ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بی حس شدن دو انگشت

Amin_0913
05-01-2013, 23:45
سلام به همه
چند روزیه صبح ها که به صورت ناگهانی بیدار میشم(مثلا ساعت 6 صبح)، دو انگشت کوچیک و کناریش و قسمت پایینترش بی حس هستند (یعنی فقط درد و ... رو حس نمیکنه ولی میتونم تکنوشون بدم)
با چند بار باز و بسته کردن دستم خوب میشه و به حالت طبیعی بر میگرده
بعد که میخوام و ساعت 10 بیدار میشم خوبه
کسی میدونه مشکل چیه؟

مهرسا1
05-01-2013, 23:53
سلام به همه چند روزیه صبح ها که به صورت ناگهانی بیدار میشم(مثلا ساعت 6 صبح)، دو انگشت کوچیک و کناریش و قسمت پایینترش بی حس هستند (یعنی فقط درد و ... رو حس نمیکنه ولی میتونم تکنوشون بدم) با چند بار باز و بسته کردن دستم خوب میشه و به حالت طبیعی بر میگرده بعد که میخوام و ساعت 10 بیدار میشم خوبه کسی میدونه مشکل چیه؟ دست چیپ یا راستتون؟ دچار استرس یا هیجانات زیاد نشدین این مدت؟ در هر حال بهتره دکتر برین و یه ام آر آی از مغز هم بدین انشالا که چیزی نیست موفق باشین

Amin_0913
05-01-2013, 23:57
دست چیپ یا راستتون؟ دچار استرس یا هیجانات زیاد نشدین این مدت؟ در هر حال بهتره دکتر برین و یه ام آر آی از مغز هم بدین انشالا که چیزی نیست موفق باشین

هر دوتاش
استرس که هست ولی خوب من دیگه بیمه نیستم اینها رو همینطوری بخوام برم خدا تومن پولش میشه:n08:

V E S T A
06-01-2013, 00:15
سلام به همه
چند روزیه صبح ها که به صورت ناگهانی بیدار میشم(مثلا ساعت 6 صبح)، دو انگشت کوچیک و کناریش و قسمت پایینترش بی حس هستند (یعنی فقط درد و ... رو حس نمیکنه ولی میتونم تکنوشون بدم)
با چند بار باز و بسته کردن دستم خوب میشه و به حالت طبیعی بر میگرده
بعد که میخوام و ساعت 10 بیدار میشم خوبه
کسی میدونه مشکل چیه؟

سلام

علت خواب رفتن دست و پا زیاده اینطور که شما گفتین میتونه هم به علت فشار خارجی به عصب محیطی باشه مثل زمانی که مدت زیادی روی یه قسمت پا یا دست تکیه میدیم که تو زمان خواب رفتن هم این حالت پیش

میاد در این حالات عصب بین استخوان و جسم خارجی برای مدت طولانی فشرده میشود و همین فشار موجب فلج موقت آن میشه یکی اتفاق دیگه که در مورد شما ممکنه صدق کنه فشار داخلی روی اعصاب محیطی

هست بعضی وقتا فضای درونی تونل های بافتی به عللی تنگ میشه و به عصبی که از درونش عبور میکند فشار وارد میکنه این فشار میتونه موجب فلج شدن عصب بشه

یکی از شایع ترین بیماریهای این مورد سندرم کانال کارپ یا نشانگان تونل مچ دستی است. در این بیماری عصب مدیان که از درون تونلی در مچ دست به نام تونل مچ دستی عبور میکند تحت فشار قرار میگیرد. علت این

فشار در غالب اوقات تورم تاندون هایی است که همراه با عصب را درون تونل عبور میکنند. این تورم میتواند به علت کار زیاد یا فعالیت مکرر و تکراری با مچ دست یا انگشتان باشد و یا به علت تغییرات هورمونی در زمان

بارداری یا یائسگی ایجاد شود. به علت فشار به عصب مدیان علائمی مثل خواب رفتن انگشتان دست و گزگز در انگشتان سبابه و میانی دست ایجاد میشود که معمولا بیمار را شبها از خواب بیدار کرده و بیمار با حرکت

دادن انگشتان و باز و بسته کردن آنها سعی در رفع این خواب رفتگی میکند.

التهاب عصبی یا ورم رشته های عصبی بر اثر کم خونی دلیل دیگه خواب رفتن دست و پا میتونه باشه ..

