مشاهده نسخه کامل
: بهترین برند اسپیکر ۲ تکه ...
این تایپک رو راه انداختم تا بررسی خیلی بهتر و تخصصی تر اسپیکر های ۲ تکه رو شروع کنیم.
این همه تایپک من توی این سایت دیدم ولی راجعبه اسپیکرهای ۲ تکه صحبت نشده بود ! و اگه هم شده بود بین بحثهای دیگه بود، بازار صوتی و تصویری تنها مربوط به برندهای خاص نمیشه ! اسم اسپیکر یا اسپیکرهای ۲ تکه که میاد هیچکس نظر کارشناسی نمید! ولی بگی فوکال کنوود.... همه ۱۰۰۰تا پست میدان، من خواهش میکنم از مدیران و دوستانی که این تایپک رو میخونن شرکت کنن و نظرشون رو بگن و تجربیاتشون رو در اختیار عموم قرار بدن.
موضوع بحث همونطور که مشخص بررسی بهترین برند توی اسپیکرهای ۲ تکه از جمله راک ، ویکر ، هایمر ، مینگو ...
بهترین برند اسپیکرهای ۲ تکه کدام است ؟
نمیدونم این تایپک راه اندازی شده یا نه !
یعنی هیچکس از اسپیکر ۲ تکه سر در نمیاره؟!
همه توی کار های فای هستن ؟!
۴ نفر پیدا نمیشه که اسپیکر ۲ تکه گوش داده باشه از برند خاصی یا از تجربیاتش واسمون بگه ؟ چه برندی واسه کدوم کشور کدوم برند بهتر کار میکنه ؟!
Soroush-S
06-01-2013, 12:30
البته تاحالا استفاده نکردم ولی از بلندگوهای ایستاده فراسو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خیلی خوشم میاد. قیمتش پایین بود حدود 150 تومن ولی الان بالا رفته
دوست عزیز مرسی که توی این بحث شرکت کردید، من تا به حل صدای فراسو رو نشنیدم، ولی اسپیکر با برند ... رو خیلی دقیق گوش دادم، باس خیلی زیادی داشت، ۸تا ساب ووفر ۸ اینچ یه مید و تویتر، جالب بود ولی از این بهتر هم هستش، من این رو شنیدم فقط
Soroush-S
06-01-2013, 13:29
خب الان این بلندگوهای دوتکه به ال سی دی هم متصل میشن؟ سایت فروش ندارن؟
بله وصل میشن، اسپیکرهای ۲ تکه فقط به دلیل کیفیت نسبتا کمتر به بقیه اسپیکرهای دیگه مورد توجه بعضیها قرار نمیگیره، ولی فروش خیلی خوبی داشته، خیلیها برای صدا بازی کردن روی به این اسپیکرها میارن، سایت هایی که من میشناسم برای ویکر و راک هست، سایت راک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا محصولاتش متنوع هست راک، بسته به هر سلیقه ساخته شده، و فقط اسپیکرهای ۲ تکه نمیسازه، اسپیکرهای ۲.۱ هم داره، من فکر کنم برند راک خوب باشه، ویکر هم به نظرم خوب میاد، ولی باز اگه هر کسی تست کرده بیاد اینجا تجربیاتشو در اختیار ما و همه افراد قرار بده ممنونش میشم
اسپیکر راک مدل DJ 1003 امروز به دستم رسید !!! صدا گرفتم خوب بود ! کسی خواست بگه ازش عکس و فیلم بگیرم بذارم اینجا.
Soroush-S
07-01-2013, 22:06
مبارکت باشه - چندتا عکس بزار ضمنا یه لینک ازش بزار. و اگه میشه بگین چند گرفتین و به چه وصیله ای متصل کردین.
مرسی عزیز اینم عکس از اسپیکر : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات : ۲تا ساب ووفر ۱۰ [ ۲*۱۵۰ وات ] اینچ در هر باکس که میشه ۴تا ، ۱ تویتر و یک میدرنج، به زودی کلیپش رو هم میزارم ببینی، من به کامپیوتر وصل کردم،به همه پلیرهای خانگی هم وصل میشه ، ۵۲۰ تومن خریدم
Soroush-S
08-01-2013, 16:17
نمیدونم چرار عکست بالا نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Soroush-S
08-01-2013, 21:11
اسپیکر خیلی پرقدرتی بنظر میاد مبارکتون باشه.
ضمنا اسپیکر ساخت ایرانه یا چین؟
مرسی داداش، قابل نداره
اسپیکر ساخت چین هستش،واقعا پر قدرت، من صدای بلندگوهای زیادی شنیدم، از نظر قدرت واقعا حرف نداره! من با بلندگوهای کنوود [ ویکر ] هم کار کردم ضبطهای طبقه سونی ... کیفیت اونها کمی بیشتر بود ولی از نظر قدرت واقعا به این نمیرسن ! صداشو روی ۴۰ که گذاشتم طبقه پایین کاملا شیشها میلرزید خیلی شدید ! اگه میخوای کیفیتش هم بیشتر باشه نزدیک ۲۰۰ تومان دیگه بیشتر از هزینه من [ ۵۲۰ تومان ] خرج کنی کیفیتش هم خوب میشه، من بودجه زیادی واسه اسپیکر نمیخواستام بذارم، میخواستم سیستمهای فای جم کنم، ولی نشد اینو خریدم، یه مدل دیگه بود ۷۲۰ هزار تومان ، ۴تا ساب ووفر ۱۰ اینچ ، یه میدرنج ۶.۵ اینچ ، و ۲تا تویتر ۱ اینچ، یه چیز دیگه هم داشت که فکر کنم بیزر هستش واسه صداهای خیلی ریز، اگه اشتباه نکرده باشم، کیفیت با این وجود خیلی بهتر میشه !!!
shahinshah
18-06-2016, 13:52
سلام دوستان
اسپیکر 2 تکه یه چیز ثابت نیست خیلی اسپیکر ها 2 تیکه هستن ولی کاربرد های کاملا متفاوتی دارن
میتونه اسپیکر کامپیوتر باشه یا سیستم های فای یا از این چینی ها مثل راک
شما باید ببینید چه اسپیکری میخواهید و استفادتون دقیقا چیه
من یه سایت خوب معرفی می کنم که تخصصی اسپیکر کار می کنه و فروش آنلاین هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.