مشاهده نسخه کامل
: سامان گوران
کاربر شماره ی یک
31-12-2012, 17:58
زمینه فعالیت
بازیگر تلویزیون - کمدین
ملیت
ایرانی
تولد
۱۳۶۴
همسر(ها)
مریلا زارعی
سامان گوران متولد ۱۳۶۴ و دانش آموخته رشته بازیگری تئاتر است. وی با بازی در سریال طنز خنده بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1) با تقلید افرادی همچون مهران مدیری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%DB%8C)، علی دایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، رضا صادقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، مهدی فخیمزاده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87) و عادل فردوسیپور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%DB%8C%E2%80%8C%D9%BE%D9%88%D8%B1) بر سر زبانها افتاد و موجب اعتراض برخی مانند علی دایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و رضا صادقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شد. وی با بازی در سری های اول و دوم سریال طنز خنده بازار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1) توانست شهرت بدست آورد اما به دلایل نامعلومی از ادامه کار در سری سوم این برنامه خودداری کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر شماره ی یک
31-12-2012, 18:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شخصیت بهادر، مثل خودم صاف و ساده است.
سامان گوران متولد 1364 و دانش آموخته رشته بازیگری تئاتر است. او با بازی در مجموعه طنز «خنده بازار» با تیپ سازی از افرادی همچون مهران مدیری، علی دایی، رضا صادقی، مهدی فخیم زاده و عادل فردوسی پور و… معروف شد.
استعداد او در تقلید صدای افراد مختلف، او را در زمره یکی از بهترین تیپ سازان قرار داده است. گوران دانش آموخته تئاتر است و در حال حاضر در سریال «میلیاردر» ساخته علیرضا امینی بازی می کند. او در نقش بهادر پسر نابغه ای که پایش به یک شرکت خانوادگی باز شده توانسته بازی خوبی از خود به جا بگذارد. با او درباره این نقش به گفت وگو نشستیم…
سریال «میلیاردر» اولین حضور جدی شما در زمینه آثار نمایشی است.
البته این سریال اولین حضور جدی من در یک سریال داستانی است، اما پیشتر ها کار تئاتر انجام می دادم. مثلا در نمایش هایی همچون «بوی انار می دهد» سیدجواد هاشمی و «یرما» به کارگردانی رضا گوران بازی داشتم، البته تاکنون پیشنهاد های زیادی برای بازی در فیلم های سینمایی یا حتی سریال ها داشته ام، اما همیشه سعی می کنم نقش هایی را بپذیرم که بهتر و جذاب تر از کارهای قبلی ام باشد و بتوانم در آنها بهتر ظاهر شوم. به همین سبب در پذیرفتن نقش ها عجله ندارم. زیرا بازیگری که ابتدای کار است، نباید از ابتدا با نقش های ضعیف در ذهن مردم جا بیفتد. البته چند وقت پیش قرار بود در فیلم «نارنجی پوش» داریوش مهرجویی در نقش مکمل حامد بهداد بازی کنم، اما به لطف برخی از دوستان این نقش از دستم رفت و کل شخصیت از متن حذف شد. حتی یادم می آید بهداد برای آرام کردن من می گفت تنها رنگ سینمای ایران نارنجی نیست.
چه شد که به میلیاردر دعوت شدید؟
پیشنهاد سپردن این نقش به من توسط محمدرضا شریفی نیا صورت گرفت. خود او هم نقش را برای من توضیح داد. به من گفت قرار است در نقش یک جوان نابغه اما بسیار ساده و مهربان بازی کنم. راسش را بخواهید همان ابتدا متوجه شدم بهادر شباهت زیادی به من دارد. او خیلی ساده و صمیمی است. در مقابل بدی ها سکوت می کند و تنها پاسخ او به طرف مقابلش این است که با لبخند به آنها بفهماند کارشان اشتباه است. گاهی دلم برای او می سوزد. هنوز امیدوار است بتواند جلوی کارهای بد اطرافیانش را بگیرد.
یعنی می خواهید بگویید بهادر شباهت زیادی به سامان گوران دارد؟
تا حدی بله. من از خیلی ها ضربه خورده ام و از سادگی ام سوءاستفاده شد. حتی برای پذیرفتن همین نقش هم مورد هجوم این نارفاقتی ها قرار گرفتم. بسیاری از همکاران قبلی ام با درست کردن پاپوش برای من می خواستند این قرارداد با من بسته نشود.