(کم خونی خطرناک (Pernicious anemia) - کاهش یا عدم کارایی ویتامین B۱۲ موجب کند شدن روند تولید گلبول قرمز شده و عملکرد نخاع را تحت الشعاع قرار میدهد.)

Amin_0913
06-01-2013, 00:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دقیقا این قسمتها بی حس میشه ولی میتونم تکونشون بدم
من شبها دستم رو زیره سرم میذارم و میخوابم ولی وقتی بیدار میشم دقیقا نمیدونم دستم دقیقا کجا قرار گرفته
با کامپیوتر هم زیاد کار میکنم
یه بیماری هم که دارم پدیده رینود هستش
بدن سازی هم میرم

V E S T A
06-01-2013, 00:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دقیقا این قسمتها بی حس میشه ولی میتونم تکونشون بدم
من شبها دستم رو زیره سرم میذارم و میخوابم ولی وقتی بیدار میشم دقیقا نمیدونم دستم دقیقا کجا قرار گرفته
با کامپیوتر هم زیاد کار میکنم
یه بیماری هم که دارم پدیده رینود هستش
بدن سازی هم میرم

شاید بخاطر همون فشرده شدن عصب باشه رینود همراه با احساس سرما و کرختی هست که علتش استرس هست و سرما هم میتونه بیشترش کنه ولی زمان خواب این اعصاب هستن که بیشتر درگیرن

یه مورد دیگه هم میشه به بعضی بیماری ها مثل ام اس اشاره کرد ولی بیشتر با توجه به اینکه میگین دستتون زیر سرتون قرار میگیره همون فشار که رو عصبتون اومده قابل قبوله اگه مدت طولانی این مشکل رو

دارین و در طول روز هم تکرار میشه یا حالت گز گز و سوزن سوزن شدن و بی حسی رو برای مدت طولانی دارین یا میخواین بیشتر مطمئن شین پیش متخصصین مغز و اعصاب و ستون فقرات باید برین

Eblis 2011
06-01-2013, 00:48
سلام .

من این مشکل رو دارم . این مربوط میشه به خواب رفتن انگشت که اگه شدت پیدا کنه آدم از خواب بیدار میشه .... و بعد از 2 دقیقه دوباره به حالت عادی برمیگرده .... گز گز هم میگه زمانی که این حالت پیش میاد ....

نگران نباش . :n16:

brad pitt
06-01-2013, 01:10
ام آر آی مغز هم بخوایم بریم خیلی گرونه

بیمه قبول میکنه ؟

V E S T A
06-01-2013, 01:30
ام آر آی مغز هم بخوایم بریم خیلی گرونه

بیمه قبول میکنه ؟

برای خواب رفتن دست و پا فقط پزشک تشخیص میده کسی به ام آر آی نیاز داره یا نه ..

بعضی بیمارستان ها با بعضی از بیمه ها قرار داد دارن و قبول میکنن .

havzhini
09-01-2013, 11:37
میتونه از اوره خون هم باشه.
البته من برای انگشتان پا دیدم این بی حس شدن رو برای بالا بودن اوره خون.

raana
09-01-2013, 16:29
گردن دارای 7 تا مهره هست که اعصاب مربوط به نواحی شانه- بازو-ساعد-مچ -انگشتان از بین این مهره ها عبور کرده...

این اعصاب از گردن تا انگشتان دست ادامه داره و هر جا که تحت فشار قرار بگیره باعث بروز بی حسی میشه....

در حال حاضر بهترین درمان اینه که فشاری که روی این نواحی وارد میشه رو کمتر کنی...

اگر دیدی بهتر نشد....بعد از اون به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن که به احتمال زیاد اولین کاری که برات میکنه گرفتن

نوار عصب هست.........

Amin_0913
09-01-2013, 16:50
گردن دارای 7 تا مهره هست که اعصاب مربوط به نواحی شانه- بازو-ساعد-مچ -انگشتان از بین این مهره ها عبور کرده...

این اعصاب از گردن تا انگشتان دست ادامه داره و هر جا که تحت فشار قرار بگیره باعث بروز بی حسی میشه....

در حال حاضر بهترین درمان اینه که فشاری که روی این نواحی وارد میشه رو کمتر کنی...

اگر دیدی بهتر نشد....بعد از اون به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن که به احتمال زیاد اولین کاری که برات میکنه گرفتن

نوار عصب هست.........

امشب امتحان میکنم
شبا بالشتم رو میارم بالا و میخوابم شاید به خاطر همین باشه