مشاهده نسخه کامل
: استفاده از GPU
سلام به دوستان.
اگر بخواهیم از GPU برای محاسبات استفاده کنیم، چطور باید پردازش رو بر عهده کارت گرافیک بگذاریم؟
این چند وقته برنامه های مختلف Crack، MultiMedia Player، Video Convertor و ... رو دیدم که همه پردازش رو گرافیک می اندازن.
خواهشا مثال عملی بزنید. ( نه پست هایی که بگه باید از OpenCL و یا Nuget استفاده کرد. :n01: :n11:)
مثلا یک for یا انجام یک عمل ریاضی.
ممنون.
خواهشمند است استاید پاسخ دهند.
سلام
سوال شما را یک هفته قبل دیدم ولی متاسفانه تجربه کافی برای پاسخ نداشتم و ندارم..
ولی بحرحال تلاش میکنم در حداقل چیزهایی میدانم و از خورده متن ها و مقالات انگلیسی خوانده ام یک سرنخی به شما بدهم...
پروژه ای به نام Accelerator در قسمت تحقیقات مایکروسافت در جریان است که به همین مسئله اجرای کدهای دات نت روی GPU پرداخته است ولی اطلاعات بیشتری از آن ندارم، ضمن اینکه در حال حاضر فقط در حد یک پروژه تحقیقاتی است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
در ++C هم با کمک Accelerated Massive Parallelism میتوان کدهای ساده ای را روی GPU اجرا کرد:
.
ابزار DirectX و OpenGL هر کدام یک زبان ویژه برای کارهای سطح پایین گرافیکی به نام HLSL و GLSL دارند، چیزی که شما میخواهید نیست و مدیریت و اجرای آن بر عهده خود DirectX و OpenGL است.
در واقع در دنیای برنامه نویسی و سه بعدی سطح پایین ترین کدی که من دیده ام مربوط به همین دو زبان بوده.
در واقع تا حالا در مقالات و کدهای سمپل و... تا حالا کد و استفاده ای از Accelerator و AMP ندیده ام و بظاهر خیلی کاربردی و مهم نیستند، ولی در مقابل در پروزه های مختلف استفاده عملی HLSL را مشاهده کردم که حاکی از اهمیت ویژه آن دارم.
.
شرکت های سخت افزاری مانند nVidia هم Toolkit هایی دارند، مطمئن نیستم شاید اگر دانلود کنید،چیز کمکی در مورد سوالتان در ان پیدا کنید. (با IP ایران دانلود نمیشود)
.
این را هم کلاً و جزآً هیچی از آن نمیدانم و نخواندم، همین الآن دست به نقد در سرچ بینگ پیدایش کردم، بدردبخور بودن یا نبودنش با خودتان!
help.tidepowerd.com
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.