ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای پخش صدا برای 20 نفر با روش های مختلف !

ramiy
03-01-2013, 15:41
سلام
من برای یه کار توریستی و اطلاع رسانی که توی یه مرکز هست نیاز به یسری تجهیزات دارم
سناریو :
ما تعداد بازدید کننده رو 20 نفر در نظر گرفتیم
این 20 نفر با زمان های ورود متفاوت میان داخل سال ها و شروع به دیدن محیط و ویترین ها میکنن (پس امکان پخش یه صوت برای کل مهمانها کنسل میشه)

ایده من اینه که ما بیایم یه mp3 player ارزون تهیه کنیم و با ورود هر نفر به داخل مرکز بهش بدیم و طرف خودش پلی کنه
که این روش احتمال سرقت پلیر رو داره که فکر کنم با پرچسب های مغناطیسی بشه جلوش رو گرفت

روش بعدی هم استفاده از 20 عدد هدفون بیسیم هست که سندرش جلوی یه اوپراتور هست و پلیرها هم بهشون وصل هستن
اوپراتور با دادن هدفون بی سیم به مهمان پلیر مربوط به اون هدفون رو پلی و سندرش رو هم روشن میکنه

آیا این روش ها عملی هستن ؟
راجب تجهیزات هم اگه نظری پیشنهادی دارین بگین
اگه پیشنهاد دیگه ای دارن لطفا بگین

ممنون از شما

ramiy
12-01-2013, 03:04
دوستان لطفا کمک و نظر خودشون رو بگن
مرسی

Hamed DC
25-01-2013, 17:06
سلام
من برای یه کار توریستی و اطلاع رسانی که توی یه مرکز هست نیاز به یسری تجهیزات دارم
سناریو :
ما تعداد بازدید کننده رو 20 نفر در نظر گرفتیم
این 20 نفر با زمان های ورود متفاوت میان داخل سال ها و شروع به دیدن محیط و ویترین ها میکنن (پس امکان پخش یه صوت برای کل مهمانها کنسل میشه)

ایده من اینه که ما بیایم یه mp3 player ارزون تهیه کنیم و با ورود هر نفر به داخل مرکز بهش بدیم و طرف خودش پلی کنه
که این روش احتمال سرقت پلیر رو داره که فکر کنم با پرچسب های مغناطیسی بشه جلوش رو گرفت

روش بعدی هم استفاده از 20 عدد هدفون بیسیم هست که سندرش جلوی یه اوپراتور هست و پلیرها هم بهشون وصل هستن
اوپراتور با دادن هدفون بی سیم به مهمان پلیر مربوط به اون هدفون رو پلی و سندرش رو هم روشن میکنه

آیا این روش ها عملی هستن ؟
راجب تجهیزات هم اگه نظری پیشنهادی دارین بگین
اگه پیشنهاد دیگه ای دارن لطفا بگین

ممنون از شما

سلام.
ماهیت این کار چیه؟؟؟
تبلیغاتی هست یا بصورت نمایشی؟؟؟

ramiy
01-02-2013, 00:27
این کار برای یه مکانی مثل موزه هست
مگه فرق می کنه ؟