مشاهده نسخه کامل
: کلوپ HP PAVILION M6 1070SE
prance dark
01-01-2013, 12:36
معرفی و بررسی HP PAVILION M6 1070SE
مشخصات کانفیگی این مدل:
System features
Operating system
Windows® 7 Home Premium 64
Processors
Intel® Core™ i5-3210M
• 2.5 GHz
Chipset
Intel HM77 Express
Memory
Memory type
6 GB DDR3
Memory layout
(1 x 2 GB, 1 x 4 GB)
Memory slots
2 DIMM
Storage
Hard drive
750 GB SATA (5400 rpm)
Hard drive description
750 GB SATA (5400 rpm)
Optical drive
SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support
Graphics
Graphics
AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 dedicated)
Expansion features
Ports
1 VGA
1 HDMI
1 headphone-out/microphone-in combo
1 USB 2.0
3 USB 3.0
1 RJ45
Slots
Multi-format digital media card reader
Media devices
Webcam
HP TrueVision HD Webcam with integrated dual array digital microphone
Input devices
Pointing device
TouchPad with on/off button and support for multitouch gestures
Keyboard
Full size island-style backlit with integrated numeric keypad
Communications
Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless
Intel 802.11 b/g/n with Widi; Bluetooth
Power and operating requirements
Power supply type
90W AC power adapter
Energy efficiency
ENERGY STAR® qualified; EPEAT® Silver
Dimensions and weight
Weight
Starting at 2.4 kg
Minimum dimensions (W x D x H)
37.95 x 25.07 x 2.65 cm
Security management
Security management
Integrated fingerprint reader
What's included
Warranty
2-year limited hardware, carry-in, parts and labour
Software included
HP Setup Manager
HP Recovery Manager (recovery partition, recovery CD/DVD creation tool)
Symantec Norton Internet Security (60 days live update)
Beats Audio™
HP CoolSense
HP ProtectSmart
HP SimplePass
HP Games powered by WildTangent
EasyBits Magic Desktop
Evernote
Windows Live Essentials
Microsoft® Office Starter: reduced-functionality Word and Excel® only, with advertising. No PowerPoint® or Outlook®. Buy Office 2010 to use the full featured software.
Product color
Midnight black, metal finish
جداً که لب تاب خوب و با کیفیتیه و به عنوان یک لب تاب با امکانات عالی توصیه میشه
لینک های مربوط به این مدل با یک سری عکسها منحصر به فرد HD( به تاریخ 2013/01/01 توسط خودم )که میتونه خیلی اطلاعات بهتون بده( تو عکسهای شرکتی زاویه طوری انتخاب میشه که حجم رو حد اقل نشون بده ) ولی چون حجمشون زیاد شد مجبور شدم سایز و کیفیت رو کم کنم و واستون قرار بدم امیدوارم که بتونم راهنمایی یا کمکی در انتخاب شما جهت انتخاب یک لب تاب خوب داشته باشم :
لینک مربوط به معرفی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود دفترچه راهنمای این مدل :
h10032.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های مربوط به دانلود درایورهای hp pavilion m6 1070se :
win 7 64bit :
win 8 64bit :
و اینم از عکسها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات سیستمی از نرم افزار hp support asistant
مشخصه ی کارت گرافیک و کل حافظه ی گرافیکی
رنکینگ ویندوز به این لب تاب
امیدوارم تمام کسایی که از یک برند خاص استفاده میکنن با اندکی وقت گذاشتن بتونن دیگران رو هم هر چند کم راهنمایی کنن (موردی که در گذشته خیلی بیشتر از حالا بودش ) ، همچنین این مطالب و وقتی که واسشون گذاشتم طی قول قبلی که در تاپیک راهنمایی برای خرید لب تاب از بین سه مدل hp 4540 s , asuse k55 , lenovo z580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده بودم مفید بوده باشه .
در پایان اگه این مطلب رو مفید تشخیص دادید استفاده از گزینه ی تشکر از کاربر فراموش نشه !
prance dark
04-01-2013, 22:57
مرسی از تشکرها
asadi3077
04-01-2013, 23:40
مبارک باشه
چند گرفتی؟
مبارک باشه
مدل خوشگلیه
یه رویو هم میزاشتی
راجب کیفیتش
تست گرماییش و ...
prance dark
07-01-2013, 03:09
ممنونم کلا ً 2.460.000 تموم شدش ولی الانش رو نمی دونم
prance dark
07-01-2013, 03:42
مبارک باشه
مدل خوشگلیه
یه رویو هم میزاشتی
راجب کیفیتش
تست گرماییش و ...
کلاً این مدل از DV6 نازک تر طراحی شده که سبکترم هستش سفارش آمریکا بوده که کیفیت قابل قبولی داره در مورد تسست گرامیش هم سیستم HP COOL SENSE داره که بسته به محیط فن رو تنظیم میکنه که اکثر مواقع هم فن خاموش میمونه نمیخوام دروغ بگم که اصلاً گرم نمیکنه ،گرمای ایجاد شده در کارکرد زیاد بر سطح پشت و قسمت میانی کیبرد (محل قرار گیری CPU ) ملموسه که واسه اکثر لب تابها طبیعیه نیمه سمت راست سمت اپتیکال درایور خیلی خنکتر نسبت به سمت دیگ محل قرار گیری هارد و گرافیک و فن هستش ( به قول ایسوسی ها سرد یخی ! ) اما جداً صدای فنش خیلی کمه که دورهای پایین به هیچ وجه قابل تشخیص نیستش مگه با لمس قسمت فن ، اگه مورد دیگه ای نیاز مند راهنمایی بودش در خدمتم.
