ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریعترین راه برای جوش آوردن یک لیوان آب

مهرسا1
06-01-2013, 23:28
سلام دوستان
در جایی که فقط به برق 220 ولت دسترسی باشه چطور میشه سریعا یه لیوان آب رو جوش آورد برای مصرف چای؟البته بدون داشتن کتری برقی
یادمه یه روش بود دوتا تیغ رو هر کدوم رو به یه سیم میبستن و مینداختن تو یه طرف سریعا اب رو جوش می آورد
لطفا راهنمایی کنین

.AraMesh.
07-01-2013, 02:24
سلام " مواد لازم: ظرف پلاستیکی(لیوان پلاستیکی یا فلاکس چای ب شرطی ک عایق باشه) دوتا دونه میخ تمیز و کابل برق. یه سر کابل توی پریز، اون طرفش وصله ب دوتا میخا. فقط این دوتا میخ باید با فاصله از همدیگه توی ظرف پلاستیکی قرار بگیرند( فلزی نباشه ک خدای نکرده ....:1:).
اول میخ هارو داخل ظرف آب قرار بدید بعد سیم رو ب برق وصل کنید. مواظب باشید به هم نخورند اتصالی کنه /

مهرسا1
07-01-2013, 10:09
سلام " مواد لازم: ظرف پلاستیکی(لیوان پلاستیکی یا فلاکس چای ب شرطی ک عایق باشه) دوتا دونه میخ تمیز و کابل برق. یه سر کابل توی پریز، اون طرفش وصله ب دوتا میخا. فقط این دوتا میخ باید با فاصله از همدیگه توی ظرف پلاستیکی قرار بگیرند( فلزی نباشه ک خدای نکرده ....:1:).
اول میخ هارو داخل ظرف آب قرار بدید بعد سیم رو ب برق وصل کنید. مواظب باشید به هم نخورند اتصالی کنه /

فاصله این دوتا میخ چقدر باید باشه؟

A M ! N
07-01-2013, 10:28
فاصله این دوتا میخ چقدر باید باشه؟

چهار سانت باشه ، من بچگی هام ازینا درست میکردم ، اونم با در نوشابه :n08:

مهرسا1
07-01-2013, 13:33
چهار سانت باشه ، من بچگی هام ازینا درست میکردم ، اونم با در نوشابه :n08:

میشه این دوتا میخ رو با یه بست عایق به فاصله 4 سانت به هم ببندم؟چون میخوام تقریبا هر ازش استفاده کنم بعد این روش مشکلی برای بدن ایجاد نمیکنه؟چون میخوام از اون اب جوش برای درست کردن چایی استفاده کنم

A M ! N
07-01-2013, 13:37
میشه این دوتا میخ رو با یه بست عایق به فاصله 4 سانت به هم ببندم؟چون میخوام تقریبا هر ازش استفاده کنم بعد این روش مشکلی برای بدن ایجاد نمیکنه؟چون میخوام از اون اب جوش برای درست کردن چایی استفاده کنم

عایق برای کجا ؟ اگه میخ ها عایق بشن که دیگه جریان وارد نمیشه ، اگه هم منظورت اینه که جای میخهارو فیکس کنی که آره خوبه و ایمن تر.
در مورد بهداشتش نظر مساعدی ندارم ولی سعی کن هرچیزی رو که به عنوان واردکننده ی جریان استفاده میکنی کاملن ضدعفونی باشه و
بعد از ضدعفونی یکبار که آبجوش درست کردی ، اولین آب رو بریزی دور.

تنها مشکل این روش اینه که کنتور برق پرواز میکنه ، فقط خواهشن سهل انگاری نکنی کار دست خودت بدی.

