ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نخواندن هارد اکسترنال Hitachi در کامپیوتر

mostafa87450
03-01-2013, 20:51
سلام.من یه هارد اکسترنال 500 گیگا هیتاچی دارم که روی لپ تاپ خودم و لپ تاپ دوستام و کامپیوترشون لود میشه اما فقط روی کامپیوتر خودم بالا نمیاد.وقتی که به usb پشت pc وصلش میکنم چراغای زیرش روشن میشه و ازش صدایی شبیه تق تق میاد اما عمل Detect کردن هارد انجام نمیشه.ویندوز pc رو هم چند بار تو این 2سال عوض کردم.فقط یادمه 1بار همون اوایل که خریده بودمش رو pc لود شد و من باهمین سیستم برای بار اول فرمتش کردم تا بشه باهاش کار کرد(با نرم افزاری که داخل خودش بود و اتوماتیک وقتی وصلش کردم لود شد) روش یه مقدار اطلاعات ریختم اما بعد از چند دقیقه ای هنگ کرد و دیگه رو این سیستم بالا نیومد.یکی بهم کمک کنه که داستان این هارد چیه؟؟

EXTREME
03-01-2013, 23:08
یعنی رو سیستم های دیگه سالمه و مشکلی نداره ؟

.AraMesh.
04-01-2013, 02:28
این هارد اکسترنال هم ماجرا سازه ها !!!! ب هیچی بنده

mostafa87450
04-01-2013, 14:28
سلام رفیق.اره اقا رو همه سیستما میخونه.در ضمن امروز usb پشت رو که موس بهش وصل بود رو کندم زدم به ردیف پایینی(دو ردیف دوتایی usb داره که دوتا بالایی ها پر بود.یکی موس،یکی هم واسه usb کیبورد)..یه بار سیستم رو ریست کردم وقتی هارد رو زدم خوند و اومد بالا و تو مای کامپیوتر نشون داد.چند دقیقه ای کار کردم (تو درایو هارد اکستر نال)که یهو سیسنم ریست کرد.وقتی اومد بالا دیگه درایو هارد تو مای کامپیوتر نیومد اما توی manage/storage/disk managment هارد هیتاچی بود.وقتی هم میخام هارد رو eject کنم بجای اینکه اسم هارد من اونجا باشه ،نوشته:ٍEject SimpleDrive Mini.واسه اطمینان رفتم توی control panel/device & printer/simple drive mini و propertiesو از اونجا تو تب hardware گزینه hitachi رو ازش properties گرفتم و update driver کردم که گفت اپدیته.راستی مدل مادربوردم p5ld2-x/1333 هست.همه درایورامم اپدیت کردم

EXTREME
04-01-2013, 18:06
بهتره ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید درست نشد مشکل یا میتونه از پاور سیستم باشه یا مین و یا بایوس مین که باید آپدیت بشه

چون هارد روی یک سیستم دیگه سالم بوده بنابراین هارد سالمه و مشکلی نداره

mostafa87450
04-01-2013, 20:16
من ویندوز سیستم رو چندین بار عوض کردم اما درست نشد.انتی ویروسم هم همیشه اپدیته.چطور میشه بایوس را اپدیت کرد.ازکجا بایدمدلشو پیدا کنم

EXTREME
04-01-2013, 20:50
من ویندوز سیستم رو چندین بار عوض کردم اما درست نشد.انتی ویروسم هم همیشه اپدیته.چطور میشه بایوس را اپدیت کرد.ازکجا بایدمدلشو پیدا کنم

بهتره با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید بعد برین سراغ اینکار
مدل دقیق مین چیه ؟
در تب mainboard نرم افزار cpu-z میشه مدل دقیق مین رو فهمید

mostafa87450
04-01-2013, 22:09
مدلش
p5ld2-x/1333 واسه ASUS هست.

EXTREME
04-01-2013, 23:08
مدلش
p5ld2-x/1333 واسه ASUS هست.

