مشاهده نسخه کامل
: تیغ یدک فیوژن پاور
ali_khoshtip
05-01-2013, 12:14
سلام من از ژیلت فیوژن پاور برای اصلاح صورت استفاده میکنم
دیروز رفتم داروخانه تیغشو بگیرم قیمت تیغ یدک پاور 44000 تومان و تیغ یدک فیوژن معمولی 37000 تومن بود
تفاوت این دو تیغ چیه که 7000 تومن اختلاف قیمت دارند؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
MehranVB
05-01-2013, 12:51
دسته تیغ این دو تا با هم متفاوته.
پاور با باتری کار میکنه و ویبره هم داره، ولی فیوژن معمولی، ویبره نداره.
اگه از دسته تیغ پاور استفاده میکنید همون پاور رو بگیرید.
ali_khoshtip
05-01-2013, 13:50
دسته تیغ این دو تا با هم متفاوته.
پاور با باتری کار میکنه و ویبره هم داره، ولی فیوژن معمولی، ویبره نداره.
اگه از دسته تیغ پاور استفاده میکنید همون پاور رو بگیرید.
دوست عزیز هم تیغ فیوژن پاور و هم تیغ فیوژن معمولی به دسته پاور میخوره,فقط میخوام بدونم تفاوتش چیه که اختلاف قیمت دارن؟آیا تیغ پاور تیزتر هستش؟
من که هر دوی تیغ هارو نگاه کردم جز تفاوت تو رنگ چیز دیگه ای ندیدم
MehranVB
05-01-2013, 14:16
گفتم که، اگر معمولی بگیرید دیگه نمیتونید از ویبره استفاده کنید!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
ali_khoshtip
05-01-2013, 14:53
گفتم که، اگر معمولی بگیرید دیگه نمیتونید از ویبره استفاده کنید!
الآن برادر من فیوژن معمولی داره , منم از یکی از تیغ هاش استفاده کردم بدون مشکل ویبره کار میکرد
منظور شمارو از اینکه میگید اگر تیغ معمولی بگیرم دیگه نمیتونم از ویبره استفاده کنم رو متوجه نمیشم
MehranVB
05-01-2013, 15:04
من امتحان نکردم، اما فروشنده بهم گفته بود اگه معمولی رو بزاری رو پاور، ویبره کار نمیکنه.
ali_khoshtip
05-01-2013, 15:08
ویبره کار میکنه دوست عزیز فقط تفاوت قیمت 7000 تومنی رو نمیفهمم واسه چیه
ali_khoshtip
05-01-2013, 18:16
لطفا یکی ی جواب درست حسابی بده
میخوام بدونم اگه تفاوتی تو کیفیت ندارن تیغ فیوژن معمولی بگیرم و با دسته پاور استفاده کنم
لطفا یکی راهنمایی کنه
ali_khoshtip
07-01-2013, 11:48
کسی نظری نداره؟
MOHAMMAD2010
07-01-2013, 13:18
با اجازه صاحب تاپیک :
کسی میدونه تیغ اصل mach3turbo رو از کجا باید پیدا کرد ؟ ما چند وقت پیش 20 تومن یه بسته خریدیم از یه داروخونه معتبر اومدیم تو خونه استفاده کنیم یه بار هم نشد ! به قدری که میسوخت و اصلا جلو نمیرفت ! رفتیم یه جا دیگه خریدیم باز این از اون خیلی بهتره ولی اینم مثل اون قدیمیا نیست !
کسی نمیدونه از اون اصلا که قدیما بود از کجا میشه پیدا کرد ؟
لطفا یکی ی جواب درست حسابی بده
میخوام بدونم اگه تفاوتی تو کیفیت ندارن تیغ فیوژن معمولی بگیرم و با دسته پاور استفاده کنم
لطفا یکی راهنمایی کنه
دو تفاوت دارن:
1. صابون های روی تیغ های Power یک سری روغن های طبیعی دارند که جیلت میگه برای پوست خوبه که در معمولی ها نیست.
2. پوشش روی تیغ ها بهینه شده برای لرزش های پاور.
نتیجه: همون ارزون تره رو بگیرید اصلا تفاوتی نیست. :n09:
M A M M U T
10-01-2013, 02:17
خب تفاوتشون که دوستان گفتن ...بعیده از لحاظ فنی تفاوتی داشته باشه...چون تیغش مربوط به دو سری متفاوت از محصولات ژیلت هست با هم تفاوت قیمت دارن
++++++++++++++++++++++++++++++
چقدر هم گرون شدن... بسته ی 4 تایی رو پارسال خریدم 20 تومن :n28::41::13:
میگم دوستان من وقتی بدون صابون و این چیزا میزنم خیلی راحت تر و تمیزتر میزنه تا وقتی کف میزنم.... به جز : وقتی که از همین صابونهای روی تیغ روی پوستم میاد........
این لایه نازک صابون روی تیغش چیه ؟ بیرون گیر میاد ؟یه چیز لزج ماننده....
ممنون.
ali_khoshtip
10-01-2013, 23:36
از دوستان هر کی انگلیسیش خوبه یه ایمیل به ژیلت بزنه تفاوت دقیق این دوتا تیغ رو بپرسه چون تو سایتهای خارجی هم تفاوت قیمت دارن
ممنون
درود
دوستان مطلع لطفا راهنمایی بفرمایند
من یک دسته فیوژن معمولی دارم.اخیرا یک بسته یدک فیوژن پاور بدستم رسیده.آیا میتوانم از آن یدک ها روی دسته معمولی استفاده کنم یانه؟(بسته را باز نکرده ام)
MehranVB
12-01-2013, 09:02
با توجه به سئوال و جوابی که در صفحه زیر وجود داره، جواب یکی از کارمندای ژیلت این بوده که تیغ پاور و معمولی هیچ فرقی با هم ندارن و تنها تفاوت یکی در دیزاین اونها هست و یکی دیگه هم اینکه روی تیغ پاور یه لایه هست که باعث میشه روی پوست نرم تر و لیزتر عمل کنه. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alone one
21-06-2013, 22:18
با اجازه صاحب تاپیک :
کسی میدونه تیغ اصل mach3turbo رو از کجا باید پیدا کرد ؟ ما چند وقت پیش 20 تومن یه بسته خریدیم از یه داروخونه معتبر اومدیم تو خونه استفاده کنیم یه بار هم نشد ! به قدری که میسوخت و اصلا جلو نمیرفت ! رفتیم یه جا دیگه خریدیم باز این از اون خیلی بهتره ولی اینم مثل اون قدیمیا نیست !
کسی نمیدونه از اون اصلا که قدیما بود از کجا میشه پیدا کرد ؟
آقا این سوال منم هست
کسی میدونه از کجا ژیلت اصل گیر بیاریم؟
آقا تاپیک زیرخاکی میاریم بالا : دی
یه سؤال در مورد فیوژن پاور
تو فریزر گذاشتن این مدل مشکلی براش به وجود نمیاره ؟!
از این لحاظ که باتری میخوره و سازه الکتریکی داره ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.