ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ( سئوال ) : آداپتور و تبدیل برای درایو اینترنال یا خرید درایو اکسترنال

BIONIC
01-01-2013, 19:16
درود
دوستان برای نت بوک و با وجود اینکه درایو DVD اینترنال موجود دارم در خانه . میخوام یک پک تبدیل و آداپتور بگیرم ( قیمت 28000 ) تا نیازم و برای داشتن dVD رام برطرف کنم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بنظرتون این پک کیفیت لازم و داره و جوابگو هست و آیا به خود نت بوک آسیبی نمیرسونه ؟
آیا بهتر نیست یه اکسترنال بگیرم و خلاص ؟ ( البته مدلی از سونی در حدود 80.000 تومان تموم میشه ) .
بیشتر نظرم روی تبدیل هست اگه خوب جواب بده ..

.....................
دوستانی که این پکهای تبدیل کار کردن نظرشون و درمورد کارکرد بفرمایند .
با تشکر ازدوستان عزیز

ata.royalfalcon
01-01-2013, 20:45
درود
دوستان برای نت بوک و با وجود اینکه درایو DVD اینترنال موجود دارم در خانه . میخوام یک پک تبدیل و آداپتور بگیرم ( قیمت 28000 ) تا نیازم و برای داشتن dVD رام برطرف کنم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان بنظرتون این پک کیفیت لازم و داره و جوابگو هست و آیا به خود نت بوک آسیبی نمیرسونه ؟
آیا بهتر نیست یه اکسترنال بگیرم و خلاص ؟ ( البته مدلی از سونی در حدود 80.000 تومان تموم میشه ) .
بیشتر نظرم روی تبدیل هست اگه خوب جواب بده ..

.....................
دوستانی که این پکهای تبدیل کار کردن نظرشون و درمورد کارکرد بفرمایند .
با تشکر ازدوستان عزیز

سلام .
استفاده از همین تبدیل sata to usb2 برای تبدیل به اکسترنال کردن dvd رام (یا رایتر) مشکلی نداره و به نت بوک شما هم آسیبی نمیزنه گرچه ظاهر شلوغی هم داره .

BIONIC
02-01-2013, 10:15
سلام .
استفاده از همین تبدیل sata to usb2 برای تبدیل به اکسترنال کردن dvd رام (یا رایتر) مشکلی نداره و به نت بوک شما هم آسیبی نمیزنه گرچه ظاهر شلوغی هم داره .

سلام
بله یه مقدار شلوغ میشه رو میز . صرفا در منزل مورد استفاده داره .
..........
پس از همین تهیه میکنم
ممنون از شما