ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در پیدا کردن فایل بایوس لپتاپ ایسوس

bahram_warrior
03-01-2013, 13:43
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه لپتاپ ایسوس k42jp دارم که یه مشکلی تو بایوسش پیش اومد و بایوسشو فلش کردم...حالا از خود سایت ایسوس هر سه ورژن بایوسی که داشتو امتحان کردم...الان مشکلم اینه که سیستمم به طور خودکار بعد از نیم ساعت خاموش میشه...رفتم از همه جا و همه کس پرس و جو کردم میگن فایل بایوسی که تو سایت ایسوس هستش واسه ic های 2 مگابایت هستش ولی واسه شما نسخه 4 مگی میخوره و این مشکل خاموش شدن لپتاپت از همینه و این فایلو تو ایران فقط گارانتی سازگار ارقام داره....چندروز پیش رفتم گارانتی سازگار یارو نه فایلو بهم میده نه هزینشو ازم میگیره واسم انجام بده فقط یلده بگه چون گارانتی نداره سیستمت به ما مربوط نیس...میبینی تورو خدا؟؟؟؟!!! :n04:حالا هرچیم میگردم یه آشنا یا واسطه اونجا پیدا کنم که این فایلو بهم بده راه به جایی نمیبرم....واقعا دیگه موندم:n28:....حالا دوستان از دست شما کاری برمیاد آیا؟؟ راهی واسه بدست آوردن این فایل هست؟؟:n13:

IPC111
04-01-2013, 08:35
سلام

فایل بایوسی که در سایت ASUS موجود است اصطلاحا فایل آپدیتی است که حجمش 2 مگابایت است و نسخه اصلی آن بایوس که 4 مگابایت است، نمی باشد.
در هر صورت، فایل بایوس اصلی لپ تاپ K42JP که 4 مگابایت است را موجود دارم.
اگر خواستید تماس بگیرید.
فاضلی - تهران
تلفن: 88942935 - 88942956

ssh899
24-01-2013, 21:26
سلام

فایل بایوسی که در سایت ASUS موجود است اصطلاحا فایل آپدیتی است که حجمش 2 مگابایت است و نسخه اصلی آن بایوس که 4 مگابایت است، نمی باشد.
در هر صورت، فایل بایوس اصلی لپ تاپ K42JP که 4 مگابایت است را موجود دارم.

سلام
منم لپ تاپه X42JY دارم و دقیقا به همین مشکل برخوردم. لپ تاپ من تا روشنش میکنم سریع خاموش میشه :(
تو اینترنت سرچ زدم و این تاپیک رو پیدا کردم
فایل اصلی بایوسه منم دارین؟

راستی یه جا تو اینترنت خوندم که باید سریال لپ تاپ و آدرس مک و یه سری دیگه کد توی بایوس ذخیره شه. درسته؟

IPC111
25-01-2013, 09:56
سلام
منم لپ تاپه X42JY دارم و دقیقا به همین مشکل برخوردم. لپ تاپ من تا روشنش میکنم سریع خاموش میشه :(
تو اینترنت سرچ زدم و این تاپیک رو پیدا کردم
فایل اصلی بایوسه منم دارین؟

راستی یه جا تو اینترنت خوندم که باید سریال لپ تاپ و آدرس مک و یه سری دیگه کد توی بایوس ذخیره شه. درسته؟

سلام
فایل بایوس لپ تاپ شما را هم موجود دارم.
البته این فایلهای بایوس نسخه اصلی هستند که باید توسط دستگاه پروگرامر روی آی سی بایوس ذخیره شوند.
بله اطلاعاتی که اشاره کردید بعلاوه خیلی موارد دیگر در بایوس ذخیره می شوند.