همین مدل رو دقیق تو گوگل سرچ کنید لینک اول مال سایت ایسوس است برید و بایوس رو دانلود کنید فایلشو بریزید تو فلش همونی که هم اسم مینه و با پسوند rom یا bin است داخل بایوس بشین از طریق ez flash فایل رو از فلش brows کنید و بایوس رو فلش کنید بعد از آپدیت و ریست بایوس رو یک دور دیفالت کنید بایوسی که میگیرین بتا نباشه

mostafa87450
05-01-2013, 17:21
اقامن رفتم فایل مین رو از سایت گرفتم.یه برنامه بنام ez flash هم دانلود کردم.اما چیزی ازش سر در نیاوردم.ریختم روی فلش فایل رو سیستم رو ریست کردم اما نشد هیچجوره به فلش دسترسی پیدا کرد.میشه این قسمت رو کامل و گام به گام در حد دیپلم یادم بدی

EXTREME
05-01-2013, 19:01
از تو ez flash میتونی با دکمه tab درایو مورد نظر رو انتخاب کنید
میتونید از هارد هم brows کنید

mostafa87450
07-01-2013, 10:38
رفتم برنامه ez flash رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم.اما بلد نیستم باهاش چیکار کنم.همشونو تست کردم اما هیچکدوم نشدلطف میکنی لینک برنامه ez flash رو بهم بدی.هرجارو گشتم پیدا نکردم

EXTREME
07-01-2013, 11:53
رفتم برنامه ez flash رو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>ezflash</strong>).cn/downloads دانلود کردم.اما بلد نیستم باهاش چیکار کنم.همشونو تست کردم اما هیچکدوم نشدلطف میکنی لینک برنامه ez flash رو بهم بدی.هرجارو گشتم پیدا نکردم

ez flash یک قابلیتی تو بایوس است باید بری از بایوس انجام بدین
اگه با نرم افزار میخواین کار کنین از نرم افزار asus update میتونید استفاده کنید قبلش با نرم افزار از بایوس بکاپ بگیرید و با گزینه update from files فایل بایوس رو brows میکنید وفلش

قبلش آنتی ویروس و فایروال سیستم غیرفعال باشه

mostafa87450
08-01-2013, 10:01
رفیق بایوس رو هم آپدیت کردم.اما بازم هارد رو لود نکرد.راه حل دیگه ای نیستش(در ضمن من هاردای اکسترنال دیگه ای رو رو این سیستم چک کردم و همشون بالا اومدن،پس با این اوصاف مشکل خود مین هم منتفی میشه دیگه.دسته؟)

EXTREME
08-01-2013, 12:11
ولی شما گفتین هاردتون رو ی سیستم های دیگه کار میکنه و مشکلی نداره پس هارد مشکلی نداره

هارد خودتون رو که وصل میکنید یک عکس از disk managment سیستم بدین

mostafa87450
08-01-2013, 14:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردم روی سیستمای دیگه بالا میاد و هارد اکسترنال بقیه هم روی سیستم من بالا میاد الا اکسترنال خودم.
وقتی هاردمو وصل میکنم ازش صدایی شبیه تق تق میاد یا شایدم بهتره بگم شبیه اینه که میخاد بخونه هاردو اما نمیتونه

EXTREME
08-01-2013, 15:50
اصلا هارد دیتکت نشده این مشکل که برای هارد پیش میاد تا اونجایی که من میدونم چون پشت سرهم است اون صدا یا از نرسیدن ولتاژ کافی به هارد است یا از خود هارد مثلا خرابی هد یا پارکینگ هد هارد اگه با فاصله 3 ثانیه است از فریم ویر و درایور هد هارد

mostafa87450
08-01-2013, 20:13
هاردم جای سوکت اداپتور داره.اما باهاش اداپتور نبود.من هیچوقت با اداپتور استفاده نکردم و همیشه با همون usb کار میکنه.ممکنه تو این مورد خاص اداپتور کمک کنه؟

