ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل Pending موقع دانلود برنامه های store

bobSilon
01-01-2013, 19:40
بدون مشکلی فروشگاه ویندوز رو باز کنم و بازیها و برنامه های اون رو میتونم ببینم. اما وقتی که میخوام یکی از اونا رو دانلود کنم،
موقع دانلود وضعیت برنامه رو Pending مینویسه و نشون نمیده که چقدرش دانلود شده. بعد یه مدت هم پیغام نصب شدن همون برنامه
میاد و میگه نصب شده. اما تو فروشگاه هنوز همون برنامه رو در حال Pending نشون میده. مشکل از چی میتونه باشه؟

یه مشکل دیگه هم هست که فکر کنم بی ربط با این موضوع نیست، اینکه نمیتونم ویندوز رو به کانت لایو وصل کنم. موقعی که ایمیل و
پسوردمو میزنم دیگه کاری انجام نمیده.

ویندوز نسخه pro هستش

درضمن هنوز کرک نکردم ویندوز رو، کرک کنم درست میشه؟

MRGH1994
07-04-2013, 02:07
سلام به شما دوست گرامی و همه ی هم وطنان گرامی:n16:
درباره ی رفع مشکل شما و بقیه ی دوستانی که مشکل مشابه دارند طبق دستور زیر عمل کنید:
1. به Control Panel رفته و روی گزینه ی Troubleshooting کلیک کنید
2. در پنجره ی باز شده روی گزینه ی fix problems with windows update (زیر گزینه ی System and Security) کلیک کرده تا پنجره ی windows update باز شود.
3. در پنجره ی باز شده روی گزینه ی next کلیک کرده، بعد از لحظه ای مشاهده میکنید که در همان پنجره ویندوز از شما میپرسد که آیا میخواهید عیب یابی با اجازه ی ادمین انجام شود؟ ، روی گزینه ی try troubleshooting as an administrator کلیک کنید (توجه داشته باشید که باید به اینترنت متصل باشید). توجه کنید که با این کار ویندوز آپدیت نمیشود و فقط آپدیت هایی مربوط به رفع مشکلات رایج ویندوز از اینترنت دانلود میشود و حجم کمی دارند و با اینترنت سرعت پایین هم معمولا مدت کمی طول میکشد.
4. بعد از چند ثانیه که دانلود و عیب یابی به پایان رسید ویندوز باید گزارشی از مشکلات برطرف شده نشان دهد (برای من 2 تا نشون داد که فیکس شدن) ، روی گزینه ی close the troubleshooter کلیک کرده و از store ویندوز 8 و دانلود پر سرعت لذت ببرید.:n05:
این روش تست شده با ویندوز 8 اینتزپرایز هست، دانلود روی pending میموند و جلو نمی رفت و بعد از مدت نسبتا طولانی ارور میداد که نمیتونه دانلود رو ادامه بده، البته قبلش پیغام نصب شدن رو نمیداد.
در ضمن چون که ip های ایرانی تحریم اند باید از نرم افزار تغییر ip استفاده کنید.
موفق باشید.