آنها تلاش زیادی برای ایجاد ذهنیت نادرست درباره من در ذهن کارگردان کردند، اما از آنجا که دوز و کلک هیچ گاه به نتیجه نمی رسد، در هدفشان موفق نشدند و من توانستم نقش بهادر را از آن خودم کنم.
شما در تقلید صدای افراد شناخته شده ای همچون فردوسی پور یا علی دایی نیز موفق هستید. این استعداد ذاتی است یا آموزش خاصی هم دیدید؟
من از رضا شفیعی جم کمک زیادی می گرفتم. به نظرم او یکی از با استعدادترین تیپ سازان کشور است. وی کمک زیادی در این زمینه به من کرد. البته خود من هم تلاش زیادی در این زمینه کردم. مثلا با این که استقلالی هستم، اما برای ایجاد تیپ علی دایی شش ماه مداوم بر سر تمرین آنها حاضر شدم و به خاطر دوستان زیادی که داشتم از نزدیک با دایی در ارتباط بودم و او را به دقت زیر نظر می گرفتم. تا بتوانم بخوبی تیپ او را بازآفرینی کنم. در ضمن باید بگویم که تقلید صدا عبارت درستی برای بیان این هنر نیست.
چرا؟
چون ما تقلید صدا انجام نمی دهیم ما تیپ سازی می کنیم. تیپ سازی یعنی این که بیایی تیپ یک شخصیت را با رعایت امانت در بیاوری. تقلید صدا یعنی درآوردن صدایی شبیه به فلان شخصیت. در صورتی که من توانستم هم در رفتار هم در اخلاق و هم در حرکات دست و صورت یک تیپ را خلق کنم. ضمن این که کار بسیار حساسی است و چون مردم با این افراد در ارتباطند، کمی تخطی ممکن است مورد اعتراض قرار بگیرد.
مثل همان اعتراضی که دایی کرد؟
اتفاقا بعد از آن موضوع نه تنها من، بلکه بیشتر کسانی که باعث حضور من بر سر تمرین تیم پرسپولیس شده بودند نیز توبیخ شدند و از فهرست این تیم خط خوردند. می دانید اطلاعات غلطی به دایی داده بودند و ماجرا را به او بد منتقل کرده بودند. او هم تحت تاثیر قرار گرفته بود و دفعتی عمل کرده بود. ما نمی خواستیم ادای کسی را دربیاوریم یا او را تحقیر کنیم. به ایشان بی احترامی هم نکردیم. همیشه در همه جای دنیا شخصیت های محبوب و مشهور مورد توجه قرار می گیرند و از آنجا که بینندگان با آنها در ارتباط هستند و آنها را می شناسند، با این افراد شوخی می کنند. البته شوخی باید سالم باشد و در قاعده، که به نظرم کار من این ویژگی را داشت.
فکر می کنید بهادر هم یک تیپ است؟
بله. به نظر من تیپ است. شاید یک چنین آدمی ما به ازای واقعی هم داشته باشد. ما خیلی چیزها به او افزودیم تا تیپ مخصوص به خود را پیدا کند. باور نمی کنید من حتی خنده هایش را دوست دارم.
یک اتفاق مثبت دیگری که افتاد این بود که علیرضا امینی، کارگردان سریال نیز دست بچه ها را باز می گذاشت. ایده های خوبی هم به بچه ها می داد. مثلا خود من بداهه پردازی زیادی دارم. چیزهای زیادی به نقش اضافه کرده ام و از تیپ هایی که قبلا ساخته بودم نیز بهره برده ام.
اما به نظر من میلیاردر داستان خاصی ندارد. جوری که بیننده بخواهد پیگیر آن شود.
اصولا بسیاری از سریال های ما آغاز خوبی ندارند. مردم نمی توانند بسرعت با سریال ارتباط برقرار کنند، اما میلیاردر از همان اول تکلیفش با بیننده مشخص بود. ما حتی در آنونس های پیش از شروع سریال هم به بیننده نشان دادیم قرار است مخاطب چه سریالی با چه داستان و شخصیت هایی باشد. مهم این است که یک سریال بتواند با بازی ها و داستان هایی که به وجود می آورد با مخاطب ارتباط لازم را برقرار کند. جذابیت میلیاردر هم به این است که در عین این که تکلیفش با مخاطب مشخص است و بیننده می داند قرار است چه اتفاقی بیفتد، اما بازی های جذاب و روان او را پای سریال نگه می دارد.
