PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میخچه پا

master0
03-01-2013, 16:18
سلام .

من حدود 1 ماه قبل احساس کردم یه چیزایی مثل حباب داره بین انگشت های پام ایجاد میشه ؛ به دکتر بعد از مدتی مراجعه کردم و اون چسب میخچه رو پیشنهاد داد ...
الان حدود 2 هفته است که استفاده کردم از چسب میخچه ، تا الان میخچه برطرف نشده ... لایه لایه یه کم برداشته شد از روی میخچه ولی هنوز سوراخ هاش موجوده و البته کوچک تر شده این چند روزه .

حدود 2 - 3 روزه که میخچه ها احساس می کنم سوراخ هاش کوچیک تر شدن و کلاً قرمز شده سطح میخچه که قبلا اینطوری نبود ...

به نظر شما الان باز هم به زدن چسب میخچه ادامه بدم ؟

این که قرمز شده سطح میخچه ، می تونه نشونه بهتر شدنش باشه یا نه ؟

Hatek
03-01-2013, 18:44
منم دو سال پیش کف پام یه میخچه درآوردم که واقعا اذیت میکرد
بخاطرش دکتر نرفتم
اما هرچی چسب زدم کوچکترین تاثیری نداشت رفتم یه دارو گیاهی فروشی راهنماییم کرد و دو تا دارو داد بهم یکیش یه چی بود مثل روغن که و اون یکی هم یه ماده ای بود مثل قیر اولش فکر نمیکردم بتونه کاری کنه اما بعد یه هفته میخچم خود به خود افتاد و نه جاش موند نه دوباره در اومد هیچیه هیچی
متاسفاه روی دارو ها هیچ علامتی اسمی نبود که بخوام بهت بگم ولی مطمءن باش دارو گیاهی از همش بهتره
اها اینم بگم طرز استفادش اینطوری بود که شب موقع خواب یه مقدار از روغن رو میزدم روش و بعدش اون یکی و یه دستمال میذاشتم روش تا صبح

بری حتما پیدا میکنی
امیدوارم به دردت خورده باشه

master0
03-01-2013, 22:23
خیلی ممنونم از توصیه تون :n01: ، اگر کسی تجربه دیگه ای داره هم ممنون میشم بگه ...

master0
06-01-2013, 16:16
کسی تا حالا میخچه پاش رو جراحی کرده ؟ چقدر درد داره؟ خون ریزی داره؟ چند روزه خوب میشه ؟

Hatek
08-01-2013, 13:55
کسی تا حالا میخچه پاش رو جراحی کرده ؟ چقدر درد داره؟ خون ریزی داره؟ چند روزه خوب میشه ؟

پدر بزرگ من چند سال پیش عمل کرد
خونریزی خب داشت اما میزان دردشو نمیدونم ( فکر کنم به نوع میخچه بستگی داره)
اما خوب نشد بعد عمل یه بار دیگه دقیقا همون جا دراومد و اذیتش میکرد رقت دکتر یه محلول اسیدی بهش داده بود گفته بود هرروز باید بزنی تا میخچه بسوزه و رشد نکنه خلاصه هر روز اون محلولو میزنه و اما هنوز خوب نشده
مثل فیلم سینمایی تعریف کردم؟:n02:
همون دارو گیاهی از همش بهتره

master0
08-01-2013, 23:48
دوستان من امروز عمل کردم میخچه خودم رو !! :n23:

دکتر بدون هیچ بی حس کننده با چاقو اون محل رو برش داد :n28:
حالا روی سطح های برش داده شده ، دو تو سوراخ خیلی خیلی ریز وجود داره هنوز ...

می تونه بد عمل کرده باشه ؟
به نظر تون چکار کنم که عود نکنه ؟؟ :n29:

V E S T A
08-01-2013, 23:57
سلام

دکتر محلولی برای شستوشو یا ضد عفونی ندادن ؟ الان فقط فقط چیزی که دکتر گفتن رو انجام بدین .

این تاپیک قدیمی هم درباره میخچه هست برای مطالعه خوبه ولی الان فقط دستور دکتر رو انجام بدین ..

روش مفید برای از بین بردن میخچه چیست ؟
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EHSANRF
09-01-2013, 00:08
پسر من همین مشکل رو داشتم.
پای چندروز پیش (اربعین) پیاده که از نجف به کربلا رفتم حل شد ( هر چند پام تا دو سه روز داغون بود و تاول و ... )
ولی خیلی جالب بود برام.

master0
09-01-2013, 12:29
متاسفانه یا خوشبختانه دکتر هـــیچ چیز خاصی نداد :n27:

ولی خودم پماد ضد عفونت (اسمش فک کنم جنتکس بود) روش زدم و بستمش .

قبل از اینکه جراحی کنه تو مطب ، رو میخچه قرمز بود و متورم شده بود و دکتره گفت به هیچی نیاز نداره و سریع با چاقو کندش :n28:

خونریزی نسبتا زیادی هم داشت + درد :n02:

حالا سوال اینجاس که الان شما چه راهکاری رو برای جلوگیری از عود کردن این پیشنهاد می کنید و اون سوراخ های ریزی که روی سطح مونده جای ریشه میخچه هست ؟

V E S T A
09-01-2013, 13:05
سلام

میخچه بخاطر فشار روی قسمت هایی از پا ایجاد میشه که باید از کفش هایی استفاده کنید که تنگ نباشن و فشار به پا نیارن روی پوست پا هم با کرم های مخصوص باید نرم نگه داشته بشه پا حداقل هر هفته با آب گرم

ماساژ داده شه اینا برای جلوگیری از ایجادش هست ولی الان پای شما زخم داره به نظرم باید حتی درباره پانسمانش که انجام دادین از پزشک سوال میکردین شاید از نظر پزشکتون روی زخم باید باز باشه ..بنظرم حتما درباره

پانسمان حتی تلفنی از پزشکتون سوال کنید .

raana
09-01-2013, 16:41
با VESTA عزیز موافقم ....

پای بابام میخچه داشت.....وقتی کفشش رو عوض کرد و یه کفش راحت مثل کفش تابستونی پوشید کاملا از بین رفت...

پیش دکترم رفت بهش چند تا محلول داد ولی وقتی استفاده کرد هیچ تاثیری نداشت....

بهترین درمان انتخاب کفش مناسبه.....یعنی به طور کل پا نباید در معرض سایش و جای تنگ قرار بگیره......

به نظر من بهتره روی زخم باز باشه ...........

ولی بازم مشورت با پزشک متخصص در اولویته.........

master0
09-01-2013, 19:47
ضمن تشکر از پیشنهادات دوستان ، فقط یه سوال :

سفید شدن سطحی دور زخم ، عفونته یا نشون دهنده ی خوب شدنش هست؟

raana
09-01-2013, 20:13
ضمن تشکر از پیشنهادات دوستان ، فقط یه سوال :

سفید شدن سطحی دور زخم ، عفونته یا نشون دهنده ی خوب شدنش هست؟

معمولا نشون دهنده ی خوب شدنه..داره پوستش ترمیم میشه....

ولی اگه احساس میکنی که درد داره و متورم که نشونه ی عفونته......

master0
09-01-2013, 20:39
خیلی ممنونم از کمک تون دوستان تا این لحظه ، :n12:

از نظر شما سوراخ های بسیار ریز روی سطح عمل شده نشون دهنده ی چی هستند؟ (جای ریشه میخچه اند یا اینکه میخچه هنوز وجود داره؟) :n13:

ضمنا شستشوی سطح رو پیشنهاد می کنین ؟ (حدودا 1 روز و نیم گذشته)

raana
09-01-2013, 21:59
خیلی ممنونم از کمک تون دوستان تا این لحظه ، :n12:

از نظر شما سوراخ های بسیار ریز روی سطح عمل شده نشون دهنده ی چی هستند؟ (جای ریشه میخچه اند یا اینکه میخچه هنوز وجود داره؟) :n13:

ضمنا شستشوی سطح رو پیشنهاد می کنین ؟ (حدودا 1 روز و نیم گذشته)

برای شستشو یکم زوده بهتره 2-1 روز دیگم صبر کنی....بعد از اون با آب ولرم شستشو بده و خوب خشکش کن

ولی در مورد اون سوراخ های کوچیک صلاحیت نظر دادن راجع بهش رو ندارم...احتمالا دوستانی که تجربه داشتن بهتر میدونن

master0
12-01-2013, 14:51
سلام مجدد دوستان ،

می خواستم بدونم روش درمان با لیزر هم وجود داره ؟ چقدر درد داره؟ کسی تا حالا لیزر کرده ؟

master0
22-01-2013, 20:30
دوستان به یک دکتر جراح حرفه ای نشون دادم !

الان دارم از شدت ترس می میرم :n28: گفت باید عمل مجدد بشه !

اون طور که با دست بهم نشون داد ، قراره کلی از گوشتم رو برداره فردا !

اگر پیشنهادی دارید برای بعد از عمل بفرمایید !

دکتر می خواد کاملا دور میخچه رو تا شعاع زیادی برداره یعنی جایی که من لمسش می کنم هیچ دردی نمی گیره و مشکلی نداره ... به نظر تون چکار کنم الان ؟ :n30:

ضمنا به نظر تون روش هایی مثل گذاشتن سیر داغ و غیره که تو لینک زیر هم نوشته شده جواب میده یا نه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

master0
01-03-2013, 15:45
دوستان من خواستم دوباره یه سری نتایج و تجربه رو در اختیار دوستان بزارم تا اگه کسی بعدا اینجا رو خوند شاید به دردش بخوره :

هر وقت میخچه داشتین ، برای بیرون آوردنش در اسرع فرصت اقدام کنین و فقط دو تا چیز رو در نظر بگیرین : تعویض کفش (کاملا حل میشه و میخچه جدید دیگه نمی بینین) و عدم جراحی اون بخش توسط خودتون!