EXTREME
08-01-2013, 21:27
هاردم جای سوکت اداپتور داره.اما باهاش اداپتور نبود.من هیچوقت با اداپتور استفاده نکردم و همیشه با همون usb کار میکنه.ممکنه تو این مورد خاص اداپتور کمک کنه؟

هارد های کنسولی نیاز با آداپتور است ولی اگه هاردتون پاسپورتی است بدون آداپتور است معمولا بعضی از این نوع هارد ها با دو کابل یو اس بی است که برای تامین ولتاژ بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد ولی مال شما اینطوری نیست

mostafa87450
08-01-2013, 23:41
اتفاقا کابل هاردم دوتا یو اس بی داره.همیشه هم فقط با اون اولی که ازش یه سیم خارج میشه و به یو اس بی دیگه وصل میشه بالا میاد.اون دومیه همیشه بلا استفادست.با کابل هایی که 1 یو اس بی دارن امتحان کردم هاردم رو هیچ سیستمی بالا نمیاد

EXTREME
09-01-2013, 00:24
شما از دو یو اس بیش استفاده نمیکنید ؟

mostafa87450
09-01-2013, 12:03
نه رفیق.تو این 3 ساله که هاردو دارم همیشه و همه جا از یکی از یو اس بیش استفاده کردم.روی این pc هم که بالا نمیاد هرودتاشو باهم امتحان کردم هیچ فرقی نمی کنه.

mostafa87450
11-01-2013, 09:23
راستی یادم رفت بگم که یو اس بی دیگه بهش وصل میکنم کاار نمیکنه و فقط با یو اس بی خودش کار میکنه

rasool_jelve
19-12-2013, 18:22
سلام.من یه هارد اکسترنال 500 گیگا هیتاچی دارم که روی لپ تاپ خودم و لپ تاپ دوستام و کامپیوترشون لود میشه اما فقط روی کامپیوتر خودم بالا نمیاد.وقتی که به usb پشت pc وصلش میکنم چراغای زیرش روشن میشه و ازش صدایی شبیه تق تق میاد اما عمل Detect کردن هارد انجام نمیشه.ویندوز pc رو هم چند بار تو این 2سال عوض کردم.فقط یادمه 1بار همون اوایل که خریده بودمش رو pc لود شد و من باهمین سیستم برای بار اول فرمتش کردم تا بشه باهاش کار کرد(با نرم افزاری که داخل خودش بود و اتوماتیک وقتی وصلش کردم لود شد) روش یه مقدار اطلاعات ریختم اما بعد از چند دقیقه ای هنگ کرد و دیگه رو این سیستم بالا نیومد.یکی بهم کمک کنه که داستان این هارد چیه؟؟

من هم مشکل شما رو داشتم اما نکته ظریف و مهم رو در مورد این هارد رعایت نمیکردم شاید خنده دار باشه اما بعد دو روز الافی به این نتیجه رسیدم و جواب داد

وقت من کابل یو اس بی رو به سرعت وارد درگاه کامپیوتر می کردم هارد شروع به تق تق کردن میکرد و لود نمیشد

اما وقتی کابل رو به ارومی وارد میکردم یه خورده هم دقت میکرد که صدای تق تق نده و وارد می کردم البته دو بار تق تق میکرد ولی دیگه نمیکرد ولی در هربار وارد کردن باید دو بار تا سه بار تق تق کنه و بیشترش نه البته شاید برای شما کمتر یا زیاد تر شه باید تست کنید الان هم که دارم استفاده می کنم دو بار تق تق اولی رو داره و لی لود میشه و زمانی که برای بار اول هارد لو شد تا سه ساعت وقتی این اتفاق افتاد خوشحال بودم چون اطلاعات فوقالعاده مهمی توش داشتم

البته یک نکته دیگه من یه هار یو ای بی 3 هم داشتم که وقتی همزمان وار می کدم البته نه هم زمان با یک کم تاخیر یکیش لود میشد
و در کل اول یو اس بی 3 رو وارد می کردم و بعد هارد هیتاچی

اگه مشکلت حل شد به من خبر بده امید وارم که حل بشه