مبارکه عزیز
من با همین پول DV6t-7000 رو خریدم بین چه وضعی شده با همون پول الان باید این کانفیگو بخری!
ظاهرش هم دقیقا با مال من یکیه HP کلا طراحی جدیدش رو تو بیشتر لپتاپ هاش پیاده کرده
کیبورد بکلایت رو بیا با کیبورد من عوض کنیم:n02:
prance dark
08-01-2013, 02:25
مبارکه عزیز
من با همین پول DV6t-7000 رو خریدم بین چه وضعی شده با همون پول الان باید این کانفیگو بخری!
ظاهرش هم دقیقا با مال من یکیه HP کلا طراحی جدیدش رو تو بیشتر لپتاپ هاش پیاده کرده
کیبورد بکلایت رو بیا با کیبورد من عوض کنیم:n02:
از لطفتون ممنونم اگه امکانش بودش حتماً این کار رو میکردم!
مبارکتون باشه...خیلی زیبا و شیک...کانفیگش هم خیلی خوبه.به نظرم این از 4540 انتخاب بهتری بود.
کلا سری پاویلیون به چیز دیگه اس:n02:
اون کیبرد بک لایتش هم فوق العاده اس...فک نمیکردم hp با کیبورد بک لایت هم ایران بیاد...
این که خوبه....من ابان سال پیش hp dv6 6180se رو خریدم 1.350...اگه الان بود نزدیک 2.5 میلیون میشد !:n04:
الان میترسم چند سال دیگه نتونم اصلا لپتاپ بخرم...:n02:
اینجا یه مقایسه کامل از Hp M6 و همزادش Hp Dv6 رو گذاشته : حتما ببینید خیلی بدرد میخوره
HP Pavilion dv6 Vs. Pavilion m6 Comparison Hands On ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kGoxQjSI&ei=ZkbsUIjXDqeF4gSsyYHQDw&usg=AFQjCNFJzhTtE9NrNG2yZeWtcKhZty67Vw&bvm=bv.1357316858,d.bGE)
8:28 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
prance dark
09-01-2013, 03:25
همین فیلمش منو وادار به خرید این مدل کردش
سلام دوست عزیز
منم میخام سریعا تا دباره قیمت ها بالا نرفته بخرم....سونی میخاستم که400تم بیشتر شده
بین4540 با رم4 و هار750 و گرافیک2 وووووووو ایسوسk55شک بودم که پست شما دیدم
هیچ کدام هم از نزدیک ندیدم......میخام اذیت نشم و کیفیت خوبی داشته باشه....بیشتر برای دیدن فیلم اموزشی و کارای گرافیکی ساده میخام
prance dark
10-01-2013, 11:08
salam
میخاستم از ایسوسk55
az hp 4540
بخرم که
که به پست شما رسیدم نظرتن راجب اسوس و4540 چیه
راجب m6که خریدن هم بگین....من تو سایت دیجی کالا ندیدم از کجا خریدین و گارنتیس معتبر هست؟
مشکل داغ کردن که نداره؟
شکم به4540 شد و ام6
سایت خرید یا لینک مفیدی راجبش بدین اگه میشه میخام بخرم امروز نهاییش کنم
معلوم نیس شنبه چچند بشه
جداً منم مشکل انتخاب بین k55 , 4540s داشتم که در این باره یک تاپیک زدم
راهنمایی برای خرید لب تاب از بین سه مدل hp 4540 s , asuse k55 , lenovo z580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که تو اون تاپیک مشکلات انتخابم رو مفصلاً بیان کردم که علی رغم بازدید 1200 نفره هیچ کس راهنمایی دقیقی نکرد در نهایت به یکی از دوستانم که خودش فروشنده است مراجعه کردم و مشکلات هر مدل رو دقیقاً واسم تشریح کردش و تشخیص دادم که مدل بهتری از سری m6 واقعاً نیستش چون حتی یک نکته منفی نداشته هم ظاهر و هم کانفیگ هم قیمت خیلی خوبی داره نهایتاً هم این مدل نظرمو جلب کردش که با دیدن فیلمهاش و سایت خود hp لب تاب خوبی تشخیصش دادم و خریدمش
حالا برای راهنمایی شما دوست عزیز چون این تاپیک فقط واسه نقد و بررسیه این مدله و نمیشه راهنمایی برای خرید کردش (چون از سوی ناظر انجم تاپیک بسته میشه)
مواردی که ممکنه کمک کنه (چون شما هم مثل منم که عجله در خرید داشتم مثل اینکه گرفتارید) در جواب تک تک سوالاتون یکی یکی در همون تاپیک
راهنمایی برای خرید لب تاب از بین سه مدل hp 4540 s , asuse k55 , lenovo z580 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در پست 27 ذکر میکنم که واسه جواب باید به اون پست مراجعه کنید .