اولین اقدام تون هم استفاده از چسب میخچه باشه حله . برای میخچه های کوچیک و حتی برخی میخچه های بزرگ جواب میده ..

راستش من الان تقریبا همه روش ها رو تجربه کردم واسه میخچه (جراجی مختصر توسط پزشک عمومی - چسب میخچه - محلول اسید سالسیلیک - محلول گیاهی - آب لیمو! - کوتر و سوزوندن - فریز)

حتی اگه میخچه تون بزرگ هم شد ، برای جراحی فوری اقدام نکنید .

من یه محلول دست ساز یه دکتر جراح حرفه ای برام نوشت و دارو خونه اون رو ساخت و به پام زدم ، و میخچه ها اولش کوچیک و بهتر بگم ضعیف شدن . بعدش دوباره از چسب استفاده کردم و ریشه شون راحت با چسب اومد بیرون (بعضی هاش)

الان هم که دو تا دیگه که بزرگترین شون بودن رو کوتر کردم و فکر کنم اینا هم بزودی با همون چسب ها در بیان .

بهترین راهش هم در مرحله اول به تجربه خودم ، استفاده از چسب میخچه و تعویض اون هر 2 - 3 روز و کندن پوست های مرده با ناخن . و اگه جواب نداد فریز روش خوبیه. (کوتر هم مشابه اینه ولی خونریزی هم داره + آمپول های بی حسی ..)
البته سعی کنید اولش که میخچه ها رو دیدید با یه پزشک مختصص پوست هم درمیون بزارین بهتره...

S0R3N4
01-03-2013, 19:28
متاسفانه
من فرصت نکردم توصیه های دوستان رو بخونم...
ولی با شناختی که از دوستای خوبم مثل رعنا و وستا دارم مطمئن هستم که توصیه های لازم رو بهت کردن...
دوست خوبم...
یكی از روش‌های درمانی كه امروزه بسیار رایج شده، استفاده از چسب ‌های میخچه است كه می ‌توان آن ها را از داروخانه تهیه كرد. این روش درمانی، به ظاهر ساده بوده و چون چسب‌ها حاوی اسید سالیسیلیك است ممكن است پوست را تحریك كرده و باعث ایجاد عفونت شود، به خصوص در افرادی كه جریان خون ضعیفی دارند. از سویی، این چسب‌ها تنها در مواردی كه میخچه بسیار خفیف و سطحی باشد موثر است. بنابراین پزشكان استفاده از چسب‌ های میخچه را خیلی توصیه نمی‌ كنند، مگر در موارد سطحی.

من به شخصه حتی در موارد خفیف هم اعتقادی به چسب میخچه ندارم به هیچ وجه...

شما مطمئنی میخچه هست و پینه نیست؟این 2 شدیدا مشابه هستن ولی یک ضایعه ی پوستی مشترک به حساب نمیان....

در حال حاضر موثر ترین داروی برای از بین بردن میخچه محلولی به اسم VERUMAL هست...
این محلول که حاوی همون اسید سالیسیلیکی که در بقیه محلول ها هم موجوده هست اما با کیفیت ساخت شدیدا بهتر و فرمولاسیون شدیدا موثر تر...
شدیدا کم یابه...
یادمه خودم واسه اشخاصی که نیاز به این محلول داشتن میگشتن به دنبال این محلول و تعدادی بسیار کمی یافت میکردم(ساخت کشور آلمان)

برای موارد شدید گاها توصیه میکنم این محلول تا 3 ماه استفاده بشه....
و در موارد خیلی شدید که نیاز به جراحی دارن باز هم پزشک هایی که این محلول رو میشناسن(که شدیدا تعداد انگشت شماری هم به حساب میان) ابتدا سعی میکنن با این دارو عمق این ضایعه رو کمتر کنن تا جراحی سطحی تری نیاز باشه(که معمولا بعد از 3 ماه حتی در موارد خیلی شدید هم این دارو موثر واقع میشه)

وستای عزیز درست گفتن...حتما از کرم های پا استفاده کن!و حتما از کرم های پایی که حاوی درصد اسید سالیسیلیک هستند استفاده کنید...

در مورد اون لایه لایه شدن اون ناحیه هم باید بگم که کلا مکانیسم این داروها به این شکل...با شل کردن پیوند سلولی لایه های سطحی پوست رو از بین میبره و باعث ایجاد لایه های جدید تر میشه تا اینکه اونقدر این عمل پیدا میکنه تا ضایعه ی اون ناحیه از بین بره...
همشون ایجاد پوسته ریزی میکنن...

Amirrezaajalli
01-03-2013, 20:00
منم کف پنچه پام 2-3 ماهی بود میخچه داشت هرچی چسب زدم چون ریشش عمیق شده بود در نیومد!
روز یکشنبه با یه جراحی سرپایی درش آوردن این چند روز خونه بودم از فردا هم میرم سر کار فقط گفته فعلا کفش نپوش که فشار نیاد!