OMiD.1080p
06-01-2013, 23:51
سرویس Google که سرویس Gmail و فضای ذخیره آنلاین GoogleDrive و Microsoft سرویس Live یا همون Hotmail و فضای ذخیره آنلاین SkyDrive رو ارائه میده.
گوگل رو که میدونم از امینت بالایی برخورداره.فضای ذخیره آنلاین رایگانش هم 5 گیگه.
ماکروسافت هم امکانات جالب و مفیدی داره.فضای ذخیره آنلاین رایگانش هم 7 گیگه.
من واسه اینکه فایل هامو آپلود کنم روی یکی از اینا و اینکه امینیت بالایی داشته باشند و کسی نتونه از فایل هام استفاده کنه و هم اینکه فایل هایی رو که میخوام راحت بتونم Share کنم و با دیگران در اشتراک بذارم.
به نظر شما دوستان کدوم یکی بهتره ؟
میخوام یه پل ارتباطی باشه بین ایملیلم و دوستانم و فایل هام باشه.یعنی هم یه ایمیل خوب داشته باشم و هم یه مسنجر خوب هم داشته باشه تا با دوستانم در ارتباط باشم.
البته من فقط واسه اطمینان سوال میکنم و از قابلیت های جفتشون راضی هستم.
نطر دوستان چیه ؟
گوگل رو که میدونم از امینت بالایی برخورداره.فضای ذخیره آنلاین رایگانش هم 5 گیگه.
ماکروسافت هم امکانات جالب و مفیدی داره.فضای ذخیره آنلاین رایگانش هم 7 گیگه.
من واسه اینکه فایل هامو آپلود کنم روی یکی از اینا و اینکه امینیت بالایی داشته باشند و کسی نتونه از فایل هام استفاده کنه و هم اینکه فایل هایی رو که میخوام راحت بتونم Share کنم و با دیگران در اشتراک بذارم.
به نظر شما دوستان کدوم یکی بهتره ؟
میخوام یه پل ارتباطی باشه بین ایملیلم و دوستانم و فایل هام باشه.یعنی هم یه ایمیل خوب داشته باشم و هم یه مسنجر خوب هم داشته باشه تا با دوستانم در ارتباط باشم.
البته من فقط واسه اطمینان سوال میکنم و از قابلیت های جفتشون راضی هستم.
نطر دوستان چیه ؟