با این امید که راهمایی خوبی باشه اما توجه داشته باشید که نظرات شخصیه و تصمیم گیرنده نهایی خود شمایید.
omidataey
13-01-2013, 13:19
خیلی ممنون .واقعا کمکم کردید.:n16:
prance dark
14-01-2013, 02:37
خواهش میکنم
prance dark
21-01-2013, 18:35
یه تایپیک زدم تا چند نفر دیگه هم که مشترکن از این سری استفاده میکنن رو جمع کرده و از تجربه های هم دیگه استفاده کنیم ولی مثل اینکه باید خودم فقط پست بزارم
آقا شما که این مدل رو خریدی خواهشا بگو تصویر full hd است یا نه؟ من پدرم درومده تو هر سایتی میرم یه چیز نوشته !! بیشعور ها یه اطلاعات درست تو سایتشون نمیزنن !!
من برام مهمه که بتونه فول اچ ادی اجرا کنه یعنی 1080
ظاهرا هم 1366 در 768 نمایش میده هم 1080 اما نظرها مختلفه!! شما یه نگاه کن ببین تو سیستمت فول اچ دی داره یا نه؟
از دوستان خواهشا یکی کمک کنه من نیاز دارم یه لب تاب فول اچ دی بین 3 تا 3.2 میلیون بخرم . اگه این مدل فول اچ دی است که خوبه اما اگه نیست چه مدلی سراغ دارین؟
ممنون
آقا شما که این مدل رو خریدی خواهشا بگو تصویر full hd است یا نه؟ من پدرم درومده تو هر سایتی میرم یه چیز نوشته !! بیشعور ها یه اطلاعات درست تو سایتشون نمیزنن !!
من برام مهمه که بتونه فول اچ ادی اجرا کنه یعنی 1080
ظاهرا هم 1366 در 768 نمایش میده هم 1080 اما نظرها مختلفه!! شما یه نگاه کن ببین تو سیستمت فول اچ دی داره یا نه؟
از دوستان خواهشا یکی کمک کنه من نیاز دارم یه لب تاب فول اچ دی بین 3 تا 3.2 میلیون بخرم . اگه این مدل فول اچ دی است که خوبه اما اگه نیست چه مدلی سراغ دارین؟
ممنون
به جز سری Envy بقیه سری های جدید هیچکدوم FHD اش تو ایران موجود نیست خودت رو خسته نکن!
اگه منظورت پخشه مانیتور منم HD هستش اما FHD رو هم پخش میکنه اینجور نیست که پخش نکنه!
خب شما سیستمت مگه چیه؟
میدونم پخش میکنه اما فیلم فول اچ دی رو با کیفیت همون 1080 پخش میکنه مال شما یا بصورت hd 720p
خب شما سیستمت مگه چیه؟
میدونم پخش میکنه اما فیلم فول اچ دی رو با کیفیت همون 1080 پخش میکنه مال شما یا بصورت hd 720p
HP DV6t-7000
prance dark
23-01-2013, 01:21
دوست عزیز اگه شما منظورتون صفحه نمایشه لب تابه باید بگم که hd هستش و در مقایسه با سایر برندها هم رده کیفیت چشمگیر تری داره ولی FHD نیستش چون لب تابهای با صفحه نمایش فول اچ دی هم خیلی تو بازار کم هستن من فقط مدل asus n56 حضور ذهن دارم که FULLHD هست در ضمن قیمت بالایی هم مستلزم میشن اما اگه منظور شما توانایی پخش هستش ، لازمه که ذکر کنم تمامی لب تابهایی که گرافیک مستقل دو گیگ دارن اکثراً قابلیت پخش همزمان 2 ویدو FHD رو دارن مخصوصاً این سری که 7670m HD روش گذاشتن امیدوارم که واضح راهنمایی کرده باشم و جوابتون رو گرفته باشید .
prance dark
23-01-2013, 12:09
اینم از لینک مدلی که خیلی مشابه این سری هستش ( از لحاظ ظاهر که یکیه و سخت افزارشم همونه ) و کلی اطلاعات مفید بهتون میده
prance dark
29-01-2013, 20:55
وقت کنم حتماً یک سری تصاویر از ویژگی های نرم افزاری و امکانات داخلی واستون قرار میدم.
