ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گير كردن و رست شدن كامپيوتر در ويندوز xp

m@jid2011
04-01-2013, 22:36
سلام دوستان عزيز من از وقتي كه adsl از مخابرات گرفتم و براي دان كامپيوتر رو روزانه چند ساعت كامپيوتر رو روشن ميگذاشتم بعد از يه مدت كامپيوتر وسط كار يا دان گير ميكنه و بايد رست شه تا كار كنه و وقتي هم كه دارم با آي دي ام دان ميكنم كامپيوتر خودش رست ميشه خيلي ازتون ممنون ميشم كه مشكلم رو بگيد و راه حلش رو باز هم تشكر ميكنم

EXTREME
04-01-2013, 23:04
باید اول ببینید مشکل نرم افزاری است یا نه یک مدتی به اینترنت وصل نباشین ببینید سیستم هنگ میکنه بازم یا نه

بهتره یک دور ویندوز عوض بشه و سیستم اسکن ویروس بشه که اگه درست نشد موارد دیگرو چک کنیم

m@jid2011
04-01-2013, 23:20
خيلي ممنون دوست عزيز به خاطر پاسخت وقتي هم كه به اينترنت وصل ميشم كمتر اين اتفاق ميافته ويندوز هم دو بار عوض كردم آنتي ويروس هم كه دارم و وقتي اسكن ميكنم ويروسي يافت نميشه يعني قبلا داشت ولي از بين رفتن

asstubirs
04-01-2013, 23:35
از چه ویندوزی استفاده می کنی یه سری به قسمت پاور آپشنش بزن.

m@jid2011
04-01-2013, 23:40
دوست عزيز تو عنوان پست نوشتم xp اگه ممكنه يكم بيشتر توضيح بديد در ضمن ممنون از پاسخت

asstubirs
05-01-2013, 11:44
یا مشکل از ویندوز هست یا مشکل از پاور شما.
و یا تنظیمات مربوط به پاور شما که از قسمت کنترل پنل می تونید بهش دست پیدا کنید.
با flashget یه تستی بگیر شاید مشکل از کرک آی دی ام باشه.

boyebaran
05-01-2013, 11:52
سلام دوستان عزيز من از وقتي كه adsl از مخابرات گرفتم و براي دان كامپيوتر رو روزانه چند ساعت كامپيوتر رو روشن ميگذاشتم بعد از يه مدت كامپيوتر وسط كار يا دان گير ميكنه و بايد رست شه تا كار كنه و وقتي هم كه دارم با آي دي ام دان ميكنم كامپيوتر خودش رست ميشه خيلي ازتون ممنون ميشم كه مشكلم رو بگيد و راه حلش رو باز هم تشكر ميكنم

سلام

دوست عزیز خازنهای روی مادر برد-گرافیک و درون پاور(بخصوص خازنهای نزدیک خروجی ها)رو بازدید کن.شما هر ایرادی داره سیستم در اثر داغ شدن(کاربری بیشتر از سیستم)داره اتفاق میوفته

EXTREME
05-01-2013, 13:39
خيلي ممنون دوست عزيز به خاطر پاسخت وقتي هم كه به اينترنت وصل ميشم كمتر اين اتفاق ميافته ويندوز هم دو بار عوض كردم آنتي ويروس هم كه دارم و وقتي اسكن ميكنم ويروسي يافت نميشه يعني قبلا داشت ولي از بين رفتن

اگه مشکل هنگ کردنتون یا تعویض ویندوز و اسکن ویروس درست نشد باید دمای قطعات پاور رم گرافیک و مین همه بررسی بشه همچنین هارد

m@jid2011
05-01-2013, 22:31
دوستان ممنونم از پاسخ هاتون به نظر شما اگر بدم بيرون درست بشو هست يا نه در ضمن سيستم من مال 5 سال پيش هستش بازم ازتون تشكر ميكنم

EXTREME
06-01-2013, 12:43
دوستان ممنونم از پاسخ هاتون به نظر شما اگر بدم بيرون درست بشو هست يا نه در ضمن سيستم من مال 5 سال پيش هستش بازم ازتون تشكر ميكنم

بله درست میشه