ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیومدن سیستم(تصویر نداشتن مانیتور)

partt
06-01-2013, 16:12
با درود به همه دوستان چند روز پیش وقتی سیستم رو روشن کردم دیدم کیس روشن میشه فنها کار میکنن ولی مانیتور روشن نمیشه!! با یه مانیتور دیگه هم تست کردم بازم بالا نیومد!!!مادربورد و سی پی و رم و کارت گرافیک رو بردم تست کردم دیدم کار میکنن و مشکلی ندارن!! تنها چیزی که نتونستم چک کنم پاورش بود حالا میخوام برم پاور بخرم میخواستم از اساتید بپرسم ببینم قبل از خرید پاور آیا چیز دیگه ای هم مونده که چک کنم یا برم پاور بخرم!!

mahdi7777777
06-01-2013, 16:23
با درود به همه دوستان چند روز پیش وقتی سیستم رو روشن کردم دیدم کیس روشن میشه فنها کار میکنن ولی مانیتور روشن نمیشه!! با یه مانیتور دیگه هم تست کردم بازم بالا نیومد!!!مادربورد و سی پی و رم و کارت گرافیک رو بردم تست کردم دیدم کار میکنن و مشکلی ندارن!! تنها چیزی که نتونستم چک کنم پاورش بود حالا میخوام برم پاور بخرم میخواستم از اساتید بپرسم ببینم قبل از خرید پاور آیا چیز دیگه ای هم مونده که چک کنم یا برم پاور بخرم!!
از پاور که میتونه باشه .. ولی به نظر من قبل از خرید پاور .. همین پاوری که داری رو یه بار تست کن .. یه وقت الکی پول پاور ندی....

.AraMesh.
06-01-2013, 16:36
سلام :n01:
وقتی کابل تصویر مانیتور رو از کیس جدا میکنید، مانیتور چیزی نشون میده؟ No Signal میده؟ اگه داد کابل تصویر و خود مانیتور مشکل ندارند
کابل برقش هست ک باید چک بشه. با ی کابل دیگه امتحان کنید

.AraMesh.
06-01-2013, 16:39
تنها چیزی که نتونستم چک کنم پاورش بود
پاورم دست اهل فن رو میبوسه: برقکار، اونایی ک تو کار تعمیرات سخت افزار هستند. فقط اونم باید از کیس جدا کنید

partt
06-01-2013, 21:10
با سپاس از دوستان که راهنمایی کردن الان پاور رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم اولش روشن نمیشد بعداز 6 یا 7 بار زدن دکمه پاور روشن شد و ویندوز بالا اومد!!! نمیدوم یعنی پاور ضعیف شده و جواب نمیده که با بار اول زدن روشن نشده یا.... حالا موندم چیکار کنم اگه از پاور نیست مشکل از چیه!!!
سلام :n01: وقتی کابل تصویر مانیتور رو از کیس جدا میکنید، مانیتور چیزی نشون میده؟ No Signal میده؟ اگه داد کابل تصویر و خود مانیتور مشکل ندارند کابل برقش هست ک باید چک بشه. با ی کابل دیگه امتحان کنید بله no signal رو میده!!!من با یه مانیتور دیگه هم چک کردم جواب نداد مشکل از مانیتور نیست!!!

karvas
06-01-2013, 21:37
ما یه مادر برد زیر خاکی داریم پورت لان روی خودش داره ولی این network adaper توی لیست سخت افزار نمیاد چکارش کنیم موقع اتصال به ای دی اس ال هم ارور 678 میده از خوده سی دیش هم یه realteak lan نصب کردم یه via lan هم داره دوتا پوشه یکی 6105 یکی 6122 موقع نصب اولی ارور میده
can not find proper nic

دومی ارور میده CAN NOT FIND TARGET FILES: W2KSETUP.EXE
مدل مادر برد
PT 880
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.AraMesh.
06-01-2013, 23:09
با سپاس از دوستان که راهنمایی کردن الان پاور رو رو یه سیستم دیگه امتحان کردم اولش روشن نمیشد بعداز 6 یا 7 بار زدن دکمه پاور روشن شد و ویندوز بالا اومد!!! نمیدوم یعنی پاور ضعیف شده و جواب نمیده که با بار اول زدن روشن نشده یا.... حالا موندم چیکار کنم اگه از پاور نیست مشکل از چیه!!! بله no signal رو میده!!!من با یه مانیتور دیگه هم چک کردم جواب نداد مشکل از مانیتور نیست!!!
ببینم کلا از اول ک بوت میشه تصویر ندارید؟
منظورتون از اینکه ویندوز بالا اومد چیه؟ تصویر داد؟
اگه مادربوردتون گرافیک Onboard هم داره، کابل تصویر رو بهش وصل کنید ببینید تصویر میده؟ قبلش کارت گرافیک اصلی رو خارج کنید.
اگه نداد ، بایوس مادربورد باید چک شه
اگه بازم نشد دیگه ببرید گارانتی
(شرمنده همه رو باهم گفتم. میخوام پست زیاد نشه)

.AraMesh.
06-01-2013, 23:46
ما یه مادر برد زیر خاکی داریم پورت لان روی خودش داره ولی این network adaper توی لیست سخت افزار نمیاد چکارش کنیم موقع اتصال به ای دی اس ال هم ارور 678 میده از خوده سی دیش هم یه realteak lan نصب کردم یه via lan هم داره دوتا پوشه یکی 6105 یکی 6122 موقع نصب اولی ارور میده
can not find proper nic

دومی ارور میده CAN NOT FIND TARGET FILES: W2KSETUP.EXE
مدل مادر برد
PT 880
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داخل تنظیمات بایوس، چک کنید ک Network و Lan غیر فعال نباشه.
ضمنا از مادربورد ، هرچی درایور هست باید نصب کنید رو ویندوز

karvas
07-01-2013, 01:49
اقا درست شد دمت گرم دمه همه بچه های p30world گرم:n19::n19:

partt
07-01-2013, 19:46
با تشکر از همه دوستان
مشکل از پاور بود که برق نمیرسوند با یه پاور دیگه امتحان کردم شروع بکار کرد :n19: