ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گردن درد

saadat68
04-01-2013, 23:31
سلام بچه ها

گردن من و قسمتی از شونه و بازو درد گرفته و زیاد نمیتونم تکونش بدم فکر میکنم به خاطر زیاد نشستن پای کامپیوتر و میز هست

کسی همچین مشکلی داشته؟ خوب میشه ؟ نیاز به دکتر رفتن هست؟ اگه دارویی پمادی چیزی هم به نظرتون میرسه بگین:دی

raana
05-01-2013, 16:16
سلام

گردن دارای 7 تا مهره هست که اعصاب مربوط به نواحی شانه- بازو-ساعد-مچ -انگشتان از بین این مهره ها عبور کرده...

و عواملی که باعث آسیب رسیدن به گردن میشه :وقتی سر بیش از حد پایین باشد مثل :نگاه کردن به کامپیوتر-خیاطی کردن-انجام تعمیراتی و...

حالا هر آسیبی به مهره ها مثل ضربه خوردن به مهره ها یا سائیده شدن مهره ها باعث آسیب رسیدن به عصب ها شده و در نهایت

باعث بروز درد و بی حسی تو نواحی گردن-شانه-و به طور کلی دست میشه(البته بازم بستگی داره مهره ی چندم گردن آسیب دیده باشه)

که در این حالت باید به متخصص ارتوپد مراجعه بشه و با استفاده از گردن بند های طبی فشار از روی گردن برداشته بشه برای مدتی و

بعد از اون باید عضلات گردن تقویت بشه تا فشاری که به مهره های گردن وارد میشه کم بشه

البته یه حالت دیگه هم وجود داره که خیلی هم شایع هست....اونم اینه که اکثر افراد به علت داشتن قوز کمر به صورت ناخودآگاه به عارضه

سر به جلو بودن مبتلا میشن....که در این حالت هم با استفاده از حرکات ورزشی باید عضلات گردن را تقویت کرد و به سر جای طبیعی خودش

برگردوند....

برای مهار کردن درد :

اگر درد به صورت گرفتگی عضلات هست ..که پماد پیروکسیکام یا دیکلوفناک مناسبه و همین طور قرص های شل کننده عضلات

مثل:باکلوفن-دیکلوفناک و....

و اگر درد ناشی از ساییدگی مهره ها باشه داروهای مسکن که در عین حال آثار ضدالتهابی هم دارن مثل:ژلوفن- ناپروکسن و...

که همه ی این داروها باید با مشورت با پزشک یا دکتر داروساز مورد استفاده قرار بگیره....

و شما با توجه به درد تو ناحیه شانه و بازو بهتره حتما به متخصص ارتوپد مراجعه کنید....

غول مرحله اخر
18-12-2014, 22:11
با سلام
من چند روزی هست که گردنم درد میکنه. ولی نمدونم چرا؟؟
خودم فکر میکنم بخاطر اینکه بدخوابیدم باشه...
ولی الان 2روزه همچنان ادامه داره!!!
راه درمانش چیه؟ باید کجا مراجعه کنم؟ فیزیوتراپ یا متخصص استخوان و مفصل یا پزشک عمومی؟؟؟
سپاس

laxer
18-12-2014, 23:35
با سلام
من چند روزی هست که گردنم درد میکنه. ولی نمدونم چرا؟؟
خودم فکر میکنم بخاطر اینکه بدخوابیدم باشه...
ولی الان 2روزه همچنان ادامه داره!!!
راه درمانش چیه؟ باید کجا مراجعه کنم؟ فیزیوتراپ یا متخصص استخوان و مفصل یا پزشک عمومی؟؟؟
سپاس

تورم ندارید که؟
به پزشک عمومی مراجعه کنید خودش ارجاع میده اگه لازم شد.

احتمالا" ناپروکسن و ایبوپروفن تجویز خواهد کرد.

غول مرحله اخر
19-12-2014, 06:57
تورم ندارید که؟
به پزشک عمومی مراجعه کنید خودش ارجاع میده اگه لازم شد.

احتمالا" ناپروکسن و ایبوپروفن تجویز خواهد کرد.
نه تورم ندارم.
یه پماد به اسم کاپسیان تو خونه بود زدم اولش درد رو کم ولی بعد بی تاثیربود... یه قرص خوراکی متاکاربامول هم دیروز از داروخونه تهیه کردم ولی اصن جوای نداد!!!
مشکل اینه درد همچنان ادامه داره

laxer
19-12-2014, 23:47
نه تورم ندارم.
یه پماد به اسم کاپسیان تو خونه بود زدم اولش درد رو کم ولی بعد بی تاثیربود... یه قرص خوراکی متاکاربامول هم دیروز از داروخونه تهیه کردم ولی اصن جوای نداد!!!
مشکل اینه درد همچنان ادامه داره

مصرف متوکاربامول رو قطع کنید.
تا وقتی که به پزشک مراجعه کردید میتونید از دو دارویی که در پست قبلی نام بردم استفاده کنید.
حتما" به پزشک مراجعه کنید , شما باید معاینه فیزیکی بشید.