PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتگرال :کمک کنید این 4 نمره رو از دست ندم !!!

mahdigholami
06-01-2013, 01:21
سلام بر همه
دوستان فردا قراره امتحان بدیم ریاضی سوال 4 گفته (البته 4 نمره هم داره) سه نوع انتگرال سوال میاره از هر روش یکی رو قرار ه بگه اولیش روش جزء به جزء 2-تغییر متغییر 3-توان زوج و فرد سینوسی
من تو اینترنت گشتم ولی هیچ کدوم به زبان ساده توضیح ندادن اگر کسی از دوستان کمک کنه ممنون میشم اینا چطورین؟

mahdigholami
06-01-2013, 09:20
ترو خدا اگر کسی بلده یک راهنمایی کنه
ممنون

kvhsade
06-01-2013, 17:32
سلام دوست عزيز در مورد روش جز به جز بايد از رابطه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده كني يعني بايد بتونيم از dv تابع v و ثانيا محاسبه انتگرال vdu ساده باشه اين روش غالبا در مورد توابع لگاريتمي يا معكوس مثلثاتي يا معكوس هيپر بوليك يا حاصل ضرب جند جمله ايها در توابعي كه گفتم يا در مورد ضرب توابع نمايي و سينوس و كسينوس معمولي ياهيپر بوليك بدرد ميخوره روش جز به جز هم كه گفتي خيلي كلي است در هر مورد بايد سعي كني عبارتي را تغير متغير بگيري كه مشتق همان عبارت در انتگرال داده شده موجود باشه يا مثلا از تغير متغير هاي مثلثاتي يا به اشكال ديگه در مورد توابع توانهاي زوج سينوس و كسينوس از دو رابطه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7D,sin%5E%7B2%7Dx=%5Cfrac%7B1-cos2x%7D%7B2%7D استفاده كنيم البته من خيلي مختصر گفتم شما اگر به هر كتابي در زمينه رياضيات عمومي فصل روش هاي انتگرال گيري مراجعه كني به طور كامل اين روشها را همراه مثال توضيح داده است البته اين را هم گفتي كه قراره فردا امتحان بدي اين به خودت بستگي داره كه در اين مدت كم بتوني اين روش ها را مطالعه كني نبايد براي دقيقه نود ميزاشتي
موفق باشي

mjyy
26-01-2013, 20:26
خدا بهت صبر بده من كه اين ترم كلا بي خيال رياضي شدم و هم درس از رياضي افتادم و هم از درس حسابرسي افتادم و هم از درس حسابداري مالي افتادم و هم از درس حسابداري بازرگاني افتادم.