مشاهده نسخه کامل
: ارشد برق قدرت یا مدیریت ؟
MOHAMMAD2010
05-01-2013, 17:08
سلام
دوستان من رشته کاردانیم قدرت بود کارشناسیم اومدم الکترونیک ( 1 ترم دیگه هم اگه خدا بخواد تمومه ) حالا میخواستم ببینم به نظر شما برای ارشد چه رشته ای برم ( داشنگاه آزاد )
از نظر علاقه خودم مدیریت و کلا اینجور رشته ها رو بیشتر دوست دارم ولی از نظر کار اصلا نمیدونم مدرک ارشدش به درد میخوره یا نه ؟
از طرفی چون لیسانسم الکترونیک بوده و الکترونیک اونقدر بازار کار خوبی نداره میگم ارشد رو برم قدرت که از نظر کار بهتر باشه
از یه طرف دیگه هم میترسم ارشد قدرت درساش خیلی سخت باشن و اصلا نتونم پاس کنم
حالا نظر شما چیه ؟
ممنون
behrouz.m
05-01-2013, 17:22
سلام
درسای قدرت که کلا از بقیه گرایشا راحت تره ارشدشم همینطور
منم یه همچین مشکلی دارم؛ با یکی دو نفر مشورت کردم
یکیش گفت برو همون گرایش خودت(مخابرات) چرا که "نه مدیریت خیلی تو ایران کاربردیه مبادا از زیادی کار رودل کنی"؛ البته به غیر از تهران جای دیگه بدرد نمیخوره
اون یکیم گفت که "آره اگه علاقه نداری بزن مدیریت خیلیم بازار کارش خوبه"
نتیجه اینکه ببین خودت چکاره ای
در کل به نظر من قدرت بری بهتره چون نسبت به گرایشای دیگه واقعا کارش بیشتره
سلام
دوستان من رشته کاردانیم قدرت بود کارشناسیم اومدم الکترونیک ( 1 ترم دیگه هم اگه خدا بخواد تمومه ) حالا میخواستم ببینم به نظر شما برای ارشد چه رشته ای برم ( داشنگاه آزاد )
از نظر علاقه خودم مدیریت و کلا اینجور رشته ها رو بیشتر دوست دارم ولی از نظر کار اصلا نمیدونم مدرک ارشدش به درد میخوره یا نه ؟
از طرفی چون لیسانسم الکترونیک بوده و الکترونیک اونقدر بازار کار خوبی نداره میگم ارشد رو برم قدرت که از نظر کار بهتر باشه
از یه طرف دیگه هم میترسم ارشد قدرت درساش خیلی سخت باشن و اصلا نتونم پاس کنم
حالا نظر شما چیه ؟
ممنون
سلام هر دو جزو رشته های خوب بازار هستند ...
رشته برق قدرت بهتر از الکترونیک هست ...
و البته رشته برق کلا رشته سنگینی هست ...
باید با علایق و توانایی های خودتون ببینید که در کدوم موفق خواهید بود...
MOHAMMAD2010
06-01-2013, 18:06
سلام هر دو جزو رشته های خوب بازار هستند ...
رشته برق قدرت بهتر از الکترونیک هست ...
و البته رشته برق کلا رشته سنگینی هست ...
باید با علایق و توانایی های خودتون ببینید که در کدوم موفق خواهید بود...
خب من شرایطمو گفتم ! از نظر علاقه هم گفتم
ولی مشکلم اینه شاید ارشد مدیریت زیاد به دردی نخوره و از اونجایی هم که لیسانسم هم الکترونیکه شاید از نظر کار مشکل پیدا کنم ( اگه لیسانسم قدرت بود ارشد رو 100 درصد میرفتم مدیریت )
ارشد برق بايد براي قبولي درس بخوني ولي خب ارشدش خيلي ارزش داره كلا كارشماسيش هم ارزش داره چه برسه به ارشدش ولي مديريت اگه بخواي براي بازار كار درس بخوني بايد حد اقل تا دكترا بري ارشد مديريت هم قبول شدنش تو دانشگاه آزاد خيلي آسونه......
ولي كلا ارشد برق كجا و مديريت كجا........:n04:
MOHAMMAD2010
06-01-2013, 20:10
ارشد برق بايد براي قبولي درس بخوني ولي خب ارشدش خيلي ارزش داره كلا كارشماسيش هم ارزش داره چه برسه به ارشدش ولي مديريت اگه بخواي براي بازار كار درس بخوني بايد حد اقل تا دكترا بري ارشد مديريت هم قبول شدنش تو دانشگاه آزاد خيلي آسونه......
ولي كلا ارشد برق كجا و مديريت كجا........:n04:
از نظر قبول شدن تو آزاد هر دو تا زیاد سخت نیست ( پیگیر نتایج تکمیل ظرفیت امسال اگه بودین متوجه میشدین من چی میگم )
کسی انگار با دقت پستای منو نمیخونه !!!
یعنی چی برق کجا مدیریت کجا !؟ از چه لحاظ ؟ کار ؟ سختی ؟ یا فقط از نظر کلاس داری میگی !؟
از نظر قبول شدن تو آزاد هر دو تا زیاد سخت نیست ( پیگیر نتایج تکمیل ظرفیت امسال اگه بودین متوجه میشدین من چی میگم )
کسی انگار با دقت پستای منو نمیخونه !!!
یعنی چی برق کجا مدیریت کجا !؟ از چه لحاظ ؟ کار ؟ سختی ؟ یا فقط از نظر کلاس داری میگی !؟
برادر من به رشته مديريت بي احترامي نميكنم و رشته خودم هم برق نيست ولي به دليل يك سري مسائل در اين كشور فقط 5 درصد رشته ها داراي بازار كار هستند كه برق هم جز اون رشته هاست....
در قانون كار اين كشور مقايسه برق با مديريت مثل مقايسه هواپيما با دوچرخه است.....:n19:
حالا من از همه لحاظ برات ميگم :
1 بازار كار : در اين مقوله مديريت در مقطع ارشد هيچ حرفي در مقابل ارشد برق نميتونه بزنه....
2: سختي : در اين مورد علاوه بر اينكه كدوم دانشگاه آزاد منظورتون باشه ولي باز هم به طور مثال در دانشگاه آزاد كرج در مقطع ارشد از 1 تا 20 بخوايم نمره بديم برق مثلا 18 ميگيره و مديريت 10 و باز اين برقه كه برنده ميشه
3: كلاس ها : دقيقا چه چيز كلاس ها منظورته؟؟؟؟
4: علاقه: در تمام دنيا علاقه شرط اول موفقيت در كار و تحصيله ولي در ايران اين طور نيست حالا خودتون دو دو تا چهار تا كنيد ببينيد كدومش براتون مهمه....
پيگير نتايج مرحله اول بودم ولي از بدشانسي نفهميدم مرحله دومي هم وجود داره و به همين دليل خيلي خيلي ناراحت شدم چون در مرحله دوم قبول ميشدم.....حيف:n28::n28::n28:
MOHAMMAD2010
06-01-2013, 21:07
2: سختي : در اين مورد علاوه بر اينكه كدوم دانشگاه آزاد منظورتون باشه ولي باز هم به طور مثال در دانشگاه آزاد كرج در مقطع ارشد از 1 تا 20 بخوايم نمره بديم برق مثلا 18 ميگيره و مديريت 10 و باز اين برقه كه برنده ميشه
ولی من میخوام آسون تر باشه از این نظر
پيگير نتايج مرحله اول بودم ولي از بدشانسي نفهميدم مرحله دومي هم وجود داره و به همين دليل خيلي خيلي ناراحت شدم چون در مرحله دوم قبول ميشدم.....حيف
آره چون مرحله دوم تقریبا همه رو گرفته !
------------------------------------------------------
بازم ممنون
تا اینجا همه انگار با شرایط من میگن برم برق
MOHAMMAD2010
08-01-2013, 17:11
اگه کسی نظر دیگه ای هم داره بگه
MOHAMMAD2010
12-01-2013, 19:36
دوستان یکی دو هفته دیگه ثبت نامه
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
MOHAMMAD2010
25-01-2013, 13:07
یک هفته دیگه ثبت نامه اگه کسی آخرین راهنمایی رو داره بگه
shabe.saket
26-01-2013, 15:43
اگر کار گیر بیاد.....
ارشد قدرت: جذب در کارخانه ها و مشاغل مرتبط با برق
ارشد مدیریت: جذب در نظام بانکی - بیمه ای - اداری...
ببین کدوم و بیشتر دوست داری (شغلی)
فکر میکنم قدرت سخت تر از مدیریت باشه احتمالآ
MOHAMMAD2010
26-01-2013, 19:50
اگر کار گیر بیاد.....
ارشد قدرت: جذب در کارخانه ها و مشاغل مرتبط با برق
ارشد مدیریت: جذب در نظام بانکی - بیمه ای - اداری...
ببین کدوم و بیشتر دوست داری (شغلی)
فکر میکنم قدرت سخت تر از مدیریت باشه احتمالآ
خب خودم کلا از محاسباتیو اینا زیاد خوشم نمیاد از نظر دوست داشتن مدیریت رو بیشتر دوست دارم
من میخوام آسون تر هم باشه که خب از این نظرم مدیریت بهتره
ولی از نظر کار خیلیا میگن برق بهتره !
نمیدونم والا :n03:
-----------------------------------------------
دوستان دوشنبه ثبت نامه کمک کنین
یک هفته دیگه ثبت نامه اگه کسی آخرین راهنمایی رو داره بگه
من بودم مدیریت می رفتم. شما چی کار کردید؟
ترنم اعتمادی
05-02-2013, 20:47
قدرت که خیلی خوبه
MOHAMMAD2010
07-02-2013, 18:35
ممنون از همه دوستان امروز برق قدرت ثبت نام کردم
arian1987
13-03-2013, 20:13
دوست خوبم من دانشجوي كارشناسي ارشد مديريتم.بنظرم بازار كار رشته برق با مدرك كارشناسي ارشدش زياد فرقي نميكنه اما از لحاظ اينكه دانشگاهاي زيادي ارشد مديريت ميگيرن قبول شدنش آسونتره.البته بازار كار مديريت هميشه بهتر از بقيه رشته ها بوده.درسهاش هم آسونتر از ارشد برقه::n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.