siamak_kh
31-01-2013, 15:42
من دیروز یکی خریدم. به قیمت 2.750.000....از پایتخت(91/11/11)
آیا داخل جعبه به جز خود لپ تاپ و شارژر و آداپتور و 2 تا برگه کوچیک (راهنمای خلاصه)چیز دیگه ای نداره؟؟ مثل دفترچه راهنما(کامل) و یا هدفون؟؟؟
آیا امکان داره باتری اصلی رو با یک باتری دیگه جایگزین کرده باشند؟
آیا نمیشه هارد رو با ویندوز اورجینال پارتیشن بندی کرد؟؟؟
prance dark
01-02-2013, 17:47
من دیروز یکی خریدم. به قیمت 2.750.000....از پایتخت(91/11/11)
آیا داخل جعبه به جز خود لپ تاپ و شارژر و آداپتور و 2 تا برگه کوچیک (راهنمای خلاصه)چیز دیگه ای نداره؟؟ مثل دفترچه راهنما(کامل) و یا هدفون؟؟؟
آیا امکان داره باتری اصلی رو با یک باتری دیگه جایگزین کرده باشند؟
آیا نمیشه هارد رو با ویندوز اورجینال پارتیشن بندی کرد؟؟؟
خیلی خیلی تبریک میگم سیامک جان مبارکت باشه و فنش برات بچرخه ... و بعدشم واسه خودم خوشحالم که میتونیم اطلاعاتمون رو شیر کنیم
1- داخل جعبه دقیقاً همین اقلامی که ذکر کردید هستش
2- دفترچه راهنما و همه درایور ها رو باید مستقیماً از سایت hp بگیرید منتها یک سی دی ریکاوری هم باید باشه که این بی انصاف ها تو گارانتی برش میدارن
3- چون این سری تازه اومده لوازم جانبیش خیلی کم هستش مطمئن باش باتریت اصل هستش
4- دوست عزیز اشتباه منو تکرار نکن قبل از هر کاری با نرم افزار norton chost یک بکاپ از ویندوز اصلیت بگیر که مطمئنن خیلی به کارت میاد ( بعد ها قدر این نصیحت رو میدونی ) درسته که میتونی از طریق f11 ریکاوری کن ولی این در صورتیه که سراغ پارتیشین بندی هاردت نری!
این مطلب مطمئن باش خیلی کمکت میکنه
EASEUS Partition master 9.1.1 یک نرم افزار پارتیشین بندی تحت ویندوز هستش که خیلی عالی فقط با drag&drop میتونی حجم درایو رو تغییر بدی یا درایو جدید ایجاد کنی اصلاً هم تحت dos یا boot نیستش فقط کافیه یه اطلاعات مختصر از پارتیشین بندی و primary بودن (حد اکثر 4 تا ) که شامل درایو ویندوز ، درایو hp ، درایو recovery حتماً میشه و اگه دست به درایو های hp و recovery بزنی دیگه از طریق f11 نمیتونی ریکاوری کنی و یعنی خدا حافظی با ویندوز اورجینالت پس دوست عزیز فقط همون تک درایو c رو که داری از طریق انتخابش و بردن موس در لبه حجم مستطیل شکل و کم کردن حجم به هر چند درایو که میخوای تقسیم کن و یادت باشه نوع درایو ها رو logical بگیری در آخر به تغییراتی هم که در گوشه پایین نرم افزار بعد هر مرحله از کاری که انجام میدی دقت کن در آخر اگه موردی ندیدی روی apply کلیک کن هر جا هم حس کردی که خطا رفتی کلاً نرم افزار رو ببند و دوباره از نو انجام بده ، به همین آسونی میتونی بدون دست زدن به ویندوز اورجینالت ، هاردت رو پارتیشین بندی کنی.
siamak_kh
02-02-2013, 03:17
پرنس دارک عزیز، من هم خیلی خوشحالم که کسی مثل شما هست که این اطلاعات رو شیر میکنه برای کسانی که این لپ تاپ رو دارند،...خرید این لپ تاپ هم با مشاوره شما و عزیزان دیگه ایی که تو این فروم دوست داشتنی هستند انجام شد.
پرنس جان،پس با این نرم افزار که معرفی کردین ، ریکاوری با F11 انجام نمیشه دیگه? و حتما باید با تورتون ،بکاپ بگیرم?
یه سوال دیگه :
امروز PES2013 نصب کردم......کیفیت گرافیکی بازی اونجور که من انتظار از یه همچنین سیستمی رو داشتم نداره، و بعضی وقت ها به طور خودکار از بازی خارج مبشه و ارور نا مشخصی میده......در ضمن تو قسمت گرافیک، PES2013 رو گذاشتم تو high performance.
prance dark
02-02-2013, 12:22
از لطفت ممنونم سیامک جان
در مورد نرم افزار معرفی شده اگه فقط پارتیشین بندی رو رو درایو C (که یک درایو هم بیشتر ندارید!) انجام بدید و فرضاً به یک درایو C از نوع primary و چند درایو logical تقسیم کنید در صورتی که اصلاً کاری با درایو های دیگه نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد .
ولی اگه حتی چند مگا بایت از حجم درایو recovery که بیست و خورده ای گیگه یا درایو hp که چند مگه کم یا اضافه کنید وقتی که restart کنی و شارژر رو هم وصل کنی با زدن f11 بخوای recovery کنی دو حالت ممکنه پیش بیاد :
1- یا اصلاً وارد محیط ریکاوری نمیشه و یک متن رو نمایش میده که باید restart کنی 2- یا وارد ریکاوری میشه ولی گزینه recovery غیر فعال شده که این حالت مثل وقتیه که بدون وصل شارژر وارد این محیط میشی
در مورد نورتون چاست هم باید بگم که درسته که میتونید از درایو ویندوزتون بک آپ بگیرید ولی برای ریختنش حتماً باید سی دی بوت نورتون چاست اون رو داشته باشید چون خواستید رو یک درایو primary که ویندوز روشه ریکاوری کنید که مسلماً از طریق ویندوز نمیشه ، یک پیغام میده که برای ریختن این ریکاوری از ویندوز باید ری استارت کنی و دیسک بوت نرم افزار رو قرار بدی. ولی برای درایو های logical مثل درایوهای recovery,hp خود لب تاب مشکلی نیستش و از طریق همون نرم افزار جوابگو هستش
پس باید با ورژنی کار کنید که هم شامل نرم افزار و هم دیسک نسخه بوت از نرم افزار نورتون چاست باشه که مجموعاً با هم کامل میشه نرم افزار برای درایو های غیر ویندوز و برای ویندوز هم همون نرم افزار+دیسک بوت
یه مطلب هم تا یادم نرفته بگم اگه از طریق restart کردن و وصل شارژر با زدن f11 بخوای recovery کنی و گزینه recovery رو انتخاب کنی لب تاب ریست کارخانه میشه که کلاً به حالت صفر بر می گرده و یک فرآیند زمان بره در کل برای حالت اضطراری هستش نه اینکه تا یک مشکل کوچیک داری این کار رو انجام بدی و اینم بگم که با این کار پارتیشین بندی هاردتون از بین میره و به همون حالت تک درایو بر می گرده این راهکار رو برای جلوگیری از انتشار ویندوز اورجینال گذاشتن ...
در کل به این نتیجه میرسیم که بهترین راه کار اینه که :
1- یا از همون ابتدا از طریق نرم افزاری که واسه پارتیشن بندی معرفی شد هارد رو پارتیشین بندی کنید و قبل از ریختن برنامه اون رو رو pc تست کنید بعد بریزید که طول عمر ویندوزتون بالا بره.
2-یا از طریق norton chost بخواید ویندوز اورجینال رو بریزید که پارتیشین بندی قبلی هاردتون هم دست نخوره و اطلاعاتتون از بین نره.
و مطلب تکمیلی در زمینه ویندوز هم اینکه من خودم بشخصه ویندوز های سون در چند ورزن رو نصب کردم که کلاً با افکت های گرافیکی که از طریق کلید های سری ..F اجرا میشدن مشکل داشتن و در مواردی هم که میومدن روند ویندوز کند میشدش ویندوز 8 رو هم که نصب کنید با تمامی درایور هاش تو سایت که براش قرار داده شده wifi از طریق فشار دادن دکمه مربوطه از رو کیبرد فعال نمیشه و حتماً باید از طریق نرم افزاری و محیط ویندوز خاموش یا روشن شه اینجاست به اهمیت ویندوز اورجینال با درایور های نصب شده پی می برید.
prance dark
02-02-2013, 12:29
خوب میرسیم به مشکل تون با گرافیک
جهت اجرا بازی با گرافیک amd باید این سری از کار ها رو انجام بدید :
1- با کلیک راست بر روی باتری hp power manager رو انتخاب کنید و از کادر باز شده که سه حالت انتخاب میزان شارژ دهی هستش روی high performance قرار بدید.
2- دوباره با کلیک راست بر روی باتری تون power option رو انتخاب کنید و بر روی change plan settings کلیک کنید در صفحه باز شده بر روی change advanced power setting کلیک کنید و در پنجره باز شده چک کنید که ati graphics power setting در زیر شاخه اش ati powerplay setting حتماً روی Maximize مقدار باشند.
3- با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت gaming رو انتخاب کنید بر روی gaming preformance کلیک کنید بر روی standard 3d settings کلیک کنید در تنظیمات اشاره گر رو از balanced به quality تغییر بدید و apply رو بزنید .
4- دوباره با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت power رو انتخاب کنید power play رو کلیک کنید چک کنید که بازم دو مقدارش بر روی Maximize باشه.
5- دوباره با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب graphics properties حالت power رو انتخاب کنید منتهی اینبار switchable graphics رو کلیک کنید با انتخاب browse آدرس جایی که محل اصلی بازی و خود آیکونی که باهاش بازی رو اجرا می کنید بدید.
6- در آخر با کلیک راست رو دسکتاپ و انتخاب configure switchable graphics چک کنید که آیا بازی تو لیست قرار گرفته اگه نبود میتونید دوباره آدرس دهی کنید.
7- آخرین مرحله تنظیمات خود بازیه که ازآیکن setting در محل نصب بازی در سر برگ display مقدار picture quality رو medium بذارید و گرافیکم رو medium یا normal بذارید و سر برگ specifications رو هم چک کنید ببینید با چه گرافیکی اجرا میشه اگه داخل بازی هم تنظیمات گرافیکی داشت و کماکان مشکل داشتید میتونید اونها رو هم کم کنید تا مشکلتون حل شه.
siamak_kh
04-02-2013, 23:00
پرنس دارک عزیز، واقعا من رو شرمنده کردین از این همه توجه و صرف وقت برای رفع مشکل من.
من در مورد مشکل شماره یک،در حال بررسی هستم.
اما مشکل دومی یعنی گرافیک،تا حدی گرافیک بهتر شد ،به خاطر اینکه لپتاپ تو مود power saving بود و الان تو حالت high performance هست....اما باز در حین بازی ،از بازی خارج میشه،اما فروشنده بازی گفت باید نرم افزار کارت گرافیک آپدیت شود،الان دارم دنبال فایل آپدیت میگردم.
prance dark
05-02-2013, 00:59
پرنس دارک عزیز، واقعا من رو شرمنده کردین از این همه توجه و صرف وقت برای رفع مشکل من.
من در مورد مشکل شماره یک،در حال بررسی هستم.
اما مشکل دومی یعنی گرافیک،تا حدی گرافیک بهتر شد ،به خاطر اینکه لپتاپ تو مود power saving بود و الان تو حالت high performance هست....اما باز در حین بازی ،از بازی خارج میشه،اما فروشنده بازی گفت باید نرم افزار کارت گرافیک آپدیت شود،الان دارم دنبال فایل آپدیت میگردم.
خواهش میکنم ممکنه یک روز هم من از شما کمک بخوام.
من خودم pes رو از 2006 به صورت پیوسته هر سال ورژن جدیدش رو نصب می کنم کلاً نسخه های اورجینال نیستن که با آپ دیت pesedit که ارائه میشه مشکلات این بازی حل میشه توصیه میکنم پچ 2.1 و 2.2 که تکمیل کنندهشه رو دانلود و نصب کنید این پچ رو که نصب کنید تمامی مشکلاتتون حل میشه . اینکه می گید از بازی بیرون میاد به همین خاطره که لازمه قبل از ریختن پچ پوشه kitserver رو حذف کنید با این کار هم بازی آپ دیت میشه هم مشکلات گرافیکی حل میشه در ضمن گرافیکتون پیش فرض درایور اکتیو amd داره به نظرم بهتره از همون طریق نرم افزار اچ پی اسیستانت آپدیت کنید این رو هم لازمه بگم که directx 11 با گرافیک 7670m مچ میشه از نصب نسخه های پایین تر اجتناب کنید موفق باشید.
siamak_kh
05-02-2013, 03:34
به ساعت نکشید جواب سوال من رو دادین............(فوق العاده است).
راستی من خیلی دنبال نرم افزار norton ghost bootable جدید گشتم.........همه برای 2-3 سال پیش بودن.......لینک های دانلود هم اکثرا کار نمیکنه.....
prance dark
05-02-2013, 11:04
نسخه ای که بهترین ورژن این نرم افزاره از هر نظر اینه Norton Ghost 15.0.1.36526
اینم لینک دانلود خود نرم افزار تحت ویندوز در دو پارت
این لینک سی دی بوت شه که حتماً لازمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sk_rasekhoon.net.rar
لینک دوم که اگه اکانت تو سایتش دارید میتونید دانلود کنیدالبته واسه کاربرای vip زده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Norton Ghost 15.0.1.36526
اینم لینک خرید پستی سی دی اگه علاقه ای به دانلود نداشتین یا ورژن درست گیرتون نیامد.
siamak_kh
08-02-2013, 01:39
پرنس دارک عزیز،ضمن تشکر مجدد از راهنمایی های شما ، من تمامی نرم افزارهایی که برای پارتیشن بندی ،ذکر کرده بودین رو تهیه کردم....با نورتون گاست ،از درایو c ،ریکاوری گرفتم......اما با EASEUS Partition master ظاهرا به مشکل خوردم......
کارایی که انجام دادم.
با EASEUS Partition master ، روی درایو c رفتم ، و با گرفتن لبه حجم درایو c اون رو از 676 گیگابایت به 140 گیگ رسوندم و بعد apply کردم.........بعد از این لپتاپ حدود 4-5 بار ریست شد......و بالا اومد با 4 درایو primary و 1 درایو logicall که unallocated هست.
حالا 536 گیگ درایو unallocated دارم که ، نمیشه تغییرش داد...... وقتی گزینه create partition رو میزنم ، پیغام میده که باید یکی از درایو ها رو از primary به logicall تبدیل کنم.....که این کار فکر میکنم برای ویندوز اورجینال ،مشکل ساز باشه؟!!!
prance dark
08-02-2013, 11:08
خوب واسه رفع مشکل قبلاً هم گفتم حداکثر سه 3 تا درایو primary و هر چند تا از نوع logical و یا 4 درایو primary رو ( 4 تا مثل حالت اورجینال هارد که فقط 4 تا دایو primary ) نمیشه داشت هیچ برنامه ای از پسش بر نمیاد حتی ویندوز هم حداکثر تا سه تا بیشتر جواب نمیده باید سه درایو primary و هر چند تا درایو دلخواه logical رو ایجاد کرد .این نرم افزار قویترین نرم افزار پارتیشین بندی که آسیب به هاردش صفره پس نگران نشید خیلی راحت مشکل حل میشه خوب فکر کنم که متوجه شدید که باید یک درایو رو یا تبدیل به logical کرد یا از کلاً حذفش کرد که ظرفیتش به یک درایو دیگه اضافه شه که کلاً دو تا درایو تبدیل به یک درایو شه . در این حالت به 3 تا دایو Primary که میخواییم میرسیم بعدش هر چه قدر درایو logical که میخواییم میتونیم ایجاد کنیم.
واسه این کار سه روش هستش.
1- مطمئن ترین کار اینه که این درایو system رو که ویندوز موقع نصب ایجاد میکنه از بین برد توجه کنید که اصلاً نیازی به این درایو نیستش. خوب باید این درایو system رو با درایو ویندوزتون ( درایو C ) یکی کنید که یک درایو primary از بین بره و بتونید درایو logical ایجاد کنید .