ضمنن منظورم از فاصله حداقل چهارسانت بود نه اینکه حتما چهارسانت ،

مهرسا1
07-01-2013, 13:43
عایق برای کجا ؟ اگه میخ ها عایق بشن که دیگه جریان وارد نمیشه ، اگه هم منظورت اینه که جای میخهارو فیکس کنی که آره خوبه و ایمن تر. در مورد بهداشتش نظر مساعدی ندارم ولی سعی کن هرچیزی رو که به عنوان واردکننده ی جریان استفاده میکنی کاملن ضدعفونی باشه و بعد از ضدعفونی یکبار که آبجوش درست کردی ، اولین آب رو بریزی دور. تنها مشکل این روش اینه که کنتور برق پرواز میکنه ، فقط خواهشن سهل انگاری نکنی کار دست خودت بدی. ضمنن منظورم از فاصله حداقل چهارسانت بود نه اینکه حتما چهارسانت ، ممنون عزیزم اره منظورم از عایق وسیله برای بهم نخوردن فاصله میخ ها بود بعد در عرض چند دقیقه آب رو جوش میاره؟ بعد منظورتون از پرواز کنتربرق مصرف زیاد هست؟

A M ! N
07-01-2013, 13:45
آها ، آره خوبه حتمن جای میخهارو فیکس کن. بستگی به حجم ظرف آب داره ولی تاجایی که من یادم میاد به دقیقه نمیکشید !!!

آره برق زیادی مصرف میکنه

مهرسا1
07-01-2013, 13:53
آها ، آره خوبه حتمن جای میخهارو فیکس کن. بستگی به حجم ظرف آب داره ولی تاجایی که من یادم میاد به دقیقه نمیکشید !!! آره برق زیادی مصرف میکنه در حد یه لیوان متوسط میخوام درست کنم اخه سر کار به گاز و چراغ و اینا دسترسی ندارم فقط به برق 220 ولت شهری

SNOW PATROL
07-01-2013, 13:59
دوستان این کار بسیار خطر ناک هست
نکنید از این کار ها

sent from my open source device

A M ! N
07-01-2013, 15:56
ایشون درست میفرمایند ، کار خطرناکی هست تازه شما هم نمیدونید کی آب جوش شده چون سنسور نداره..
به نظر من یک دستگاه "چای ساز همراه" بخر گرون هم نیست توی نت هم پیدا میکنی.:n01:

مهرسا1
07-01-2013, 20:28
ایشون درست میفرمایند ، کار خطرناکی هست تازه شما هم نمیدونید کی آب جوش شده چون سنسور نداره.. به نظر من یک دستگاه "چای ساز همراه" بخر گرون هم نیست توی نت هم پیدا میکنی.:n01: یعنی آب به جوش نمیاد که بفهمیم؟منظورم اینه که قل نمیزنه؟

A M ! N
07-01-2013, 20:36
درست خاطرم نیست مهرسا جان که قل میزد یا نه ، ولی اگه اشتباه نکنم صدای جیییز ازش در میومد..
به هرصورت باید امتحان کنی تا خودت ببینی ، ولی به نظر من چایساز راحتتره.

این تاپیک رو هم باید منتقلش کنیم به یک جای بهتر ، چون بحثهایی که داشتیم زیاد ارتباطی به انجمن
برق نداشته

Reza Azimy_RW
08-01-2013, 11:43
یعنی آب به جوش نمیاد که بفهمیم؟منظورم اینه که قل نمیزنه؟

منم اینا رو درست کردم بچگیا همون موقع که برق وصل میشه قل میزنه
4 سانت و اینام نمیخاد همون نیم سانت هم فاصله باشه خوبه :دی
فقط من یه چوب میزاشتم بین دو میخ مو با نخ میبستم محکم که سیمها به هم اتصالی نکنه

ختر و اینام نداره من 4 سالم بود اینا رو میزدم فقط به توصیه های بابا برقی گوش کن :دی

SNOW PATROL
08-01-2013, 12:14
داداش شما که میگی خطر نداره و نیم سانت فاصله میدادی
در مورد فاصله بگم که کاملا به میزان ناخالصی اب منطقه ربط داره ولی باز هم نیم سانت قطعا قوس میزنه و اگه رله جی اف سی ای نباشه تا فیوز بخواد قطع کنه کل سیم کشی رو اب میگنه

مهرسا1
11-01-2013, 15:11
داداش شما که میگی خطر نداره و نیم سانت فاصله میدادی
در مورد فاصله بگم که کاملا به میزان ناخالصی اب منطقه ربط داره ولی باز هم نیم سانت قطعا قوس میزنه و اگه رله جی اف سی ای نباشه تا فیوز بخواد قطع کنه کل سیم کشی رو اب میگنه

دوستان من تست کردم تو یه ظرف پلاستیکی فاصله میخ ها هم بیشتر از 4 سانت بود ولی سریعا فیوز پرید

SNOW PATROL
11-01-2013, 15:15
دوستان من تست کردم تو یه ظرف پلاستیکی فاصله میخ ها هم بیشتر از 4 سانت بود ولی سریعا فیوز پرید

من باز هم میگم این کار خطرناکه اما شما فاصله رو بیشتر کنید

A M ! N
11-01-2013, 15:33

این نشون میده آب منطقه ی شما خیلی ناخالصی داره !

