مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری : فن سی پی یو یکسره کار میکنه
iceeeeeeee
05-01-2013, 00:35
با سلام و عرض خسته نباشی
مدتی هست که فن سی پی یو من در حالت عادی یکسره کار میکند. هرچند یکی از قابلیت مادربردم EPU-6 Engine هست که خودش فن ها را کم و زیاد میکنه . با اینکه اصلاً بازی یا با نرم افزار سنگینی کار نمیکنم فن سی پی یو یکسره کار میکنه که تا حالا برام اتفاق نیفتاده بود. دمای سی پی یوم بین 57 الی 64 درصد هست. مشخصات سی پی یو intel Core 2 Duo E7400 هست و مادربردم Asus مدل P5Q هست. می خواستم بدونم که :
1- در حالت عادی یا نرمال فن سی پی یو باید چقدر باشه ؟ و حداکثر از چند درصد نباید تجاوز کند؟
2- علت اینکه فن یکسره کار میکنه چیه ؟ و چه راهکار هایی را شما پیشنهاد میکنید .
3- آیا این درصدی که گفتم برای سیستم خط داره یا نه؟
لطفاً راهنمایی کنید.
فن شما با تناسب به مقدار کار کرد خود سی پی یو کار میکنه
شما برای اینکه بفهمی مشکل از کجاست ctrl+shift+esc در win7 یا 8 , ctrl+alt+delet در xp را بزن
در قسمت processes ببین کدوم نرم افزارت که داره اذیت میکنه
درصدشو جلو همه نرم افزار ها زده ممکنه حتی ویروس باشه
1-در حالت عادی سی پی یو شما باید بین 1 تا 2 % کار کنه مگر این که روش فشار باشه مثلا هنگام بازی یا ران کردن چند برنامه همزمان یا دانلود چندین فایل همزمان
که همش با مدیرت همون قسمتی که گفتم قابل حل هست
به 100% هم ککه برسه طوریش نمیشه فقط فشار میاد البته نه در مدت زمان طولانی بین 30 تا 1 ساعت
من خودم موقع کانورت با لپتاپ 4 هسته ایم فول همه هسته ها کانورت میکنن فنم صدای تراکتور میده اما طوریش نمیشه باید فقط هوا برسه به سیستمت
فکر میکنم نرم افزار هیی هم باشه که اتوماتیک مشکل رو حل کند
2-فقط فشار روی سی پی یو
3- نه ندارد
iceeeeeeee
05-01-2013, 09:49
سلام
من ویندوزم ایکس پی هست و ctrl+alt+del را میزنم دما روی 57 الی 64 هست.
در ضمن چه طوری میتونم از طریق processes بفهمم که مشکل از کدوم نرم افزار هست . چون وقتی توی این قسمت میرم در قسمت CPU بیش از 30 تا برنامه هست که در قسمت CPU بیشتر عدد ها 00 نوشته و دو تا از برنامه عدد 99 و 35 را نشون میدند. الان عدد 99 مریوط به
system Idle process هست که نمیدونم مربوط به کدوم برنامه هست.
در ضمن این درصدی که گفتم زمانی هستش که روی کامپیوتر نه بازی میکنم و نه با نرم افزاری کار میکنم . فقط در حد موزیک و اینترنت که بعید میدونم که سی پی یو را درگیر کنه .
لطفاً راهنمایی کنید.
همون دو تا برنامه دارن کار میکنن و فن سی پی یو رو به کار دارن میندازن
شما روش وایسا کلیک راست بکن و گزینه end task را بزن
اگر میخوای بفهمی دقیقا چه برنامه ای هست همون جا گزینه open file location رو بزن اگه ویروس بود کلا پاکش کن
با سلام و عرض خسته نباشی
مدتی هست که فن سی پی یو من در حالت عادی یکسره کار میکند. هرچند یکی از قابلیت مادربردم EPU-6 Engine هست که خودش فن ها را کم و زیاد میکنه . با اینکه اصلاً بازی یا با نرم افزار سنگینی کار نمیکنم فن سی پی یو یکسره کار میکنه که تا حالا برام اتفاق نیفتاده بود. دمای سی پی یوم بین 57 الی 64 درصد هست. مشخصات سی پی یو intel Core 2 Duo E7400 هست و مادربردم Asus مدل P5Q هست. می خواستم بدونم که :
1- در حالت عادی یا نرمال فن سی پی یو باید چقدر باشه ؟ و حداکثر از چند درصد نباید تجاوز کند؟
2- علت اینکه فن یکسره کار میکنه چیه ؟ و چه راهکار هایی را شما پیشنهاد میکنید .
3- آیا این درصدی که گفتم برای سیستم خط داره یا نه؟
لطفاً راهنمایی کنید.
سیستم رو خاک گیری کنید و. فن سی پی یو رو چک کنید که سالم باشه قابلیت smart fan رو هم در ستاپ سیستم فعال کنید
از یک خمیر خوب برای سی پی یو استفاده کنید تهویه کیس رو بررسی کنید دمای محیط رو بررسی کنید و چک کنید سیستم ویروسی نباشه
iceeeeeeee
06-01-2013, 10:10
سیستم رو خاک گیری کنید و. فن سی پی یو رو چک کنید که سالم باشه قابلیت smart fan رو هم در ستاپ سیستم فعال کنید
از یک خمیر خوب برای سی پی یو استفاده کنید تهویه کیس رو بررسی کنید دمای محیط رو بررسی کنید و چک کنید سیستم ویروسی نباشه
سلام
به قسمت تنظیمات بایوس رفتم ولی چنین گزینه ای نبود ولی گزینه های دیگر مربوط به سرعت فن سی پی یو و ... بود . در ضمن یک عکس از قسمت تنظیمات Power مادربردم گرفتم تا شما راحتر به ما کمک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت Power fan speed دو گزینه بیشتر وجود نداره . که یکی N/A و دیگری ignor یا ایگنور هست .
از راهنمایتون ممنونم
cpu q-fan control رو بزارید رو حالت enable
اگه درست نشد موارد دیگرو بررسی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.