ابتدا تلاش کنید ببینید میتونید با حذف درایو c و حذف اون مقدار unallocated که دارید ظرفیت ها رو همه رو به system بچسبونید و بعدش درایو C از نوع primary و هر چند تا درایو logical که میخواید از این حجم به وجود بیارید اگه نشد بدونید که این کار شدنیه ولی نیازمند چندین مرحله کار و استفاده متوالی از نرم افزار و پارتیشن بندی هارد به صورت از بین بردن همه درایو ها و ساختنش از اوله که نیازمنده دقیقاً همین ظرفیت ها رو دوباره به وجود بیارید و از طریق norton chost دوباره محتویات رو برگردونید که ریسکشم بالاست.
2- روش دوم که خیلی آسون تره اینه که یکی از درایو ها رو به logical تبدیل کرد که بشه درایو هایی که میخواید رو به وجود بیارید که با این کار recovery رو فقط در محیط ویندوز میشه انجام داد . روش به این صورته که درایو hp tools رو از primary به logical تغییر بدید که از گزینه های سمت چپ به راحتی میشه انجامش داد بعدش میتونید اون حجم unallocated به وجود آمده رو به هر چند تا درایو logical که میخواید تقسیم کنید.
3- روش دیگه که من خودم بودم اجرا میکردم اینه که ابتدا اون حجم unallocated رو حذف کنید که حجم به درایو C ( ویندوز ) برگرده و تغییرات رو ذخیره کنید که به حالت کارخانه برگردین. دو گزینه بیشتر ندارید:
اول اینکه این حالت رو حفظ کنید که بی دردسر همه چی کار کنه ولی توجه کنید که یک درایو عملاً بیشتر ندارید که همون حالت پیش فرض در نظر گرفته شده hp برای کاربرا هستش که خدایش جواب نمیده
دوم اینکه حالا که اون درایو unallocated رو ندارید ببینید میشه دو تا درایو system و درایو C رو یکی کنید اگه تونستید که هر دو رو یک درایو primary کنید که مشکل حله و میتونید راحت درایو logical دلخواه رو ایجاد کنید. اگرم نتونستید که همون روش 2- رو که ذکر کردم اجرا کنید.
از این کامل تر نمیشه راهنمایی کرد فقط خواهشن اول سه تا روش رو خوب مطالعه کنید دوم به تغییراتی که در کار با نرم افزار پارتیشین بندی رخ میده ( در زیر نرم افزار ) توجه کنید که مشکلی پیش نیادش اگه موردی دیدین نرم افزار رو ببندید و دوباره از اول انجام بدید بازم اگه موردی پیش اومد که اطلاع نداشتین بهتره که انجامش ندید چون تغییرات با خودتونه و کسی هم واسه کمک در دسترس نیستش مسئولیت کار همه با خودتونه ولی در کل از اینکه یک مطلب تازه رو امتحان کنید شیرینی حل کردنش مدتها واستون میمونه در پایان هم از درک بالاتون که لطف کردید و عکس رو گذاشتید که دقیقاً بتونم راهنمایی تون کنم بینهایت متشکرم. امیدوارم که موفق باشید.
Alireza.M1731
22-02-2013, 16:41
آقا کیفیت نمایشگر این مدل چجوریاس؟
siamak_kh
23-02-2013, 21:11
آقا کیفیت نمایشگر این مدل چجوریاس؟
مثل بیشتر لپتاپ های HD,یک کیفیت معمولی،البته من زیاد تفاوتی بین کیفیت این نمایشگر و نمایشگر لپتاپ قدیمی ام...... (hp_DV6747CL)،ندیدم.
prance dark
19-03-2013, 00:32
از اینکه یه مدت نبودم ( به واسطه یه سفر زیارتی ) و نتونستم پاسخگو باشم خصوصاً از دوستانی که سوال مطرح کردن پوزش می خوام اما یه سوپرایز ویژه پیدا کردم که عیدی هم یه جورایی واسه همه ی کاربرای hp که قصد استفاده از ویندوز 8 رو دارن حساب میشه که فردا به مناسبت چهارشنبه سوری ذکر میکنم.
از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])siamak_kh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عزیز هم که در غیاب من پاسخگوی دوستان بودند به تشکر ویژه دارم.
prance dark
25-03-2013, 09:02
اول از همه سال نو رو به همه تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو دارم
ببخشید که این پست یکم تاخیر خوردش
تازه گیا یه درایور جدید واسه واسه فعال کردن دکمه فیزیکی وای فای در ویندوز 8 اومده که واسه اون سری از لب تابهای hp که دکمه f12 مخصوص فعال سازی وای فای که بعد از نصب ویندوز 8 از کار می افته و فقط از طریق منوی خود ویندوز 8 میتونید فعالش کنید رو دوباره فعال می کنه توجه کنید که این درایور رو تو لیست درایورهای لب تابتون ممکنه نداشته باشید و باید از جستجوی درایور گیرش بیارید اسم برنامه هم اینه HP wireless button که اسم فایل setup هم sp59199 هستش . ایتم از عیدی من به مناسبت سال نو
سلام به همگی
عیدتونم مبارک
الان قیمت HP PAVILION M6 1070 توبازار چنده؟
قیمت نمایندگی با بازار تفاوت داره؟
بهترین گارانتی چیه؟
سلام میخواستم بدونم این مدل نور پس زمینه کیبوردش زمان داره که کی خاموش بشه یا اصلا میشه خاموشش کرد(چون تو روز الکی باتری مصرف نشه) و بدنش مثل hp 4540 فلزی ، ضد خش و ضد اثر انگشت هست؟؟؟؟با تشکر
prance dark
01-04-2013, 02:13
ببخشید که دیر پاسختون رو دادم چون چند وقتیه فرصت بازدید از صفحه رو نداشتم هر چند که از اون دوستمون هم عذر خواهی میکنم که اینجا تاپیک مباحث بعد از خرید هستش و مشاوره دادن ممنوعه و بارها گفتم از سوی ناظر انجمن بررسی میشه و در صورت مشاوره خرید تاپیک بسته میشه.
