مشاهده نسخه کامل
: مشكل با مانيتور يا ...؟؟
mehdidll
30-07-2006, 08:24
سلام دو ستان يه سوال در مورد مانيتور داشنم
يه چند مدتي هست كه در موقع كار كردن با كامپيوتر مانيتور يدفعه سياه ميشه و دوباره بعد 1 ثانيه درست ميشه
بعضي مواقع هم اون صفحه اي كه باز بوده همونجور ثابت ميمونه و بايد يه refresh انجام بدم تا درست بشه هر كاري كه به فكرم رسيد كردم وضوع صفحه نمايش و 'و گفتم شايد از screen refresh rate با شه روي هم گزينه هاش تستكردم
درست نشد و ... خلاصه ويندوز رو هم عوض كردم ولي بازم درست نشد كه نشد نمي دونم مشكل از مانيتور هست يا .. بد جور اعصابمو خرد كرده يه راه حلي پيشنهاد كنيد
منتظر راهنمايي هاي ارزشمند شما دوستان هستم
ممنون - حق نگهدارتون
سلام دو ستان يه سوال در مورد مانيتور داشنم
يه چند مدتي هست كه در موقع كار كردن با كامپيوتر مانيتور يدفعه سياه ميشه و دوباره بعد 1 ثانيه درست ميشه
بعضي مواقع هم اون صفحه اي كه باز بوده همونجور ثابت ميمونه و بايد يه refresh انجام بدم تا درست بشه هر كاري كه به فكرم رسيد كردم وضوع صفحه نمايش و 'و گفتم شايد از screen refresh rate با شه روي هم گزينه هاش تستكردم
درست نشد و ... خلاصه ويندوز رو هم عوض كردم ولي بازم درست نشد كه نشد نمي دونم مشكل از مانيتور هست يا .. بد جور اعصابمو خرد كرده يه راه حلي پيشنهاد كنيد
منتظر راهنمايي هاي ارزشمند شما دوستان هستم
ممنون - حق نگهدارتون
سلام
دوست عزيز اينطور كه من از نوشته هاي شما برداشت كردم به احتمال زياد مشكل از مونيتور و يا كابل اونه .
كمي كابلش را با دست جابجا كن ببين قطع و وصل ميشه يا نه ؟!
موقعي كه سياه ميشه با يه ضربه كوچك درست ميشه يا خير ؟!
موفق باشي
البته فيش هاو سوكت هاي ارتباطي آن هم فراموش نشه .
البته فيش هاو سوكت هاي ارتباطي آن هم فراموش نشه .
البته فيش هاو سوكت هاي ارتباطي كابل هم فراموش نشه .
ببخشيد پست هاي شماره 3 و 4 تكرار شده نميدونم چطور ميشه اونا را حذف كرد .
mahdy2021
30-07-2006, 10:59
فقط نگفتي كه مانيتور هم خاموش ميشه يا فقط تصوير سياه ميشه؟
mehdidll
01-08-2006, 01:56
سلام ممنون از اينكه جواب دادين
ببينيد دوستان اونجوري كه شما فكر ميكنيد نيست يعني مانيتور خاموش نميشه فقط صفحه يه لحظه سياه ميشه و بعد باز
به حالت عادي برميگرده بعضي وقتها هم تصوير ثابت رو صفحه ميمونه و بايد يه ه refres كنم تا درست بشه
فكر نكنم از كابل ها باشه !
ممنون
Aminzikzak
01-08-2006, 05:17
شک دارم مشکلت سخت افزاری باشه یا به کابل ربطی داشته باشه چون میگی با یه Refresh درست میشه احتمالاً تو نرم افزار راه اندازگرافیک مشکلی هست یا اشکال از خود گرافیکه...
اشکال از کارت گرافیکه
درایور کارت گرافیک تو نصب کن ممکنه درست شد
با یک کارت گرافیک دیگه امتحان کن مطمین شو
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.