ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در هارد اکسترنال پس از نصب لینوکس

sepand_salehi
31-12-2012, 23:08
با سلام
من بر روی هارد 1 ترابایتی WD ام سیستم عامل لینوکس را نصب کردم. به هنگام نصب دو پارتیشن برای این سیستم عامل روی هارد ساختم. اما الان نمی تونم از ظرفیت باقیمانده اش بر روی ویندوز استفاده کنم.
وقتی در محیط ویندوز به سیستم نصب می کنم ، در قسمت safelz remove اسم هارد رو کامل زده (به اسم کارخانه ای) ولی تو my computer هارد را نشون نمی ده. اینم عکسی از disk manager است که هارد رو به صورت Unallocate... نشون داده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

می خواستم بپرسم که چجوری می تونم هارد رو فرمت کنم تا پارتیشن های آن هم از بین بروند و دوباره هارد تک پارتیشن بشه؟ از اطلاعات روی هارد قبلا کپی گرفته ام.

EXTREME
31-12-2012, 23:14
با سلام
من بر روی هارد 1 ترابایتی WD ام سیستم عامل لینوکس را نصب کردم. به هنگام نصب دو پارتیشن برای این سیستم عامل روی هارد ساختم. اما الان نمی تونم از ظرفیت باقیمانده اش بر روی ویندوز استفاده کنم.
وقتی در محیط ویندوز به سیستم نصب می کنم ، در قسمت safelz remove اسم هارد رو کامل زده (به اسم کارخانه ای) ولی تو my computer هارد را نشون نمی ده. اینم عکسی از disk manager است که هارد رو به صورت Unallocate... نشون داده.

می خواستم بپرسم که چجوری می تونم هارد رو فرمت کنم تا پارتیشن های آن هم از بین بروند و دوباره هارد تک پارتیشن بشه؟ از اطلاعات روی هارد قبلا کپی گرفته ام.

اون درایوها برچسب یا اسم نداره باید براش برچسب بزارین
یک حجم هارد هم unlocated است باید پارتیشن بندی کنید بهتره از نوع logical اون رو درست کنید

sepand_salehi
01-01-2013, 00:10
الان هدف من اینه که هارد رو فرمت کنم تا مثل روز اولش بشه. بدون هیچ پارتیشن و فایل اضافی
چگونه باید این کار رو کنم؟

sepand_salehi
02-01-2013, 14:12
من یه اشتباهی کردم و الان می خواهم که اطلاعات هاردم رو ریکاوری کنم.

من اول هارد رو پارتیشن هاش رو یکی کردم و بعد فرمت کردم. متاسفانه یه فایل حدودا 400 مگی هم روش ریختم و بعد پاکش گردم

الان دارم با برنامه EASEUS از هارد ریکاوری می گیرم. می خواستم بدونم که چقدر احتمال داره که اطلاعات روی هارد رو بتونم بازیابی کنم؟

هارد من 1 ترابایت است که قبل از فرمت شدن 80 گیگ خالی داشت. اکثر فایل هایم هم برنامه و بازی هستند که زیپ شده می باشند.

چقدر احتمال بازیابی آن ها به صورت سالم هست؟ (بدجوری دارم دیوونه می شوم :(( )

EXTREME
02-01-2013, 14:58
ریکاوری اطلاعات هارد که پارتیشن هاش پاک شده را با نرم افزار acronis انجام بدین

فرمت کردین روش اطلاعاتی نریزین که احتمال ریکاوری بیشتر بشه

sepand_salehi
02-01-2013, 20:38
ریکاوری اطلاعات هارد که پارتیشن هاش پاک شده را با نرم افزار acronis انجام بدین

فرمت کردین روش اطلاعاتی نریزین که احتمال ریکاوری بیشتر بشه

کدام نسخه رو باید دانلود کنم؟
Acronis Disk Director
یا
Acronis Backup & Recovery

EXTREME
02-01-2013, 20:39
acronis home director بری ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین

sepand_salehi
03-01-2013, 13:50
acronis home director بری ریکاوری نیاز به حجم اضافه دارین

من نرم افزار Acronis Disk Director Home رو دانلود و نصب کردم. وقتی به قسمت Acroins Recovery Expert می رم تو حالت Automatic که می گه هیچ حجمی پیدا نکرده. تو حالت manual هم یه چیزی مثل عکس زیر میاره:

هارد بدبخت شده ی من :) اون 1 ترابایته (930 گیگ) هست که فقط می تونم رو اون قسمت سبزه که مربوط به Unallocated هست کلیک کنم و برم مرحله بعد که تو مرحله بعد هم بعد از اینکه گزینه ی complete رو می زنم سریع چک می کنه و بعد می گه no volume is foun

ممنون می شم که بگید باید جی کار کنم.

EXTREME
03-01-2013, 14:07
شما همون پارتیشن 1 ترا رو انتخاب کنید و next کنید برای ادامه کار

sepand_salehi
03-01-2013, 19:04
شما همون پارتیشن 1 ترا رو انتخاب کنید و next کنید برای ادامه کار

خب در این قسمت فقط پارتیشن هایی که Unallocated هستند رو می شه انتخاب کرد

من از قسمت Disk Management کامپیوتر خودم هارد رو حذف کنم تتا در برنامه به شکل Unallocated در بیاد و بتونم انتخابش کنم. این کار رو کردم و تنها تغییری که حاصل شد این بود که هارد رو به حالت اول برگردوند تا در کامپیوتر قابل استفاده باشد.

اگه می تونید راهنمایی کنید که باید چی کار کنم.

EXTREME
03-01-2013, 23:07
ولی من تاجایی که میدونم این نرم افزار اطلاعات هارد رو به طور کامل ریکاوری میکنه یعنی همه پارتیشن هارو