در مورد نور بک لایت صفحه کلید پرسیده بودید که با زدن f5 روشن یا خاموش میشه و به خودتون بستگی داره که چه مدت بخواید روشن بزاریدش البته کیبرد به دلیل قرار گیری بک لایت اون کیفیت و سفتی 4540 رو نداره در مورد بدنه , اون قسمت درب و کل قسمت فوقانی صفحه کلید و تاچ پد از آلمینیوم هستن که یک استحکام و حس خوبی رو موقع لمسش منتقل میکنه در مورد باقی موندن اثر انگشت علی رغم تبلیغات باید بگم که این مورد تو رنگ مشکی واضح تره ( نه فقط اثر انگشت ! ذرات رو هم اضافه کن ! ) ولی تو رنگ نقره ایش کمتر به چشم میاد.
Persian-swag
02-04-2013, 12:54
خیلی انتخاب خوبی بود این مدل هم خیلی زیباست هم بسیار باکیفیت و کارا .
من هم قبل از تاپیک شما بارها این مدل رو توصیه کرده بودم به دوستان البته به دلیل اینکه اچ پی این مدل رو اولین بار برای بازار امریکا در نظر گرفته بود تو بازارهای جهانی خیلی کم بود ام به تدریج برای پارت های دیگه هم تولید شد ...
مدل باریک تر و بهتر سری pavilion dv6 7000 هست .
prance dark
13-04-2013, 01:03
دوستان عزیزی چند تا سوال داشتن که باید عذرخواهی کنم که نمی تونم تک به تک جواب بدم و سعی می کنم همه رو یکجا جواب بدم , اول اینکه آیا رم از نوع 1333 هستش یا 1600 و اینکه ایا درسته که اسمی از کارت گرافیک ati در لبتابهای hp نیستش و اخریش هم نمره ای که ویندوز به سخت افزار این لب تاب میده چنده ؟
1- رم 1600 هستش:
2- اگه در حالت high performance باشید یا شارژ رو وصل کنید یا اینکه خودتون در تنظیمات power option تنظیم کنید به کارت گرافیک ati منتقل می شید ( البته روش configure برای انتخاب موردی هم میتونه استفاده شه) اینم از سویچ شدن صحیح :
3- رنکینگ ویندوز :
البته این عکس ها رو هم در همون صفحه اول پیچ حتماً اضافه میکنم.
prance dark
05-05-2013, 00:32
واسه یکی از دوستان خواستم پیدا کنم ولی انگاری هیچ جوره تو بازار نیستش !
siamak_kh
07-05-2013, 16:49
با سلام و ذرود فراوان خدمت prance dark عزیز.
من هم به دلیل مشغله زیاد خیلی کم میتونم از تجربیات دوستان و خصوصا جناب prance dark استفاده کنم.
راستی prance dark جان، من هنوز مشکل switchable کارت گرافیک از intel 4000 به radeon رو دارم.....
در همین صفحه hp support assistant هم گرافیک فعال فقط intel 4000 شناخته میشه......در setting بازی pes2013 هم در قسمت specification هم GPU رو اینتل میشناسه.....بازی هم با پرش(نسبتا کم) انجام میشه.
در برنامه 3dmark 11 هم در قسمت result نام GPU رو intel 4000 میشناسه و تصویر در زمان تست دچار پرش(نسبتا زیاد) میشود.
در ضمن کل سیستم در حالت high performance است و شارژر به لپ تاپ وصل است.
این هم 2 تا عکس در حالت high prformance
prance dark
15-05-2013, 01:44
ببخشید که دیر پاسخ گو بودم کلاً بدجوری وقتم این مدت پره
برنامه 3dmark 11 رو نصب کردم چیز خاصی نداره مدام هم هر وقت خواستم چکش کنم یا تو حالت بهینه قرار بدم erorr می داد به هر حال با سیستم من مچ نبود بی خیالش شدم.
ذر مورد سویچ کردن هم کلاً چیز خاصی واسه گفتن نیستش راحت میتونید انجام بدین حقیقتش خودم یک custom plan تعریف کردم که گرافیک ati رو راحت خودش سویچ میکنه پیشنهاد میکنم این روش رو امتحان کنید.
prance dark
24-06-2013, 01:27
طرفدارای HP مثل اینکه تازه گیا دیر به پست ها سر می زنن نمونه ش خودم!
prance dark
07-07-2013, 01:13
با آپدیت بایاس به ویرژن f25 کارکرد فن خیلی رون تر شده پیشنهاد می دم حتماً کسایی که این سری (m) رو دارن آپدیت کنن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.