مهرسا1
11-01-2013, 15:34
این نشون میده آب منطقه ی شما خیلی ناخالصی داره !

اره اکثریتمون سنگ کلیه داریم
چه باید کرد؟

A M ! N
11-01-2013, 15:37
خب این خیلی بده ، محله ی ما هم آب خیلی کثیفه ، دختر خالم فوق دکتری شیمی دارن
و این آب رو بردن آزمایشگاه تست کردن، روز بعد گفتن کلن مصرف این آب رو کنار بگــــذارید
آب نیست که..... غذاست !!!

هیچی ما کلن از آب معدنی استفاده میکنیم یا آب تصفیه شده.

کاربر شماره ی یک
17-01-2013, 21:42
چطور باعث میشه زود آب جوش بیاد ؟ یعنی دقیقا چه اتفاقی بین اون آب و برق میافته که آب جوش میاد ؟
اینطور که من فهمیدم یه کابل رو میزنید به برق و سیم فاز و نول رو میبندین به دو تا تیغه ی فلزی و میزارید توی آب تا جوش بیاد. درسته؟

مهرسا1
17-01-2013, 22:36
چطور باعث میشه زود آب جوش بیاد ؟ یعنی دقیقا چه اتفاقی بین اون آب و برق میافته که آب جوش میاد ؟
اینطور که من فهمیدم یه کابل رو میزنید به برق و سیم فاز و نول رو میبندین به دو تا تیغه ی فلزی و میزارید توی آب تا جوش بیاد. درسته؟

فک کنم به خاطر مقاومت پایین اب باشه

SNOW PATROL
17-01-2013, 22:47

خب جریان میخواد مسیرش رو از طریق اب ببنده که به خاطر مقاومت زیاد اب
باعث ایجاد حرارت میشه درست مثل لامپ های ۱۰۰ وات که حرارت ناشی از عبور جریان از هادی دارای مقاومت زیاد باعث روشن شدن لامپ میشه.یا انواع هیتر .
حالا اگه فاصله کم باشه یا ناخالصی اب زیاد باشه مدار اتصال کوتاه میکنه که باعث پریدن فیوز میشه
اما اگه فاصله خیلی زیاد باشه که مدار بسته نشه
باعث جوش اومدن اب نمیشه اما خود اب برقدار میشه و اگه شما دستتون رو به اب بزنید برق میگیردتون

کاربر شماره ی یک
17-01-2013, 23:27
اما اگه فاصله خیلی زیاد باشه که مدار بسته نشه
باعث جوش اومدن اب نمیشه اما خود اب برقدار میشه و اگه شما دستتون رو به اب بزنید برق میگیردتون

یعنی باید فاصله نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم ؟
در هر دو صورت برق میگیره درسته ؟
اگه فاصله درست تنظیم بشه ، با دست زدن به این آب ، برق میگیره یا نه ؟

SNOW PATROL
17-01-2013, 23:31

بله فاصله نه باید زیاد باشه نه کم یا بهتر بگم بستگی با درصد ناخالصی اب منطقه داره
هرچه اب ناخالصی بیشتری داشته باشه فاصله باید بیشتر باشه

درباره سوال دومتون هم در هر صورت برق شما رو میگیره

مهرسا1
17-01-2013, 23:31

بله بازم خطر برق گرفتگی هست

amirsh98
28-03-2017, 03:41
دوست عزیز
این کار نوعی الکترولیز است که برای اب خالص بسیار زمانبر است اما برای اب هاوی املاح از جمله نمک سریعتر است هرچقدر املاح محلول بیشتر باشد الکترولیز سریع تر صورت میگیرد اما باید توجه داشت مثلا در فرمول شمیایی نمک گوگرد وجود دارد واین الکترولیز سبب ازاد شدن گاز گوگرد از نمک میشود که بسیار سمی است
موفق باشید:n39::n39::n39: