مشاهده نسخه کامل
: گلوگاه در این سیستم
javad2015
03-01-2013, 21:25
در یک همچین سیستمی کدام قطعه برای سایرین گلوگاه ایجاد میکنه و نیاز به اور داره؟
vga 9800 gt
cpu e7300
ram 3 gig 800
در ضمن آیا در اجرای یک بازی سرعت هارد هم عامل مهمی هست؟
به نظر من مشکلی وجود نداره
javad2015
03-01-2013, 23:47
پس من با این سیستم بهترین گرافیکی که میتونم ببندم چیه؟
منظورم اینه که گلوگاهی برای گرافیک ایجاد نشه.
و اینکه cpu ی 7300 نهایتاً تا چه میزان میتونن اور بشن.
و اینکه باس رم من برای اور cpu محدودیتی داره یا نه؟
شما میتونید رو air خوب راحت تا 1gz اور کنید البته این به توان مین و پاورتون هم بستگی داره
به نظر من گرافیکتون خوبه و مشکلی نداره ولی میتونید ارتقا بدین 6870 هم بزارین و تو همون حدودا مشکلی نداره
javad2015
04-01-2013, 15:21
میخوام cpu رو اور کنم اینم شات از cpu z
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javad2015
04-01-2013, 16:03
در ضمن پاورمم 485 green و main هم p5ql se با آخرین آپدیت بایس هست.
javad2015
04-01-2013, 16:43
حالا اگه من cpu رو تا 3.3 gh اور کنم و باس رمام رو به 1066 ارتقا بدم چه گرافیکی پیشنهاد میدید؟
حالا اگه من cpu رو تا 3.3 gh اور کنم و باس رمام رو به 1066 ارتقا بدم چه گرافیکی پیشنهاد میدید؟
شما با نرم افزار prime95 یک تست 15 دقیقه ای در مود blend هم بگیرین و حین تست دمای سی پی یو رو با نرم افزار hw monitor چک کنید و دمای نهایی سی پی یو رو هم بگین
javad2015
04-01-2013, 20:37
با استفاده از نرم افزار prime95 یه تست گرفتم و دمای cpu هم نهایتاً 71 شد (بدون اور)
با استفاده از نرم افزار prime95 یه تست گرفتم و دمای cpu هم نهایتاً 71 شد (بدون اور)
دما یکم بالاست بهتره یک خمیر خوب هم به فن بزنید و دور فن رو افزایش بدین
قدم اول
cpu host controller:300mhz
mch core : auto
cpu termination : auto
vcore : +.01v
dram ferecancy :800mhz
timing :auto
cpu thermal monitor :disable
cpu eist function:disable
با افزایش کلاک پایه فرکانس رم هم زیاد میشه با ضریب رم یعنی spd فرکانس رم رو کم کنید و نزارین بالا بره
در صورت هرگونه مشکل بعد از سیو تغییرات سیستم رو خاموش کنید و با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید
javad2015
04-01-2013, 22:58
گزینه هایی که بایس من داره یه کم متفاوته بگید تا کدوما رو عوض کن.
وقتی که fsb رو میزارم رو 300 دیگه نمیتونم فرکانس رم ها رو بزارم روی 800 باید از بین سه گزینه ای که بهم میده انتخاب کنم.
اولی حدودای 750 دومی حدودای 900 و سومی هم حدودای 1000 هست.
گزینه های nb voltag و fsb termination v رو همون حالت auto باشه
فرکانس رم 750 هم بشه موردی نداره
گزینه های speed step و tm function رو غیرفعال کنید
cpu voltag هم که بهتون گفتم
javad2015
05-01-2013, 01:30
این دفعه دور فن cpu رو با استفاده از تنظیمات بایس تا جایی که میشد افزایش دادم.((بایس برای بیشتر از این گزینه ای نداره))
و با وجود این که cpu رو اور کردم و ولتاژش هم بیشتر کردم فراتر از 69 نرفت و بیشتر روی 66 بود((البته دمای هسته ها )) دمای کلی cpu چیزی حدود 3 تا 4 در جه کمتر داشت.
سیستم هم کاملاً پایداره
javad2015
05-01-2013, 02:33
میخوام برم برای 3.3gh لطفاً راهنمایی کنید.
javad2015
05-01-2013, 02:38
اینم شات جدید
shinooda
05-01-2013, 06:22
دوست گرامی من هم مثل شما همین مشکل رو داشتم. من 8800gts داشتم با cpu e7400 در بازی PROTOTYPE 2 حدود 35 فریم میداد پیش خودم فکر کردم که کارت گرافیک نمیکشه این بازی رو. رفتم 5970 خریدم که این گرافیک فقط 10% از 7970 ضعیفتره و هم رده و بالاتر از 580gtx هستش ولی اصلا تاثیری نداشت تو بازی و همون 35 فریم بود. دوباره رفتم CPU Q9550 گرفتم ولی بازم تاثیری نداشت دیگه یقین پیدا کردم که معماری سوکت LGA 775 دیگه بدرد بازی های الان نمیخوره . آخر سر رفتم مادربرد جدید و cpu 3570K گرفتم خیلی خوب شده هر چی CPU قویتر باشه فریم بیشتری تو بازی میگیری البته گرافیک هم خیلی تاثیر داره. این تجربه من بود از این قضیه. فقط من یک مشکلی دارم اینه که نمیدونم چرا بازی های الان از تمام قدرت گرافیکی 5970 استفاده نمیکنن. همین بازی PROTOTYPE 2 رو وقتی با نرم افزار MSI Afterburner چک میکنم میبینم فقط 50 درصد از کارت گرافیک داره کار میکنه . اگه دوستان میدونن مشکل از چیه راهنمایی کنند. :n01:
javad2015
05-01-2013, 11:39
بعدش خودم فهمیدم cpu رو تا 3.4 اور کردم تاثیر نداشت.مشکل از رمم نیست چون امروز با یه رم 1066 امتحان کردم.فک میکردم از گرافیکه اومدم تمام تنظیمات بازی رو low کردم هنوز مشکل به قوت خودش باقیه.پس یا بازی مشکل داره یا سوکت.کاربرای دیگه با این بازی مشکلی نداشتن پس بازی مشکل نداره .باید به فکر سیستم جدید باشم .خیلی ممنون.
افزایش بدین کلاک پایه رو و فرکانس رم رو تنظیم کنید از 600 مگاهرتز به به الا به nb voltag به اندازه یک دهم ولتاژ بدین
زمانی به fsb ولتاژ بدین که از fsb مین فراتر رفته باشه میزانش همون rated fsb است در cpu-z البته اونم به شرطی که علائمش رو ببینید مثل بلو اسکرین با کد 124
در صورت بوت نشدن سیستم به صورت 20 میلی ولت به سی پی یو ولتاژ بدین تا پایداری سیستم
بعدش خودم فهمیدم cpu رو تا 3.4 اور کردم تاثیر نداشت.مشکل از رمم نیست چون امروز با یه رم 1066 امتحان کردم.فک میکردم از گرافیکه اومدم تمام تنظیمات بازی رو low کردم هنوز مشکل به قوت خودش باقیه.پس یا بازی مشکل داره یا سوکت.کاربرای دیگه با این بازی مشکلی نداشتن پس بازی مشکل نداره .باید به فکر سیستم جدید باشم .خیلی ممنون.
شما با چه بازی مشکل دارین من با 775 و یک 4850 مشکلی تو بازی ها ندارم
javad2015
05-01-2013, 19:47
من در بعضی قسمتا از بازی black ops II هر کاری میکنم نمیتونم فریم بیشتر از 26 بگیرم.بدون دلیل میاد پایین و یهویی میره رو 40 .حتی با پایین ترین تنظیمات ممکن.
حتی بازی رو رو حالت 800*600 هم امتحان کردم فرقی نمیکنه و همون مشکل رو داره.
shinooda
05-01-2013, 20:26
من در بعضی قسمتا از بازی black ops II هر کاری میکنم نمیتونم فریم بیشتر از 26 بگیرم.بدون دلیل میاد پایین و یهویی میره رو 40 .حتی با پایین ترین تنظیمات ممکن.
حتی بازی رو رو حالت 800*600 هم امتحان کردم فرقی نمیکنه و همون مشکل رو داره.
دقیقا شما مشکل من رو دارین و این فقط بر میگرده به قدیمی شدن معماری CPU CORE 2 و سوکت 775 . من هم همینطور بودم تنظیمات رو روی آخر میذاشتم 30 فریم بود تنظیمات گرافیکی رو پایین میذاشتم بازم همون 30 فریم بود. شما مادربرد با CPU رو حتما عوض کنید . با اورکلاک هم تاثیری نداره. حتما عوض کنید اگه مشکل مالی ندارید.
javad2015
05-01-2013, 20:41
cpu رو تا 3.4 اور کردم و فرکانس رم ها رو هم گذاشتم روی 850 ((پایین ترین فرکانس ممکن))
بازی بهتر شده و فریم هایی که میگیرم تو بعضی قسمتا 6 واحد افزایش پیدا کرده و میشه بازی کرد.ولی مشکل رفع نشده.
برای nb بایس بهم 4 گزینه داد.
کدوم رو انتخاب کنم؟
1.129
1.199
1.269
1.339
وقتی انتخاب دوم به بالا رو انجام میدم رنگ گزینه به نشانه اخطار قرمز میشه.
حداکثر دمای مجاز برای cpu و هسته ها چه قدر هست؟
javad2015
05-01-2013, 20:43
اون جوری که روی جعبه مین نوشته این مادربرد تا fsb 1600 مشکل نداره.
نوشته:
fsb O.C 1600
همچینی بزرگم نوشتن که آدم رو مطمین میکنه.
javad2015
05-01-2013, 22:04
ولی با توجه به پرفرمنسی که میگیرم بهتره بیش از این اور نکنم چون تاثیرش کمه.
بازی black opsII جزء بازی های مشکل داره و اکثرا با این بازی مشکل داشتند و افت فریم حتی کسایی که سیستم پرقدرتی هم داشتند وگرنه شما با همین سیستم اگه بازی مشکلی نداشته باشه میتونید فریم خوبی از بازی بگیرید حداقل 35 تا من خودم با این سیستمی که دارم 35 رو میگرفتم حداقل ریزولیشن هم 1080p تنظیمات گرافیکی هم متوسط و رو به بالا
javad2015
06-01-2013, 15:58
پس مشکل از بازیه؟
تا یه قدمی خرید سیستم رفته بودما!!
حتی تاپیک هم ایجاد کردم .
حالا با این اوصاف به غیر از بازی ops II سیستم من نیاز به اور داره یا نه؟
اگه داره تا چه میزان.
یه سوالم در مورد تایمینگ رم ها داشتم.
تایمینگ رم ها با اورکلاک تغییر میکنه؟((اصلاً قابل تغییر هست؟))
رمهای با باس یکسان تایمینگ یکسان ی دارند.
و کلاً تایمینگ رم ها در کدوم قسمت تاثیر میزاره؟
شما حدود 700 مگاهرتز یا 800 مگاهرتز با رعایت اصول بتونید اور کنید کارایی خوبی میگیرید بیشتر هم شد که چه بهتر
دو رم با فرکانس یکسان رو در نظر بگیرید اونی که تایمینگ کمی دارد کارایی بهتری دارد
شما باید از بایوس با انواع حالت های تایمینگ ور برین تا بتونید به یک تایمینگ خوب برسین قانون خاصی نداره و آزمون و خطا است اگه اشتباه باشه سیستم بوت نمیشه بایوس رو دیفالت میکنید و دوباره تست میکنید
تاینیگ رم همون زمان بندی رم است مربوط به مدت زمانی که اطلاعات از رم به سی پی یو بره یا مدت زمانی که دیتا مورد نظر اتخاب بشه و ....
javad2015
07-01-2013, 08:07
بالاخره بعد از کلی دست کاری سیستم و تغییرات تنظیمات بایس به این رسیدم یه شب کامل نخوابیدم.
CPU fsb 300
ram frequency 902
و حالا میرسیم به مهم ترین قسمت که تایمینگ رم ها هست.
من با توجه به تجربه ای که به دست آوردم فهمیدم تایمینگ رم ها با توجه به اینکه خیلی کم بهش اهمیت داده میشه در اور واقعاً اهمیت بالایی داره.
من اول بدون تغییر در fsb cpu تایمینگ رم ها رو تا حد ممکن پایین آوردم و دیدم که بازی کاملاً روون اجرا میشه.
بعد فرکانس رم ها رو هم دست کاری کردم دیدم بهترین حالت همون دیفالته خود رم هست چون بهترین تیمینگ رو میده.
بعدش متوجه شدم که با underclock کردن cpu تایمینگ ها کمتر میشن و رم سریعتر ولی از اون ور cpu سرعتش میاد پایین.
ولی اور کردن cpu تایمینگ رو میبره بالا.
تمامی حالت ها رو امتحان کردم و دیدم بهترین حالت ممکن برای cpu اینه که رو 300 باشه ((حتی از 340 هم بهتره چون تایمینگ رم پایینه))
فقط نمیدونم چرا برای پایداریش بهش 7 صدم ولت دادم دفعه قبل با 1 صدم پایدار شد دماش هم خوبه.
الآن بازی کوچکترین مشکلی نداره و حتی در سایر بازی ها هم حدود 10 فریم بیشتر گرفتم.
تایمینگ رم به فرکانس سی پی یو زیاد مربوط نیست فرکانس رم رو شما زیاد کنید تایمینگ هم افزایش پیدا میکنه بهترین حالت اینه که در فرکانس بالا با تایمینگ پایین بتونید سیستم رو پایدار کنید
javad2015
07-01-2013, 16:38
من وقتی cpu رو تا 300اور میکنم و تایمینگ رم ها رو تغییر نمیدم سیستم بدون اعمال ولتاژ اظافی پایدار میشه.
ولی وقتی تایمینگ رو کم میکنم باید ولتاژ بدم .دلیلش چیه؟
عواملی که باعث میشن یک cpu خوب اور نشه چیا هستن؟
من بعد از فرکانس 340 امکان اینکه بتونم سیستم رو پایدار کنم اصلاً وجود نداره حالا هر چه قدرم نمیخوام ولتاژ بدم.
من وقتی cpu رو تا 300اور میکنم و تایمینگ رم ها رو تغییر نمیدم سیستم بدون اعمال ولتاژ اظافی پایدار میشه.
ولی وقتی تایمینگ رو کم میکنم باید ولتاژ بدم .دلیلش چیه؟
عواملی که باعث میشن یک cpu خوب اور نشه چیا هستن؟
من بعد از فرکانس 340 امکان اینکه بتونم سیستم رو پایدار کنم اصلاً وجود نداره حالا هر چه قدرم نمیخوام ولتاژ بدم.
شما سی پی یو رو تا 3 میبرید بعد تایمینگ رو کم میکنید باید به سی پی یو ولتاز بدین تا پایدار بشه ؟
عواملی که میتونه سی پی یو خوب اور نشه یکی ولتاز کم یکی پارامترههای مصرفی یکی بایوس یکی مدار تغذیه مین و ضعیف بودن پاور
در 3.4 که با اعمال ولتاژ هم پایدار نمیشه بیان برای تست pci ferecancy رو بزارید رو 105 درست نشد میتونه مشکل از تنظیمات رم در اون فرکانس باشه یا کمبود ولتاژ در گذرگاه ها یا کمبود توان مین و پاور
یا بایوس
TREASURES
07-01-2013, 18:12
سلام من صحبت SHINOODA رو تایید میکنم چیپست که از لحاظ باس و معماری ضعیف باشه نمیتونه سرعت مورد نیاز رو بین CPU , RAM , GPU تامین کنه و باعث افت فریم میشه ! :n01:
javad2015
07-01-2013, 18:42
چیپست مین من p 43 هست برای شماها که مشکلی ندارین چیه؟
javad2015
07-01-2013, 20:43
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
مشکل نه از گرافیکه و نه از cpu
چیزی که مشکل داره nb هست و تایمینگ های رم.
من بدون هیچ اوری ولتاژ nb رو افزایش دادم و بازی روونتر شد.حدود 5 فریم.
بعدش اومدم تایمینگ ها رو آوردم پایین بازم بهتر شد حدود 5 فریم.
مجموعاً 10 فریم.
اور کردن گرافیک و cpu و بالا بردن باس رم ها تاثیری نداشت پس این قطعات مشکلی نداشتند.
در مورد اینکه خود بازی یا سوکت مشکلی داشته باشه اطلاعی ندارم ولی در سیستم من این دو قطعه 100 % مشکل داشتند..
به نظرم مینم ضعیفه.چون در حالت عادی نمیتونه خودش رو با سایر قطعات هماهنگ کنه حالا چه برسه به وقتی که بیای اور هم کنی.
بالاخره مشکل رو پیدا کردم.
مشکل نه از گرافیکه و نه از cpu
چیزی که مشکل داره nb هست و تایمینگ های رم.
من بدون هیچ اوری ولتاژ nb رو افزایش دادم و بازی روونتر شد.حدود 5 فریم.
بعدش اومدم تایمینگ ها رو آوردم پایین بازم بهتر شد حدود 5 فریم.
مجموعاً 10 فریم.
اور کردن گرافیک و cpu و بالا بردن باس رم ها تاثیری نداشت پس این قطعات مشکلی نداشتند.
در مورد اینکه خود بازی یا سوکت مشکلی داشته باشه اطلاعی ندارم ولی در سیستم من این دو قطعه 100 % مشکل داشتند..
به نظرم مینم ضعیفه.چون در حالت عادی نمیتونه خودش رو با سایر قطعات هماهنگ کنه حالا چه برسه به وقتی که بیای اور هم کنی.
بدون اور افزایش ولتاژ nb زیاد جالب نیست اگه اینکارو میکتید به فکر خنک کردنش هم باشین که به چیپ آسیب نرسه
مینتون به نظر من خوبه و مشکلی نداره من با چیپ g41 هم کارایی خوبی دارم میگیرم به نظر من شما دارین حساسیت الکی نشون میدین و در حالت عادی بدون اور هم میتونید بازی رو به خوبی انجام بدین حالا حتما نباید با تنظیمات بالا باشه با این گرافیک و سی پی یو رو تنظیمات متوسط باید بازی کنید
با اور هم خیلی نتیجه بگیرین 10 فریم است
javad2015
07-01-2013, 21:58
دقیقاً مشکل من همینه.
من داخل بعضی قسنتا چه با پایین ترین گرافیک بازی کنم چه با بالاترین گرافیک امکان نداره بتونم فریم بالای 26 بگیرم.
اگه میخوای یکیش رو برات مثال میزنم:
یه مرحله هست به نام cordis die در اواخر بازی 10 دقیقه اول امکان نداره بتون فریم بالای 26 بگیرم .
البته این یکش هست.
با یه عده ای که مقایسه کردم دیدم اونا تو این مرحله مشکلی نداشتن و این مشکل فقط برای منه.
به نظرم حرف shinooda کاملاً درست بود.
همه چیز رو دست کاری کردم بهتر میشه ولی رفع نمیشه.
معماری 775 دیگه باید به دست فراموشی سپرده بشه و اغازش از این بازی هست.
اگه 775 مشکل داشته باشه منم باید الان تو بازی ها مشکل داشته باشم این قضیه به 775 و این موارد به نظر من مربوط نیست
در همین بازی black opsii من در بعضی جاهای بازی فریم بالایی میگرفتم ولی بعضی ها با سیستم خوبی که داشتند افت فریم داشتند این به دلیل مشکلات بازی میتونه باشه
زمانی این قضیه صادق است و سیستم شما مشکل داره که در همه بازی ها مشکل داشته باشین نه در یک بازی مثل black opsII
در بازی BF3 هم تست کردین ؟
انویدیا هم برای این بازی یک درایور داده که بهینه تر میشه بازی و بسیاری از مشکلات بازی رو حل میکنه اون رو نصب کردین ؟
یا با کرک های مختلف تست کردین ؟
javad2015
07-01-2013, 22:59
من تو هیچ کدوم از بازی هایی که تا حالا انجام دادم این مشکل رو نداشتم که یهویی فریم از حدودای 40 بیاد روی 25 و یهویی بره بالا.
این مشکل تقریباً شبیه مشکلی هست که تو بازی gta iv قبلاً دیدم ولی اونجا cpu ضعیف بود و این مشکل خیلی حاد تر بود و تا حدودی هم بازی مشکل داشت.
کرکای مختلف هم تست کردم فرقی نمیکنه.
شاید درایور انویدیا بتونه کمک کنه .
خبرشو میزارم.
javad2015
07-01-2013, 23:07
من سیستمم رو جوری تنظیم کردم که بهترین کارایی رو بده و اگه جایی مشکل افت فریم با کاهش گرافیک حل نشد مشکل ازجای دیگه هست.
همون gta هم جزء بازی های مشکل دار است
وقتی شما تو بازی های دیگه مشکلی ندارین این یعنی اینکه سیستم هم مشکلی نداره
javad2015
08-01-2013, 00:28
-----------------------------------
javad2015
08-01-2013, 00:31
پس با این حساب من نیازی به اور ندارم و سیستم فعلیم حالا حالاها جوابگو هست.
javad2015
08-01-2013, 18:59
فقط یه چند تا سوال داشتم:
این ولتاژ ها برای کدوم قطعات هست؟
5v
3.3v
12v
و اگه بیشتر باشه چه اتفاقی میفته و اگه کمتر باشه چه اتفاقی میفته.
و اینکه آیا قابل تغییر هست.
ملاک برتری چبست ها چیه و بهترین چیپست 775 چی هست و چیپست p43 در چه جایگاهی قرار داره؟
آیا ممکنه دو cpu هم نام در شرایط یکسان به میزان مختلفی اور بشن؟
TREASURES
08-01-2013, 21:23
دوستان عزیز چیپست (مخصوصا شمالی) کار هماهنگی قسمتهای مهم سیستم رو بر عهده داره اگه ضعیف عمل کنه حالا شما برو GTX 690 SLI بنداز رو سیستم بازم نمیتونه کار چیپست های پیشرفته رو انجام بده! این نظر من بود :n02:
TREASURES
08-01-2013, 21:25
چیپست هایی پیشرفته اند که از سیستم قدیمی FSB بیرون رفتن و از سیستم جدید QPI بهره میگیرن! تا سرعت باس بین قطعات بالا بره......
چیپست هایی پیشرفته اند که از سیستم قدیمی FSB بیرون رفتن و از سیستم جدید QPI بهره میگیرن! تا سرعت باس بین قطعات بالا بره......
ایمان من حرفتو قبول دارم و این موضوعی که میگی موثر است ولی ایشون اگه مثلا یک گرافیک 6850 روش سیستمشن بزارن میتونن فریم دو برابر در بازی بگیرن البته بازم به خود بازی بستگی داره
من روی سیستم خودم با 6870 هم تست کردم کارایی خیلی خوبی در بازی ها گرفتم و فریم ریت خوب بود البته سی پی یو رو ا 1ghz بالا بردم برای اینکار
TREASURES
08-01-2013, 21:35
منم مشکلی ندارم فقط خواستم توضیحات لازم رو بدم (البته با اجازه) تا ایشون بتونن بهتر در این مورد تصمیم بگیرن!!!!!
javad2015
08-01-2013, 22:05
اگه من یه رم ddr3 و یه رم ddr2 داشته باشم.
بعد بیام به صورت دستی fsb و timing اونا رو یکسان کنم آیا در یک اندازه بهم کارایی میدن؟
امروز تو یه مغازه یه نفر به فروشنده سفارش رم ddr2 داد و فروشنده بهش گفت که این رما کمیاب شدن و قیمتشون هم رفته بالا.طرف راضی شد که تحت هر شرایطی بخره.
منم که 3 گیگ ddr2 دارم.
به نظرتون اگه برم اونا رو بفروشم و به جاش 3 یا بیشتر ddr3 1333 بردارم سیستمم بهتر اور نمیشه؟
TREASURES
08-01-2013, 22:09
شما که بردت DDR3 ساپورت نمیکنه که........:n15:
javad2015
08-01-2013, 22:44
من خیلیا رو دیدم که با سوکت 775 رم ddr3 بسته بودن و مشکلی هم نداشتن فقط باس رم ها کمتر شده بود.
مثلاً در این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] intel(r) core (tm) 2 DUO E6550 2.33ghz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آیا ایشون چیپستشون با من تفاوت داره؟
بهترین چیپست برای 775 چیه؟
javad2015
08-01-2013, 22:45
میدونم که cpu من براش رم 667 یا 1333 فرقی نمیکنه.
از جهت اور کردن میگم.
من خیلیا رو دیدم که با سوکت 775 رم ddr3 بسته بودن و مشکلی هم نداشتن فقط باس رم ها کمتر شده بود.
مثلاً در این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] intel(r) core (tm) 2 DUO E6550 2.33ghz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا ایشون چیپستشون با من تفاوت داره؟
بهترین چیپست برای 775 چیه؟
بزارین خیالتون رو راحت کنم 80% فریم بازی ار گرافیک است 20% مربوط به این هاست
شما تمرکزتون باید رو اون 80% باشه اگه تغییری میخواین ایجاد کنید گرافیک رو باید ارتقا بدین حجم رم هم مهمه و برای بازی های الان 4گیگ لازمه پاور هم باید در نظر داشت
javad2015
08-01-2013, 23:11
خدا اجدادتو بیامرزه.
از همون اول میگفتین .
با این تاکیدی که شما روی رم و سی پی یو و چیپ کردین و اون حرفی که shinooda زد من خیال کردم حتی اگه یه گرافیک 6850 هم بزارم بازم فریمم کم میمونه.
البته مشکلی که بازی opsII داشت ایم مساله رو دامن زده بود
javad2015
08-01-2013, 23:40
شما تمرکزتون باید رو اون 80% باشه اگه تغییری میخواین ایجاد کنید گرافیک رو باید ارتقا بدین حجم رم هم مهمه و برای بازی های الان 4گیگ لازمه پاور هم باید در نظر داشت
البته این در مورد سیستم من صادق هستا !
چون cpu و رم من بالاست.
دیگران نیان اینو بخونن و خیال کنن میتونن با cpu 4300 و 1 گیگ رم و یه گرافیک بالا بازی ها رو روون اجرا کنن.
البته این در مورد سیستم من صادق هستا !
چون cpu و رم من بالاست.
دیگران نیان اینو بخونن و خیال کنن میتونن با cpu 4300 و 1 گیگ رم و یه گرافیک بالا بازی ها رو روون اجرا کنن.
به هر حال قطعات هم باید با هم متناسب باشن به نظر من سیستم شما خوبه و میتونید فعلا با 30 ایل 35 فریم بازی کنید حالا نه در تنظیمات ultra و خیلی بالا در حدی که گرافیک قابل قبولی داشته باشه و روون باشه میشه بازی کرد
با یک 6850 100% شما تاثیر بهتری میگیرید
البته سی پی یو یک مقدار محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و مواردی که دوستان گفتند هم محدودیت ایجاد میکنه و حرفشون درسته و شما میتونید با اور تا حدودی این محدودیت رو برطرف کنید
javad2015
09-01-2013, 00:29
البته سی پی یو یک مقدار محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و مواردی که دوستان گفتند هم محدودیت ایجاد میکنه و حرفشون درسته و شما میتونید با اور تا حدودی این محدودیت رو برطرف کنید
ولی محدودیتی که ایجاد میکنه تاثیر نا چیزی داره و اونم با یه اور کلاک حل میشه.((من یه گرافیک در حد 6850 برام کافیه))
نمیخوام که برم 7970 crosfire ببندم.
javad2015
09-01-2013, 01:01
یه توصیه هم به دوستان دارم
وقتی که میخواین cpu بخرین حتماً به بچ نامبرش توجه کنین تا یه وقت در اور دچار مشکل نشین.
من قبلاً یه e4300 داشتم بدون اعمال ولتاژ از 1.8 آوردمش رو 2.5 عجب بچی داشت ولی حیف که اون موقع چیزی از بچ نامبر نمیدونستم و فروختمش.
این 7300 که خریدم بچش اصلاً خوب نیست.با اعمال شدید ترین ولتاژ هم رو 340 پایدار نیست.
به خاطر همین معمولاً تا 3.2 بیشتر اورش نمیکنم.
TREASURES
09-01-2013, 15:19
سلام فقط یه نکته ی دیگه من بگم :
فقط چند تا مین برد محدود مثلا P5QC از رم DDR3 پشتیبانی میکنن نه همه.....(تازه اونایی هم که DDR3 ساپورت میکنن اکثرا مشکل دارن)
بچ نامبر هم خوب اومدی......:n02:
یه توصیه هم به دوستان دارم
وقتی که میخواین cpu بخرین حتماً به بچ نامبرش توجه کنین تا یه وقت در اور دچار مشکل نشین.
من قبلاً یه e4300 داشتم بدون اعمال ولتاژ از 1.8 آوردمش رو 2.5 عجب بچی داشت ولی حیف که اون موقع چیزی از بچ نامبر نمیدونستم و فروختمش.
این 7300 که خریدم بچش اصلاً خوب نیست.با اعمال شدید ترین ولتاژ هم رو 340 پایدار نیست.
به خاطر همین معمولاً تا 3.2 بیشتر اورش نمیکنم.
بله کاملا درست است بچ نامبر خوب یا سی پی یو های بچ خوب باعث میشن که در ولتاژ کمتر و پایین تری پایدار بشن و اور بهتری داشته باشن
shinooda
10-01-2013, 21:29
دوست عزیز شما داری اشتباه میکنی. من قبلا هم گفتم گرافیکم 8800GTS بود با CPU Q9550 و مادربرد P5QE/WIFI و 4GB RAM 1066 تو اکثر بازی ها من بالاتر از 35 فریم نمیگرفتم. 5970 خریدم هیچ فرقی نکرد. برای مثال تو بازی MOST WANTED 2 من با 8800GTS حدود 35 فریم میگرفتم. 5970 گذاشتم فقط 5 فریم فرق داشت و حدود 40 فریم میاورد بازی رو در صورتی که باید بازی رو با 80 فریم اجرا کنه. حتی من گرافیک 8800 GTS رو با CPU 3570Kتست کردم حدود 45 فریم بازی رو اجرا میکرد یعنی 10 فریم بیشتر میاورد نسبت به سیستم قبلی. یعنی حتی 8800 GTS رو هم محدود کرده بود سیستم قبلیم.
یا تو بازی CRYSIS هم همینطور 5970 باید این بازی رو 80 فریم اجرا کنه با آخرین تنظیمات ولی روی سیستم قدیمم فقط با 40 فریم اجرا میکرد بازی رو.
بعد پردازنده های Ivy Bridge دیگه از fsb استفاده نمیکنند و از DMI استفاده میکنند.
دوست گرامی بازم میگم تا موقعی که شما سیستمت رو عوض نکنی به فریم قابل قبولی نمیرسی حالا شما به قول دوستمون 690 GTX هم بندازی هیچ تاثیری نداره.
javad2015
10-01-2013, 21:38
من وقتی داشتم gpu usage رو در هنگام اجرای بازی ها چک میکردم متوجه شدم که گرافیک من در بعضی مواقع فقط از 60 درصد قدرتش میتونه استفاده کنهالبته من ربطش دادم به دما و گفتم شاید به خاطر دما هست .یعنی سیستم من نمیزاره که گرافیک 100 درصد لود بشه؟
من وقتی داشتم gpu usage رو در هنگام اجرای بازی ها چک میکردم متوجه شدم که گرافیک من در بعضی مواقع فقط از 60 درصد قدرتش میتونه استفاده کنهالبته من ربطش دادم به دما و گفتم شاید به خاطر دما هست .یعنی سیستم من نمیزاره که گرافیک 100 درصد لود بشه؟
شما تست fiurmark بگیرید ببینید gpu load به چند میرسه
javad2015
10-01-2013, 23:37
من با این نرم افزار یه تست گرفتم و gpu load گرافیک به 99 هم رسید ولی وقتی دما به حدودای 84 میرسید خود گرافیک سرعت هسته رو به 300 کاهش میداد((سرعت هسته 9800 600 هست))ولی در بازی gpu load من به طور میانگین روی 70 تا 75 هست.به نظرم چون در بازی فشار بیشتری روی کل سیستم میاد این اتفاق میفته.شاید وقتی بازی رو اجرا میکنم دیگه سیستم نمیکشه که بیاد از تمام قدرت گرافیک استفاده بکنه چون در اجرای یک بازی رم و cpu هم به لود بالایی میرسندولی در یه بنچمارک مثل frumark تمام فشار روی گرافیک هست و cpu و ram به لود بالایی نمیرسن.کاش نظر خودم رو این جور بیان میکردم:فرض کنید کل مین من 100 درصد قدرت داره و باید این قدرت رو روی اجزای مختلف سیستم پخش کنه.مثلآً در بازی : 50 درصد قدرت میره رو گرافیک.30 درصد قدرت میره رو cpu و 20 درصد قدرت میره رو رم.ولی در اجرای یک بنچمارک گرافیکی شاید چیزی حدود 70 درصد قدرت مین میره رو گرافیک و باعث میشه که گرافیک لود کامل بشه.چون در اجرای یک بنچمارک گرافیکی cpu و ram فشاری رو که ممکنه هنگام اجرای یک بازی داشته باشند ندارند.البته این نظر منه.یا شاید اصلاً من در سایر بازی ها هم که میگم مشکلی ندارم شاید با تغییر مین فریم اونا هم افزایش پیدا کنه
نه مشکل شما به نظر من به مین مربوط نیست و طبیعیه
javad2015
11-01-2013, 18:58
چون با افزایش دما گرافیک فشار رو کم میکرد اومدم کاری کردم که دمای گرافیک در 99 درصد لود gpu بالاتر از 70 نره
:n09:
تو بازی که نهایتاً میشه 65!!
:n02:
کارایی سیستم خیلی بهتر شده.
javad2015
11-01-2013, 19:00
تازه این ابر فن جدیدم رو دور low تنظیم کردم یه وقت دیدم داره ادعا میکنه میبرمش رو high !!:n10:
تازه این ابر فن جدیدم رو دور low تنظیم کردم یه وقت دیدم داره ادعا میکنه میبرمش رو high !!:n10:
من که تو پیغام بهتون گفتم دمای گرافیک رو کم کنید و دور فن رو دستی بالا ببرید
javad2015
11-01-2013, 22:10
بعد از اینکه اینو گفتید من اولش کیس رو از زیر میز آوردم بالای میز و دور فن گرافیک رو زیاد کردم دما بازم به 84 میرسید ولی با تاخیر.
با این کاری که کردم واقعاً دمای گرافیک حدود 15 درجه و دمای cpu حدود 8 درجه کمتر شده.
در ضمن در مورد اون جمله ای که گفتم مین من نمیتونه cpu و gpu و ram رو به لود بالایی برسونه
جملم رو پس میگیرم چون من سه تا برنامه frumark و occt و kombustor که مربوط به گرافیک میشه رو همزمان باز کردم و بعدش برنامه prime 95 رو باز کردم
با وجود اینکه هم cpu و هم gpu رو اور کرده بودم همزمان ram و cpu و gpu به لود 100 رسیدند و سیستمم کاملاً پایدار بود((30 دقیقه تست گرفتم))
پس مین مشکلی نداره.
javad2015
11-01-2013, 22:41
ایده این کار به طور تصادفی و همین الآن به ذهنم رسید
javad2015
23-01-2013, 13:52
میخوام براتون تاپیک رو تموم کنم:
چند مدت پیش رفتم گرافیک 7770 و یه مین ddr3 با همون چیپ p43 برای سیستم خریدم و دو تا رم دو 13333 انداختم روش.
فریم ریتی که میگیرم تقریباً دو برابر شده.
البته مجبور شدم cpu رو تا 3500 اور کنم.
((حالا که رمام رو ddr3 انداختم cpu خیلی بهتر اور میشه))
پس نه چیپست و نه سوکت هیچ مشکلی ندارن و فقط باید قطعات رو قویتر انتخاب کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.