ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیست فایل ها فولدر های یک مسیر

shadmehrshadow1
03-01-2013, 18:01
سلام
من می خواستم لیست فولدر ها و فایل های یک مسیر رو به دست بیارم.
مثلا مسیر "c:\files" رو بدم بهش. بعد لیست فولدر هایی که در این مسیر هست رو بده که با انتخاب اون فایل های موجود در اون فولدر نمایش داده بشه.(می خوام فقط فایل های تصویری باشه )
بعد وقتی لیست تصاویر رو نشون داد آدرس تصویر انتخابی رو بتونم بگیرم که توی یک پیکچر باکس نشونش بدم.
ممنون میشم اگه کمک کنید و اینکه از چه کنترلی باید استفاده بشه.

_H2_
03-01-2013, 19:28
سلام
اگر قصدتان تحویل گرفتن مسیر یک فایل (یا پوشه) از کاربر است میتوانید از Dialog های مربوطه استفاده کنید:

نمونه کد WinForm

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نمونه کد Wpf

اگرکه نیاز به تعامل مستقیم با کاربر ندارید و خدتان میخواهید در کد بتوانید داخل یک پوشه را جستجو و فایلهای آن را خارج کنید میتوانید از امکانات فضای نام IO استفاده کنید.

shadmehrshadow1
05-01-2013, 11:01
ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم .

این یه کد سی شارپ هست و من میخوام به ویب دات نت تبدیلش کنم.
می خوام ببینم این علامت @ که قبل از اون رشته اومده چیه ؟ معادلش تو وی بی دات نت چیه؟

senaps
05-01-2013, 17:29
می خوام ببینم این علامت @ که قبل از اون رشته اومده چیه ؟ معادلش تو وی بی دات نت چیه؟

وقتی از دبل کوت استفاده میکنین، نمی‌تونین مثلا خود دبل کوت رو تایپ کنین.... برای نوشتن چنین عبارت هایی و یا مثلا رفتن به خط بعدی و ....، از \ استفاده میشه...(بهش میگن بریک!)...
حالا وقتی شما بریک رو توی دبل کوت میارین، کامپایلر از کاراکتر بعدیش رد میشه و دنبال انجامش میره.... حالا وقتی @ می‌نویسین، یعنی با اون \ مثل کاراکتر عادی رفتار میکنه.....
چون بد توضیح دادم ببینید:

چطوری تایپ میشه؟!!

console.write("my name is "senaps"");

خیر!! اینجا خطا میگیره!! باید برای نوشته شدن "" های دور Senaps از بریک استفاده بشه.... یعنی به اینصورت:

Console.Write("my name is \"Senaps"");

حالا، تو کد شما کد دارای یک بریک هستش...

حالا اون @ ، خاصیت \ رو خنثی میکنه و باعث میشه که یه کارکتر عادی باشه.... البته من مثال کد شما رو ندادم و نمی دونم دقیقا کارش چیه؟(احتمالا گرفتن یه عدد و نشون دادن اعدادی که ۴ تا از اون بزرگ‌ترن؟!!)...