شما در سری اول و دوم خنده بازار حضور داشتید و خیلی هم خوب درخشیدید. چه شد از این مجموعه جدا شدید و جایتان را به شخص دیگری دادید؟
با آن گروه به مشکل برخوردم. من حتی فرصت نکردم کت و شلوار قهوه ای ام را که اتفاقا خیلی دوستش داشتم، از استودیوی خنده بازار پس بگیرم.
اما در مصاحبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هایی که با برخی از افراد گروه خنده بازار شده بود، آنها ادعا کرده بودند شما منظم نبودید و سر وقت حاضر نمی شدید و همین دلیل ترک شما بود.
در یک حجم کاری روزانه، یکی دو بار دیر آمدن موضوعی نیست که بتوان آن را به عنوان یک ایراد تلقی کرد. فقط بهانه بود.
به نظر من در یکی از بهترین تیپ سازی هایی که انجام داده اید نقش عادل فردوسی پور بود که اتفاقا تیپ سختی هم دارد. خودتان چطور فکر می کنید؟
من نمی توانم به این پرسش پاسخ دهم، اما بیشتر هنرمندانی که من را می دیدند، می گفتند این تیپ را خوب ساخته ام. اگر خنده بازار، خنده بازار شد به دلیل سوژه هایی بود که در «90 درصد» به کار می بردیم.
ما در آن زمان تنها تیپ سازی نمی کردیم بلکه حتی داستان هایی واقعی از برخی جنجال ها در فوتبال هم در برنامه بازسازی می کردیم. مثلا ماجرای دعوای دایی و کاشانی که سه روز بعد از این ماجرا آن را سوژه 90 درصد قرار دادیم. این که خیلی به روز اتفاقات را منعکس می کردیم.
آیا سامان گوران را از این به بعد در نقش های جدی هم می بینیم؟
علاقه شخصی خودم این است که در نقش های جدی ظاهر شوم و بتوانم از پس اجرای آنها بربیایم.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربر شماره ی یک
01-01-2013, 19:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سامان گوران,عکسهای جدید سامان گوران,saman gooran,بیوگرافی سامان گوران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس جدید سامان گوران شهریور ۹۰ , سامان گوران تقلید کار برنامه خنده بازار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تصاویر جدید سامان گوران,بیوگرافی سامان گوران,عکس های جدید از سامان گوران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر شماره ی یک
01-01-2013, 19:46
مطلب قديميه ولي خب ميزارم جهت اطلاعات بيشتر ...
همزمان با پخش بازی شهرآورد استقلال و پرسپولیس در برج میلاد،بدل فردوسی پور مجری برنامه تلویزیونی نود به جشنواره سی ام فیلم فجر آمد.
به نقل از ایرنا،'سامان گوران' بازیگر مجموعه طنز 'خنده بازار' با حضور در سالن برج میلاد در میان اهالی مطبوعات و خبرگزاری ها حضور پیدا كرد و به تفسیر بازی استقلال و پرسپولیس پرداخت.
وی در حالیكه با لحن مجری برنامه نود صحبت می كرد،اتفاقات احتمالی بازی این دو تیم محبوب پایتخت برای اهالی رسانه را به طنز تعریف كرد كه با استقبال مراجعه كنندگان روبه رو شد.
گوران،همچنین در فیلم 'تلفن همراه رییس جمهور' ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%87_%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%E2%80%8C%D8%AC%D9%8 5%D9%87%D9%88%D8%B1) با دست اندركاران این فیلم همكاری داشته و به جای صدای مربوط به رییس جمهور در این فیلم صحبت كرده است.
به گفته 'علی عطشانی' كارگردان این فیلم سینمایی،صدای رییس جمهور تنها یك صدای معمولی بوده و به هیچ وجه قصد تقلید در آن دخیل نبوده است.
نوبت چهارم جدول نمایش روز نخست سی امین جشنواره فیلم فجر در سالن برج میلاد به پخش زنده بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس اختصاص دارد.
سی امین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 22 بهمن در تهران برپاست.
خجالت نمیکشن اینقدر ضایع زیر ابرو بر میدارن؟
خیلی زنانه هستش دیگه.
toolhelp
03-01-2013, 17:04
اين مثلا هنرپيشه ارزش تاپيك زدن و نظرخواهي داره؟ اينجا آلبوم شخصيشه؟ خيلي خوشتيپه الان؟ بلده حرف بزنه؟ خوب باري ميكنه؟
(حالا كه نظر خواستين من خير رو انتخاب كردم)
سلام
تاپیک بسته شد
و بهتره اینجور مسائل در بخش گروه ها پیگیری بشه...
با تشکر، تیم مدیریت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.