PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محلول ضدجوش تی تری ؟؟

Milad._.R
02-01-2013, 20:10
سلام

چند روز پیش یکی از طرف سایت 5040.ir اومده بود شبکه تهران برنامه به خانه برمیگردیم ، (حالا اتفاقی صداشو شنیدم ). داشت همینطوری از این محلول ضدجوش تی تری که تازگیا آوردن تعریف میکرد

میگفت خودمون(کارمندهای سایت) تست کردیم ، در عرض یک روز جوش رو از بین میبره جاش هم نمیمونه

حالا کسی از اینا استفاده کرده ؟ چطوریه ؟

{حذف شد}

ارزش داره تست کنم؟

Atghia
02-01-2013, 23:20
محلول تی تری در واقع از عصاره درخت چای گرفته میشه این محلول توسط شرکتهای مختلفی ساخته شده و میشه (یعنی با اسم های مختلف هستش) فرضا من oriflameرو دیدم و خب یک محلول شستشوی پوستهای جوش دار و مستعد جوش هستش(مثلا جایگزین صابونهای ضدجوش میتونه باشه)
این حرفی که زدید خیلی زیاد اغراق داره!:n01:
تی تری خاصیت التیام بخش و ضدالتهاب داره و در واقع کمک میکنه به بهبودی زودتر جوش! ولی در اون حد معجزه گر نیست قاعدتا:n06:

A M ! N
02-01-2013, 23:32
این حرفی که گفته شده سرتاپا اغراق هست.

از لحاظ عمومی :

شما یک ثانیه فکر کن اگر همچین چیزی اختراع بشه ، اینقدر اسمش ناشناس میمونه ؟
یا اینکه تلویزیون و اخبار شروع میکنن ازین دستاورد تعریف کردن ؟ قطعن دومی.

از لحاظ پزشکی :

جوشهای سطح پوست ، حتی اگه خودشون هم از بین برن ، جای اونها به مــدت زمانی
حدود چندماه نیاز داره تا خوب بشه ، درواقع سلولهای جـــدید جــایگزین بشن. شما پماد
رژودرم رو در نظر بگیر برطرف کننده ی جای جوش و اسکارهای شـدید هستش، یکی از
بهترین محصولات هستش که قیمتش هم اگه اشتباه نکنم حــدودن 20 تومــن هست ،
دوره ی بهبود با این پماد شش ماه هستش تازه اونم با شک و تردید.
از طرفی نحوه ی بهبود رژودرم به صورت scrub ( لایه برداری ) هستش ، حالا از کی یک
مایه میتونه جوش رو از بین ببره و اسکارهای ناشی از جوش رو هم مرتفع کنه خودش؟!

آدم با دروغهای اینا شاخ در میاره.

armin_punisher6
02-01-2013, 23:42
من قبلا چند میلیون تومان برای صورتم خرج کرده بودم ولی جواب نگرفته بودم تا زمانی که یه دکتر قرص roaccutane رو بهم معرفی کرد.فوق العاده بود.البته گرونه.

Atghia
02-01-2013, 23:46
من قبلا چند میلیون تومان برای صورتم خرج کرده بودم ولی جواب نگرفته بودم تا زمانی که یه دکتر قرص roaccutane رو بهم معرفی کرد.فوق العاده بود.البته گرونه.
خواهشا این دارو رو تجویز نکنید به دیگران چون اینقدر عوارضش بد و زیاد هست که در جعبه خوده قرص بدون اغراق به اندازه ی یک طومار!! در مورد عوارضش نوشته!(البته که همش قرار نیست در یک نفر متجلی بشه:n06:)
در ضمن به همه استفادش توصیه نمیشه (محدودیتهایی داره)

A M ! N
02-01-2013, 23:48

این قرص اسمهای زیادی داره ، ولی نام علمی این دارو ایزوترتینوین هست ،
که اصلن نباید سرخود مصرف بشه ، اثرات بدی روی کبد میزاره.

Milad._.R
03-01-2013, 00:23
احتمالا منظورش جوش های کوچک بود که اگه کاری هم باهاشون نداشته باشی بعد چند روز میرن و اثری هم ازشون باقی نمیمونه

حالا در هر صورت به نظرتون این تی تری رو بگیرم ارزشی داره ؟

من مشکلم رو اینجا واضح تر گفتم ، اگه میشه همونجا پاسخ بدید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی ممنون

armin_punisher6
06-01-2013, 00:53
خواهشا این دارو رو تجویز نکنید به دیگران چون اینقدر عوارضش بد و زیاد هست که در جعبه خوده قرص بدون اغراق به اندازه ی یک طومار!! در مورد عوارضش نوشته!(البته که همش قرار نیست در یک نفر متجلی بشه:n06:)
در ضمن به همه استفادش توصیه نمیشه (محدودیتهایی داره)

این قرص اسمهای زیادی داره ، ولی نام علمی این دارو ایزوترتینوین هست ،
که اصلن نباید سرخود مصرف بشه ، اثرات بدی روی کبد میزاره.

کاملا درسته.خودمم دکتر بهم تجویز کرد و حتی قبلش هم آزمایش خون داده بودم که دید هیچ مشکلی ندارم.