرفیت بالاتر پشتیبانی بشه.
مثل گیگابایت
الان تو بایوس بودم ظرفیت هارد رو 1000 گیگ زده
الان یه سر هم به سایت مادربورد میرم
مادربوردم اینه
Gigabyte GA-8I848 P-G
ولی هیچی تو سایتش مبنی بر اینکه تا چند گیگ هارد رو شناسایی میکنه نزده!
مادربوردم اینه
Gigabyte GA-8I848 P-G
ولی هیچی تو سایتش مبنی بر اینکه تا چند گیگ هارد رو شناسایی میکنه نزده!
اینم لینک مادربورد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
07-01-2013, 08:52
سلام به همه اساتید
امروز یه هارد 2 ترا وسترن دیجیتال آک با پلمپ خریدم بعد از باز کردن به کامپیوتر وصل کردم تا پارتیشن بندی کنم دیدم 931 گیگ زده رفتم تو دیسک منیجمنت دیدم 931 گیگ زده دو تا نرم افزار هم نصب کردم Hard Disk Sentinel و MiniTool Partition Wizard Professional Edition باز هم همینو نشون میده
مشکل کار چیه ؟مشکل قابل رفع هست یا کلاه برداریه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدین تا تصمیم گیری کنم
سلام .
روي لبيل هارد شماره اي وجود داره (مثل عكس زير) ميشه اون شماره اينجا بنويسيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
08-01-2013, 08:33
MDL: WD20EARX - 00PASB0
ورژن بايوس مادربرد را كنترل كنيد و در صورت وجود ورژن بالاتر در سايت ، بايوس مادربرد را آپديت كنيد (با رعايت نكات ايمني) .
اگر مشكل حل نشد بهتره كه بفرستيد گارانتي . البته ميتونيد با نرم افزار HDAT2 هم يه تست كنيد (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اين نرم افزار بصورت iso هست كه بايد با نرم افزار هاي مناسب مثل iso burner (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) روي CD/DVD رايت بشه (نحوه كار با برنامه HDAT2 بطور خلاصه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
sadegh-sg
08-01-2013, 09:32
سلام :n01:
شما هاردتون رو در صورت امکان با یک مین بود که بایوس uefi دارد تست بکنید ببینید اونجا چقدر میشناسه
ورژن بايوس مادربرد را كنترل كنيد و در صورت وجود ورژن بالاتر در سايت ، بايوس مادربرد را آپديت كنيد (با رعايت نكات ايمني) .
اگر مشكل حل نشد بهتره كه بفرستيد گارانتي . البته ميتونيد با نرم افزار HDAT2 هم يه تست كنيد (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) اين نرم افزار بصورت iso هست كه بايد با نرم افزار هاي مناسب مثل iso burner (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) روي CD/DVD رايت بشه (نحوه كار با برنامه HDAT2 بطور خلاصه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
ممنونم از راهنماییتون با این نرم افزار که فرمودید رفتم و درستش کردم
خدا رو شکر راحت شدم:n19:
ممنون از همه دوستان
نرم افزار hdat2 کاربرد دیگه ای هم داره؟:n01::n01::n01:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.