ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریعا و شدیدا به راهنمایی نیاز دارم

sarakh
06-01-2013, 15:00
سلام
از دوستانی که تو کار انیمیشن سازی هستن و تجربه دارن راهنمایی می خوام. بین دو راهی گیر کردم.
راه اول که فقط دو سه روز دیگه برای انتخابش وقت دارم واگه انتخابش نکنم از دستم می ره اینه که برای کارشناسی ارشد نرم افزار ثبت نام کنم و در این زمینه تحصیل کنم.
راه دوم اینه که بی خیال ارشد بشم و برای ایمیشن سازی آموزش ببینم و بعد تو کار انیمیشن سازی بزنم به عنوان یه شغل.
می خوام بدونم انیمیشن سازی آینده ای داره یا فقط وقت و هزینه ی الکی مصرف کردنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرصتم دو سه روزه هست لطفا راهنمایی کنید.:n13::n13::n13::n03:

smss.exe
06-01-2013, 15:07
سلام
تو که از آینده هیچکدوم خبر نداری
استخاره کن!

sarakh
06-01-2013, 17:29
سلام
تو که از آینده هیچکدوم خبر نداری
استخاره کن!

من خبر ندارم دوستانی که الان تو کار انیمیشن سازی هستن خبر دارن.

smspersia
06-01-2013, 17:36
برو ارشد بخون کنارشم انیمیشن کار کن

تو انیمیشن : یه روز کار هست یه روز نیست -یه روز پول می دن یه روز نمیدن و ... ؟؟؟
در کل موفق باشی

*Forgotten*
10-01-2013, 09:33
سلام
از دوستانی که تو کار انیمیشن سازی هستن و تجربه دارن راهنمایی می خوام. بین دو راهی گیر کردم.
راه اول که فقط دو سه روز دیگه برای انتخابش وقت دارم واگه انتخابش نکنم از دستم می ره اینه که برای کارشناسی ارشد نرم افزار ثبت نام کنم و در این زمینه تحصیل کنم.
راه دوم اینه که بی خیال ارشد بشم و برای ایمیشن سازی آموزش ببینم و بعد تو کار انیمیشن سازی بزنم به عنوان یه شغل.
می خوام بدونم انیمیشن سازی آینده ای داره یا فقط وقت و هزینه ی الکی مصرف کردنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرصتم دو سه روزه هست لطفا راهنمایی کنید.:n13::n13::n13::n03:

آینده ای نیست

اونم با دوره زمونه الان کشور

matlab76
11-01-2013, 04:18
دوست عزیز شما اگه بخواین انیمیشن رو به طور حرفه ای انجام بدین باید کاری کنین که تو سطح جهانی مثل پیکسار یا دریم ورکز باشید که نیاز به تمرین و تلاش خیلی زیاد هست
اون موقع درامد فوق العاده خوبی خواهی داشت ولی در سطح ایران رک و رو راست بهت بگم تو ایران انیمیشن اصلا به درد نمیخوره انیمیشن زمانی به عنوانه کار خوبه که به به صورت حرفه ای دنبال شه
دنبال رشته هم نگرد فقط بشین کار کن کار مهمه کار و به دست آوردن تجربه